Turkije/ Egeische kust/ Kusadasi/ Long Beach
Batihan Beach Resort
All Inclusive - Hotel
  • 03:15
  • jul , 31°C
Batihan Beach Resort
Batihan Beach Resort
Batihan Beach Resort
Batihan Beach Resort
Batihan Beach Resort
  • Direct aan het strand
  • Diverse restaurants
  • Zwembad met glijbanen
  • Entertainment voor jong en oud
  • Meer lezen
8.2
Zeer goed50 beoordelingen

Batihan Beach Resort

In het Batihan Beach Resort zul je met het hele gezin genieten van een heerlijke vakantie onder de Turkse zon. Het resort ligt direct aan het strand en biedt tal van faciliteiten voor jong en oud. Zo vind je er diverse restaurants, een Spa Center, een zwembad met glijbanen en entertainment voor klein en groot. Het is volop genieten in het Batihan Beach Resort.

Ligging: Batihan Beach Resort nabij Kusadasi

Batihan Beach Resort ligt direct aan het privé strand en op ongeveer 7 kilometer van het centrum van Kusadasi. Het openbaar vervoer tref je voor het hotel aan. In de directe omgeving vind je verschillende winkeltjes, restaurantjes en barretjes.

Faciliteiten: Batihan Beach Resort

Hotel Batihan Beach telt 338 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en een nieuw bijgebouw (select gedeelte) met maximaal 8 verdiepingen. In het hoofdgebouw vind je de 24-uursreceptie en in beide gebouwen zijn liften aanwezig.
De maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant. Je kunt ook dineren in 1 van 2 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Bij de diverse bars kun je terecht voor een drankje of een snack. In de tuin vind je de 3 zwembaden, waaronder een zwembad met glijbanen, en 2 kinderbaden. Op de zonneterrassen rondom de zwembaden en op het strand kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols en badhanddoeken.
Verder biedt Batihan Beach Resort tegen betaling een wasservice, winkeltjes, een doktersservice en een kapsalon. In een aantal openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Een auto kun je gratis parkeren bij het hotel. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), minidisco en speeltuintje.

Hotelkamer:

De verzorgde standaardkamers (1-3 personen) in het Batihan Beach beschikken over airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, minibar, kluisje (tegen betaling), koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn. Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

Je kunt ook kiezen voor een select kamer met zeezicht (1-3 personen), deze beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter gelegen in het nieuwe bijgebouw.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (3-4 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes en 1 badkamer. De select familiekamers (3-4 personen) zijn gelijk aan de standaard familiekamers echter gelegen in het nieuwe bijgebouw. Je kunt ook kiezen voor een select familiekamer met zwembadzicht (3-4 personen), deze is gelijk aan de select familiekamer, echter met direct toegang tot het gezamenlijke zwembad.

Sport & Ontspanning:

In Batihan Beach Resort is er genoeg te beleven! Het resort biedt je onder andere een gratis fitnessruimte, een tennisbaan (verlichting tegen betaling), tafeltennis, beachvolleybal, aerobics, boogschieten, basketbal, minigolf, darts en boccia. Tegen betaling: tafelvoetbal, biljart en watersporten aan het strand. Ter ontspanning kun je gratis gebruikmaken van het Turks bad, het binnenzwembad en de sauna. Massage-en behandelingen en gebruik van de jacuzzi zijn tegen betaling. De hele week organiseert het animatieteam een leuk entertainmentprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Batihan Beach Resort

Je verblijft in Batihan Beach Resort op basis van All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00), diner (19.30-21.00) alle in buffetvorm. Snacks (14.30-16.00), koffie/thee en koekjes (16.30-17.30), ijsjes (12.00-00.00) en middernachtsnack (23.00-00.00). Tijdens je verblijf kun je 1 maal dineren in het Sunset à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, dineren in het Kumsal à-la-carterestaurant (vooraf reserveren) en roomservice.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Strand
  • Direct aan strand
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Batihan Beach Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.2 Zeer goed

Gebaseerd op:
50 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.2
  • Ligging 8.4
  • Service 8.2
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 7.9
  • Kamers 8.0
  • Kindvriendelijk 8.6
  • Wifi kwaliteit 5.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Alphen Aan Den Rijn, Nederland
9.7
Over Long Beach:

Hele mooie bestemming. Niet ver van het centrum en lekker wandelbaar.

Over Batihan Beach Resort:

Heel klantvriendelijke resort. En exact zoals de foto’s. Geen nare verassingen

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Dordrecht, Nederland
9.5
Over Long Beach:

Gezellig groot hotel waar vanalles te beleven valt

Over Batihan Beach Resort:

Wij hebben van alles ECHT genoten! Een aanrader! Aardig personeel, leuke animatie en een super lokatie

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Den Helder, Nederland
8.0
Over Long Beach:

Goed hotel lobby bar was wat saai ,maar super vriendelijk personeel. Hadden wel ineens 300 Bulgaarse jongeren in het hotel ,was erg gehorig. A la carte eten bij sunset beach een aanrader heerlijk gegeten en mooi uitzicht op zee ,en super lieve mensen .

