Turkije/ Egeische kust/ Bodrum/ Icmeler
Bodrum Holiday Resort
all inclusive - Hotel
  • 03:30
  • 00:45
  • jun , 28°C
Bodrum Holiday Resort
Bodrum Holiday Resort
Bodrum Holiday Resort
Bodrum Holiday Resort
Bodrum Holiday Resort
  • Tegen een heuvel, prachtig uitzicht over zee
  • Miniclub en kinderbad
  • Meerdere zwembaden, 1 met glijbanen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
7.9
Goed142 beoordelingen

Bodrum Holiday Resort

Ligging:
Bodrum Holiday Resort ligt direct aan zee, waar u vlonders treft met ligbedjes en trappetjes de zee in. Het hotel is rustig gelegen, het centrum van Bodrum ligt op 4 km en is makkelijk te bereiken met een dolmus of taxi. Het complex kent niveauverschillen en is daardoor niet geschikt voor mindervaliden.

Faciliteiten:
Het 5 sterren resort Bodrum Holiday Resort beschikt over 441 kamer verdeeld over het hoofdgebouw en bijgebouwen (clubgedeelte). Uw maaltijden kunt u gebruiken in het bufferrestaurant en met reservering in het Italiaans- of Internationale a la carte restaurant (Italiaan geopend van 01/05 t/m 30/09 en internationaal van 01/06 t/m 30/09). Drankjes kunt u verkrijgen bij de diverse bars, waaronder de poolbar, beachbar, lobbybar en aquabar. In de tuin liggen verschillende zwembaden waaronder een met glijbanen, alle baden hebben een apart kinderbad. De ligbedjes, parasols staan bij het zwembad en op de vlonders aan zee. Tevens is er een handdoekenservice (met borg). Verder biedt Bodrum Holiday Resort u een dokter, winkels, gameroom, wasserette, internetcafé en gratis wifi in de lobby. Voor de kleintjes is er een mini-club (4-12 jaar).

Uw hotelkamer:
De verzorgde club/standaardkamers zijn voorzien van telefoon, satelliet tv, koelkastje, huurkluisje, individuele airconditioning en een Frans balkon. De badkamers beschikken over douche, toilet en föhn. Met een toeslag kunt u een kamer in het hoofdgebouw boeken, deze zijn gelijkwaardig aan de clubkamers en beschikken over een balkon en een bad. Tevens zijn er familiekamers (2 ruimtes) in het annexgedeelte en met een toeslag zijn er familiekamers in het clubgedeelte en in het hoofdgebouw te boeken.

Sport & Ontspanning:
U kunt tijdens uw vakantie in Bodrum Holiday Resort gebruik maken van verschillende sportmogelijkheden: fitness, kano, waterfiets, biljart, dart, mini golf, jeu des boules, boogschieten, tafeltennis, tennis (verlichting en materiaal tegen betaling) en beachvolley zijn gratis. Watersporten zijn tegen betaling. Het Turks bad en de sauna zijn gratis. Het VIP Turks bad en VIP sauna en alle behandelingen tegen betaling. Het animatieteam zorgt overdag en 's avonds voor sport, spel en shows.

Verzorging:
U verblijft in Bodrum Holiday Resort op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Gedurende de dag snacks (11.00-17.00), patisserie en ijs (14.00-16.00), middernachtbuffet (24.00-06.00) en diner in de a la carte restaurants (met reservering). De aanwezige lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes en verse vruchtensappen.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Kluisjes
  • Conferentieruimte
  • Lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Bodrum Holiday Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

7.9 Goed

Gebaseerd op:
142 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.0
  • Ligging 8.2
  • Service 7.9
  • Prijs/kwaliteit 8.1
  • Eten 7.7
  • Kamers 7.7
  • Kindvriendelijk 8.0
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Santpoort-Noord, Nederland
6.7
Over Icmeler:

.............................................................................

Over Bodrum Holiday Resort:

................................................................................................................................

