Turkije/ Egeische kust/ Kusadasi/ Ladies Beach
Grand Blue Sky
All Inclusive - Hotel
  • 03:15
  • jul , 31°C
Grand Blue Sky
Grand Blue Sky
Grand Blue Sky
Grand Blue Sky
Grand Blue Sky
  • Uitstekende service
  • Gelegen aan een van de mooiste baaien
  • Ruim ingerichte luxe kamers
  • Meer lezen
7.8
Goed37 beoordelingen

Grand Blue Sky

Geen ander All Inclusive hotel in Turkije kent dezelfde uitzonderlijke combinatie van kwaliteit, keuzemogelijkheden en uitstekende service als het Grand Blue Sky hotel. Dit prachtige hotel biedt volop sport- en ontspanningsmogelijkheden, verzorgde kamers en een smaakvol buffet.

Ligging: Grand Blue Sky nabij Kusadasi

Grand Blue Sky, gelegen in één van de mooiste baaien van de Egeïsche kust, ligt direct aan het privéstrand. Het bekende 'Ladies Beach' ligt op ca. 200 m en het gezellige centrum van Kusadasi op ca. 3 km. Het centrum is gemakkelijk te bereiken per dolmus die vlak voor het hotel stopt. In de directe omgeving vind je gezellige restaurantjes, barretjes en winkeltjes.

Faciliteiten: Grand Blue Sky

Grand Blue Sky heeft 319 kamers ondergebracht in 3 gebouwen met 6 verdiepingen en beschikt over een 24-uursreceptie, lobby met zitjes, een televisieruimte en 6 liften.
Voor drankjes kun je terecht in een van de vele bars of de discotheek en voor smakelijke gerechten in het buffetrestaurant of in een van de 3 à-la-carterestaurants (Italiaans, Turks en vis, vooraf reserveren). Rondom het grote zwembad en het kinderbad staan ligbedden en parasols voor je klaar. Er is een gratis badhanddoekenservice. Op het strand kan je ook gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols.
Voor kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en er is een speeltuintje. Verder vind je er een wasservice, winkeltje, doktersservice en een privé parkeerterrein. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi in de openbare ruimtes.

Let op: dit hotel is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Hotelkamer:

De ruime standaardkamers (max. 2 volw. + 2 kind.) zijn luxe ingericht en beschikken over een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Daarnaast vind je in elke kamer een comfortabel groot bed, satelliettelevisie, airconditioning (op bepaalde tijden), minibar (water gratis 3 x per week, overig tegen betaling), kluisje (gratis), wifi (gratis) en een balkon met zitje.

Extra goedkoop boeken? Kies voor een voordeelkamer. Voordeelkamers (max. 2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Grand Blue Sky beschikt over verschillende sport- en ontspanningsmogelijkheden, zoals: tennisbanen (verlichting en tennisles tegen betaling), fitness, tafeltennis, biljart, aerobics, volleybal, boccia en darts. Aan het strand worden tegen betaling diverse watersporten aangeboden door het hotel en particulieren. Je kunt tevens gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het hotel verzorgt regelmatig live muziek en een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud.

Verzorging Zomer 2019: Grand Blue Sky

Je verblijft in Grand Blue Sky hotel op basis van All Inclusive concept; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Heerlijke snacks (12.30-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-18.00), ijsjes (16.00-17.00), 1 x per verblijf dineren in één van de à-la-carterestaurants (met reservering) en middernachtsnack (23.30-00.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, Turkse koffie, verse vruchtensappen, roomservice en drankjes na 00.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Grand Blue Sky

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

7.8 Goed

Gebaseerd op:
37 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.2
  • Ligging 8.4
  • Service 7.8
  • Prijs/kwaliteit 7.9
  • Eten 6.8
  • Kamers 7.4
  • Kindvriendelijk 8.0
  • Wifi kwaliteit 4.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Veerle Heide, Belgie
8.5
Over Ladies Beach:

Uistekende ligging, met privé strand, vlakbij de winkels en ook vlakbij Ladies Beach. Bovendien is het centrum makkelijk te bereiken met de dolmus

Over Grand Blue Sky:

Zeer ruime kamers die misschien wat ouderwets ogen. Alle kamers hebben wel zeezicht !