Over Batihan Beach Resort:

Prima netjes wel gehorig. Goede bedden wat erg belangrijk is . Verder vriendelijk personeel . Deze tijd bedjes genoeg op strand en zwembad.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Rotterdam, Nederland
7.4
Over Long Beach:

Strand was klein en het stonk heel erg naar riool

Over Batihan Beach Resort:

Hotel was prima.goed vertoeven. Voor kinderen genoeg te doen.heel de dag

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 2
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Leeuwarden, Nederland
10.0
Over Long Beach:

Ik vond Kusadasi en de omgeving fantastisch. Het verschil in de stad en daarbuiten is fascinerend. Trek vooral ook met een excursie de echte Turkse dorpjes in, gezien dit anders is dan de toeristische steden. Als je van winkelen houdt zit je zeker goed door het verschil in bazaars en winkelcentra.

Over Batihan Beach Resort:

Hotel Batihan Beach Resort was fantastisch! De kamers zijn prima en er is een ruime keuze aan eetgelegenheden. Verder zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig op het Resort als je van plan bent deze niet te verlaten (Zwembad, Strand, Watersport, Spa, Entertainmentshows, Entertainment voor kinderen). Het personeel was fantastisch en spreekt goed Engels. Het entertainmentprogramma van het Resort sleept je de dag door, terwijl het personeel zorgt voor een zorgeloze vakantie. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastische heb gehad en leuke nieuwe mensen heb ontmoet.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Roosendaal, Nederland
7.7
Over Long Beach:

Lekker rustig gelegen en toch met dolmus overal dichtbij.

Over Batihan Beach Resort:

Goed hotel , vriendelijk personeel, eten uitstekend,mooie tuin en zo op het strand. voor herhaling vatbaar

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Roosendaal, Nederland
9.0
Over Long Beach:

ik vond het een geslaagde vakanttie volgende keer willen we langer boeken zo dat we meer dingen kunnen doen maar het is ook een geslaagt risort mag een ster ectra hebben van ons dit jheb ik noch nooit mee gemaakt gewoon geweldig

Over Batihan Beach Resort:

was geweldig en goed berijk baar en alles dicht bijop loop afstand

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Heemskerk, Nederland
10.0
Over Long Beach:

Omgeving kusadasie is mij al bekend, daardoor alleen stad en markt geweest. Werd alleen dit keer heel erg aan je getrokken, meer als al die andere keren.

Over Batihan Beach Resort:

Super hotel. Super personeel. Allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam. Je word op je wenken bediend bij de subset restaurant. Echt allemaal super. Alleen schoonmaak personeel minder, van de kamers, dit was echt enorm ook echt een enige

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Grootebroek, Nederland
9.7
Over Long Beach:

Ik vond het een mooie omgeving je kon op het resort overal eten het personeel was erg vriendelijk en we zijn ook nog naar de markt geweest

Over Batihan Beach Resort:

Hotel batihan Beach resort is een prachtig hotel, wij hadden een familie kamer zag er goed en verzorgd uit bedden waren goed uitzicht van balkon was mooi wij zijn erg te spreken

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Purmerend, Nederland
4.9
Over Long Beach:

Zwembad, ontbijt en lunch waren goed. Avond eten was slecht. Annematie was ook goed. Lekker dicht bij stadje, kleine bazaar en grote bazaar. Hotel was zeer gehorig en geen 4sterren waard. Bad lek, tot laat onrust in het hotel en op de gangen, slechte service, klagen als je kind iets te hard praat, lacht of enthousiast is. Schoonmaak was in het begin slecht na dat we er wat van gezegd hadden werd dat wel beter. WiFi was overal goed werkend, kamers, lobby en zwembad. Leuk voor een keer maar wij gaan hier niet meer terug naar dit hotel.

Over Batihan Beach Resort:

Zwembad, ontbijt en lunch waren goed. Avond eten was slecht. Annematie was ook goed. Lekker dicht bij stadje, kleine bazaar en grote bazaar. Hotel was zeer gehorig en geen 4sterren waard. Bad lek, tot laat onrust in het hotel en op de gangen, slechte service, klagen als je kind iets te hard praat, lacht of enthousiast is. Schoonmaak was in het begin slecht na dat we er wat van gezegd hadden werd dat wel beter. WiFi was overal goed werkend, kamers, lobby en zwembad. Leuk voor een keer maar wij gaan hier niet meer terug naar dit hotel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 2
  • Prijs/kwaliteit 2
  • Eten 4
  • Kamers 2
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6

Turkije - Egeische kust - Kusadasi - Long Beach

Batihan Beach Resort

Vluchtinformatie Izmir

Er wordt 2x per week gevlogen naar Izmir vanaf Amsterdam, 1x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines en Corendon Airlines.

De vluchtduur naar Izmir Airport bedraagt ca 3.15 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Izmir naar:

Gumuldur: ca. 40 minuten
Ozdere: ca. 45 minuten
Seferihisar: ca. 45 minuten
Kusadasi: ca. 60 minuten
Cesme: ca. 60 minuten
Foca: ca. 75 minuten

Het kan voorkomen dat u op Bodrum aanvliegt. De vluchtduur naar Bodrum Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Bodrum naar:

Omgeving Kusadasi: ca. 130 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info