Rondreis Griekenland

Rondreis Griekenland

Rondreizen Griekenland

Wilt u Griekenland echt leren kennen? Maak dan een indrukwekkende rondreis Griekenland. Met een rondreis Griekenland leert u het land het beste kennen en u zult een onvergetelijke ervaring op doen.

Griekenland bestaat uit vele bewoonde en onbewoonde eilandjes met allen een uniek karakter en historisch verleden. Met het bijzondere eilandhoppen concept maakt u tijdens uw vakantie op een ontspannen manier kennis met de populairste eilanden!

 • Excursiereis Corfu **+

  Excursiereis Corfu **+

  Ontdek Corfu! Corfu is een bergachtig eiland in Griekenland met groene landschappen, gouden zandstranden, helderblauw zeewater, traditionele dorpjes en Venetiaanse invloeden. Een vakantie Corfu is ideaal voor gezinnen met kinderen, stellen en natuurliefhebbers. Maak kennis met het Griekse leven en geniet van zon, zee en strand. Bij deze reis is een mooi afwisselend excursiepakket samengesteld waardoor u een goed beeld krijgt van de vele hoogtepunten die het eiland u te bieden heeft!

  8 dagen, vanaf  €,-Boek nu!

 • Excursiereis Zakynthos **+

  Excursiereis Zakynthos **+

  Ontdek Zakynthos! Het Griekse vakantie-eiland is een zonnig groen eiland met een overvloed aan exotische stranden, idyllische dorpjes en een bruisend uitgaansleven. Of u nu toe bent aan rust en lekker niets doen, of juist het Griekse nachtleven wilt ontdekken: het kan allemaal tijdens een vakantie Zakynthos. Wij bieden u de gelegenheid om Zakynthos te ontdekken in 8 dagen!

  8 dagen, vanaf  €,-Boek nu!

 • Excursiereis Lesbos **+

  Excursiereis Lesbos **+

  Ontdek Lesbos! Lesbos is het derde grootste Griekse eiland en is een paradijs voor wandelaars, natuurliefhebbers en vogelaars. U vindt er vele baaien, schilderachtige haventjes, kerken en kloosters en warmwaterbronnen. De hoofdstad van Lesbos, Mytilini heeft een historisch centrum. Hier vindt u prachtige oude herenhuizen, de Byzantijnse burcht en enkele musea.

  8 dagen, vanaf  €,-Boek nu!

 • Eilandhoppen

  Eilandhoppen Kreta & Santorini **

  Griekenland bestaat uit vele bewoonde en onbewoonde eilanden, alle met een uniek karakter en historisch verleden. Tijdens deze bijzondere reis maakt u op een ontspannen manier kennis met de 2 populairste eilanden van Griekenland: Kreta en Santorini. U verblijft gedurende 8 dagen op Santorini op basis van logies & ontbijt en op Kreta op basis van logies.

  8 dagen, vanaf  €499,-Boek nu!

 • Fly & Drive Lesbos **+

  Fly & Drive Lesbos **+

  Tijdens deze rondreis leert u het echte Griekenland kennen. Het Griekse eiland Lesbos is een kleinschalige bestemming waar u geen massatoerisme vindt. Verken kleine dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan, ontspan aan paradijselijke stranden en verwonder u over al het moois dat Lesbos te bieden heeft. Dagelijks legt u gemiddeld 65 kilometer af per huurauto. Boek nu een Fly & Drive door het ongerepte Griekse eiland Lesbos!

  8 dagen, vanaf  €,-Boek nu!