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
Almere, Nederland
6.7
Over Icmeler:

Super leuk bodrum was er al eens geweest leuk plaatsje

Over Bodrum Holiday Resort:

Bestemming en hotel super. Kwa personeel konden ze veel van andere hotels leren werden niet aan gekeken of begroet door de meeste obers . Eten was meestal koud vonden we erg jammer kwam denk door dat het hotel niet vol zat. Terwijl het hotel zo super is!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
Hoorn, Nederland
8.0
Over Icmeler:

Schoon luxe resort met een prachtige ligging. Het eten is prima en de de zwembaden zijn uitstekend. Het personeel is wisselend; er is ontzettend aardig en vriendelijk personeel maar ook echt onvriendelijke mensen die alleen lijken te lopen bij goede fooien. De Spa is geweldig, goede service, en uitstekende behandelingen. Prijzen wel op Nederlands niveau dat is dan wel weer jammer maar zeker een aanrader!! Ik vond de animatie niet heel bijzonder en de live muziek bestond dagen achter elkaar uit een 1-man gebeuren die steeds hetzelfde repertoire afwerkte. Ik vond het super dat de avond dat wij vertrokken om 18.45 wij toch alvast voor de openingstijd wat eten uit het restaurant mochten pakken - echt zeer goede service!

Over Bodrum Holiday Resort:

De kamers hebben behoorlijk veel achterstallig onderhoud, tegeltjes die ontbraken, spoelknop van toilet dat gewoon van de muur afviel en bleef hangen waardoor water bleef stromen e.d. Wel een nieuwe goed werkende airco en de bedden zijn prima. Eigenlijk een twee tot drie sterren kamer in Nederland, heel basic dus en niet 5 sterren waardig. Ik begrijp dat het aan te raden is in het hoofdgebouw te boeken. Wij kregen eerst een kamer die wij niet geaccepteerd hebben, buiten op straat rook het naar een open riool, echt vreselijk. De tweede kamer vertoonde bovengenoemde gebreken maar alles was wel goed schoon. Aangezien wij toch niet veel tijd in de kamer doorbrachten wel prima, gewoon functioneel allemaal maar echt niets bijzonders.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
Zoetermeer, Nederland
9.7
Over Icmeler:

Een mooi schoon resort op een prachtige locatie . De Dolmus voor de deur. Heerlijk en gevarieerd eten, vriendelijk personeel, mooie zwembaden, schone zee, goede bedden en een zeer actief recreatie team.

Over Bodrum Holiday Resort:

Comfortabele kamers, mooi hotel, groot park, schoon

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
Heerhugowaard, Nederland
9.0
Over Icmeler:

we vonden bodrum wel leuk we hebben een boot tochtje met de black angel gemaakt was zeer geslaagd prachtig mooi weer gehad hebben hanam gedaan ook tevreden alleen de penudule trip was wat teleurstellend had ik meer van verwacht alle trips via conrendon geboekt naar de markt in bodrum geweest ook leuk ze zijn wel opdringerig maar moet je gewoon no zeggen en doorlopen niks aan de hand

Over Bodrum Holiday Resort:

het hotel is mooi prima personeel niks op aan te merken erg naar ons zin gehad we kregen een vier persoons- kamer voor ons tweeën dus heel ruim alleen de doiuche was wat klein en het is inderdaad veel trappen lopen

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
Vries, Nederland
7.7
Over Icmeler:

Resort is goed ! Zeker wat je ziet voor wat het kost, dan heb je niets te klagen. En inderdaad veel trappen, maar goed dat weet je.

Over Bodrum Holiday Resort:

Hotel is goed, niet super exclusief, maar daar is de prijs ook naar, het is netjes en schoon, kamers beetje gedateerd.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 8
Heemskerk, Nederland
4.7
Over Icmeler:

Het hotel is heel groot dat je echt km kunt rondlopen. Eten was eentonig en slecht voor een 5 sterren. Bediening was er niet...alles is zelfservice. Bedden in de kamers waren keihard. Mensen die slecht te been zijn kunnen beter ander hotel boeken. Zelf ontzettend last van mijn rug dus dit was echt heel fout qua hotel met mega veel trappen en hellingen op en af. Ookal staat er""minder geschikt voor mindervalide""...ben ik als Turkse heel wat gewend dus schrok hier niet van, maar na het zien van het resort en de pijn die ik dagelijks voelde wel. Zee is er wel, maar niet aan strand maar op houten steigers.....dus ff de zee inlopen kan niet. Personeel op sommige na.....die niet echt vrolijk waren. Ik ben heel wat gewend en ook als Turkse, maar voor het eerst ben ik echt ontevreden over een hotel en zal niet nog een x gaan of aanraden. Voor mij is het een 3* waard en qua ligging en mooi uitzicht op de bergen en zee is het een 5*. Ik mis teveel gewoon. Helaas niet geslaagd voor mij.