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 6
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Groningen, Nederland
8.3
Over Ladies Beach:

Goed kusadasi is goed te bereiken met bus er is genoeg te beleven voor iedereen

Over Grand Blue Sky:

Zeer goed wat een verwennerij ze willen echt dat je geniet

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Elst, Nederland
7.5
Over Ladies Beach:

De ligging van het hotel is prachtig, maar mijn dochter is slecht te been, had ik aangegeven, door de glooiing van de ligging was het moeilijk lopen voor haar. We zijn met een taxi naar de markt geweest, was wel leuk, naar Ladies Beach was niet te doen, te steil, ik wilde een rolstoel huren vanuit het hotel, maar die stoel was zó oud, dat het erg moeilijk was om die in beweging te krijgen, dus geannuleerd. Prachtig hotel, maar alleen maar Turks eten, daar er deze tijd bijna alleen maar Turkse gasten verbleven....Viel een beetje tegen.

Over Grand Blue Sky:

Prachtig hotel heel aardig personeel, zijn heel gewillig om je te helpen. Niet geschikt voor gasten, die moeilijk ter been zijn.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Alkmaar, Nederland
8.3
Over Ladies Beach:

Centrum zeer gezellig winkels richting ladies beach super goedkoop

Over Grand Blue Sky:

Zeer gast vrij hotel goed personeel leuk voor kinderen

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Ijhorst, Nederland
8.7
Over Ladies Beach:

mooie plek en vlakbij de markt en winkels............

Over Grand Blue Sky:

super hotel en vrolijk en net personeel..............

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Arnhem, Nederland
5.2
Over Ladies Beach:

De ligging is heerlijk, je bent in 2 minuten aan het prive strand van Grand Blue Sky. En in 10 minuten bij Ladies Beach. Hier zou je eventueel ook een dagje aan zee kunnen liggen. Wij hebben ons prima vermaakt aan het prive strand, zo kun je er ook een jetski huren of andere watersportactiviteiten.

Over Grand Blue Sky:

Hotel Grand Blue Sky is een mooi hotel, personeel is over het algemeen vriendelijk. Wij hebben ons hier goed vermaakt. Mocht je minder valide zijn dan is dit hotel sterk af te raden. Er zijn veel trappen.

  • Algemene indruk 5
  • Ligging 7
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 2
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Spijkenisse, Nederland
7.7
Over Ladies Beach:

Het is goed vertoeven op de plaats van bestemming.De dolbus stop voor het hotel naar Kusadasi 10 min, Ladies beach is nog geen drie minuten lopen van het hotel.

Over Grand Blue Sky:

Hotel Grand blue sky is ons goed bevallen zeker om nog eens terug te komen.Enkel de bediening in het Restaurant vooral s,avond dit laat de wensen over.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Turkije - Egeische kust - Kusadasi - Ladies Beach

Grand Blue Sky

Vluchtinformatie Izmir

Er wordt 2x per week gevlogen naar Izmir vanaf Amsterdam, 1x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines en Corendon Airlines.

De vluchtduur naar Izmir Airport bedraagt ca 3.15 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Izmir naar:

Gumuldur: ca. 40 minuten
Ozdere: ca. 45 minuten
Seferihisar: ca. 45 minuten
Kusadasi: ca. 60 minuten
Cesme: ca. 60 minuten
Foca: ca. 75 minuten

Het kan voorkomen dat u op Bodrum aanvliegt. De vluchtduur naar Bodrum Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Bodrum naar:

Omgeving Kusadasi: ca. 130 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info