Over Bodrum Holiday Resort:

3* plus .verzorging kamers ook slecht. Kreeg de invalidekamer....het water stroomde de badkamer uit....is normaal wordt er gezegd ipv dat ze zeggen dat de waterput verkeerd geplaatst is en niet waterpas zou beter zijn!! Waren iedere dag badkamer watet wegwerken!! Bedden kreihard....dagelijks slechte nachten gehad. Eten iedere dag hetzelfde en echt geen 5 * .

  • Algemene indruk 4
  • Ligging 8
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 2
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
Beneden-Leeuwen, Nederland
9.0
Over Icmeler:

Voor de derde keer dit hotel bezocht...we hebben het hier reuze naar ons zin....Er komt zeker een vierde keer

Over Bodrum Holiday Resort:

Voordeelkamer was netjes en schoon, mooie ligging

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
Velserbroek, Nederland
7.2
Over Icmeler:

Rustig gelegen, mooi groen, ruim opgezet. Vlakbij Bodrum, goed te doen met taxi

Over Bodrum Holiday Resort:

Voordeelkamer was normaal, goede douche, goed bed. Wel achterstallig onderhoud, moet wel naar gekeken worden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
Zoetermeer, Nederland
4.0
Over Icmeler:

Prachtig gebied voor zover ik heb kunnen zien, het uitzicht was heel mooi.

Over Bodrum Holiday Resort:

Ik zelf ben 3 x eerder in Turkije geweest en heb toen ook voor een ALL inclusive gekozen. Het Is me nog niet eerder zo tegen gevallen als nu. het eten was vrijwel altijd slecht en de keuze was klein. De A la carte(fish) was wel heerlijk. het hotel heeft wel een heel gezellig animatie team. Je kan ook met ze uitgaan, dan regelen ze waar+vervoer voor 5eu. Wij hadden dit resort alleen mede gekozen om de disco op het resort(free drinks!!) die bleek echter dicht te zijn toen we aankwamen (en niet vermeld, dus). wij hadden een voordeelkamers. NEEM DEZE NIET. Alles in het hoofdgebouw is prima. Housekeeping trok alleen het bed recht en verving de handoeken. That's it. (vriendin was ziek, gespuugd en daar gooide ze alleen maar een deken over..) Ik heb helaas te weinig karakters om me hier verder over uit te spreken. Als je klaagt lossen ze wel het meeste op, maar dan nog. Ik denk eigenlijk dat wij gewoon heel erg pech hebben gehad, helaas. Volgende x beter, but not here.

  • Algemene indruk 4
  • Ligging 8
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 2
  • Kamers 2
  • Kindvriendelijk -

Turkije - Egeische kust - Bodrum - Icmeler

Bodrum Holiday Resort

Vluchtinformatie Bodrum

Er wordt dagelijks gevlogen naar Bodrum vanaf Amsterdam en 6x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines en Transavia.

De vluchtduur naar Bodrum Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Bodrum naar:

Gulluk: ca. 30 minuten
Bodrum: ca. 40 minuten
Torba: ca. 45 minuten
Gumbet: ca. 50 minuten
Bitez: ca. 60 minuten
Yalikavak: ca. 60 minuten
Didim: ca. 70 minuten
Turgutreis: ca. 90 minuten
Kusadasi: ca. 120 minuten
Marmaris: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Verzorging: Bodrum Holiday Resort

U verblijft in Bodrum Holiday Resort op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Gedurende de dag snacks (11.00-17.00), patisserie en ijs (14.00-16.00), middernachtbuffet (24.00-06.00) en diner in de à-la-carterestaurants (met reservering). De aanwezige lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes en verse vruchtensappen.

Child discount info

Gerelateerde hotels
Grand Park Bodrum
Bodrum Bay Resort
WOW Bodrum Resort
Labranda TMT Bodrum Resort
Voyage Torba
Sundance Resort