Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Grand Park Lara
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • apr , 21°C
  • Aquapark met 4 glijbanen
  • Entertainment voor jong en oud
  • Zeer ruime kamers voor families
  • Meer lezen
8.6
Aanrader414 beoordelingen

Grand Park Lara

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie, een bagageruimte en een lobby met bar. Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars.
In de fraai aangelegde tuin ligt een zwembad en op het zonneterras zijn de ligbedden, matrasjes en parasols gratis beschikbaar in de hoteltuin. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). Wifi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes. Voor de jongste gasten is een miniclub (4-12 jaar) met Nederlands sprekende animatie (in de winterperiode 2019-2020), kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, minibar (water gratis), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer met 2 slaapkamers is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers hebben een balkon.

De familiekamer met 2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank is geschikt voor 3-6 personen. Deze familiekamers hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara je diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de gameroom, watersporten en duikschool (op aanvraag) zijn tegen betaling. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van het Turks bad en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en shows.

Verzorging Winter 2019-2020: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, koffie, thee en koekjes (14.00-18.00), ijsjes (14.00-16.00) en middernachtsoep (23.00-00.00). Een half uur per dag worden er bitterballen en kroketten geserveerd. Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, de Hollyhock Pub Bar, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in het à-la-carterestaurant (reservering verplicht) en alle consumpties na 00.00 uur.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie en een lobby met bar.
Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans en reservering verplicht) en diverse bars.
Voor de jongste gasten is er (in de zomerperiode 2019) dagelijks een miniclub met Nederlandstalige animatie (4-12 jaar), een kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.
In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 4 glijbanen (op vaste tijden geopend). Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de badhanddoekenservice (met borg) gratis beschikbaar in de hoteltuin.
Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, een doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (max. 2 volw. + 1 kind) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), telefoon, satelliettelevisie, minibar (water gratis, dagelijks gevuld), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 2 volw. + 1 kind + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. Je kunt kiezen uit een familiekamer met 2 slaapkamers (4 personen) of een familiekamer met 2 slaapkamers en een woon-/slaapkamer met slaapbank (4-6 personen). De familiekamers beschikken over een balkon met zitje.

De voordeelkamer (min. 2 pers. en max. 2 volw. + 1 kind) kan qua ligging, inrichting, grootte en faciliteiten afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, tennissen, beachvolleyballen, darten en tafeltennissen. Biljart, de gameroom, en watersporten bij het strand zijn tegen betaling. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van het Turks bad en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Zomer 2019: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, zoals bitterballen en kroketten, gedurende de dag, patisserie (11.00-18.00), ijsjes (12.00-16.00) en nachtsnack (22.00-06.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale non-alcoholische drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren), verse vruchtensappen, drankjes in flessen en alle consumpties na 00.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Grand Park Lara

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
414 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.5
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.5
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 6.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Almere, Nederland
9.4
Over Lara:

De omgeving is mooi. Mooi schoon strand. Klein parkje voor de kids ook. Ik raad iedereen de gozleme aan die de dame daar maakt naast de bar ongeveer. Verder minder dat het echt een turistenbuurt is. Het enige wat er is zijn toeristen shops en hotels. Ik had ook een excursie geboekt. Online voor vertrek. We zouden naar 3 watervallen gaan en daarna vrije tijd in het oude centrum. Ineens was dit 1 waterval, een bezoek aan een juwelier en heb centrum in geworden. Ik wou het switchen met een andere excursie. Dat kon niet. We hebben er het beste van gemaakt. Er stond bij het boeken wel bij dat er soms dingen niet doorgaan ivm te weinig vraag. Maar dit nam een andere wending. Dus zou zeggen gewoon je excursies boeken bij je reisleider in het hotel. Je krijgt een hele lijst met leuke keuzes waarbij je ook verder uitleg kan vragen gewoon in heb Nederlands ook.

Over Grand Park Lara:

Dit is de tweede keer dat we hebben gekozen voor Grand Park Lara. En ik ben zeker tevreden. Had dit keer de familie kamer voorax 6pers. gekozen. Ze zijn de afgelopen jaar druk bezig geweest met onderhoud en nieuwe dingen toevoegen heb ik gemerkt. De kids club is veel groter en de buitenspeelplaats is ook vernieuwd. Meer kinderstoelen toegevoegd in de eetzaal. En nog veel meer veranderingen. Waarbij ik zelfs dacht van heeft, misschien heeft mijn feedback van vorig jaar wel gehoor gekregen. We werden vriendelijk en snel geholpen door medewerkers. Mijn mannen krijgen iedere ochtend en avond een flesje melk. Daarvoor kregen we pakjes melk op kamer in de minifridge.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Heerlen, Nederland
7.5
Over Lara:

Erg gastvrij, leuke excursies, geboekt naast het hotel. Hamam buiten hotel niet fijn, te commercieel. Mooie streek.

Over Grand Park Lara:

Groot hotel, erg druk, vriendelijk personeel. Prima kamers, keuze uit eten herhaalde zich om de dag. Leuke tijd gehad, maar kies een volgende keer niet meer voor dit hotel. Annimatie? Niks van gezien of gehoord.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Amsterdam, Nederland
10.0
Over Lara:

Ik vond het strand in lara erg mooi. In de omgeving is erg te bezichtigen eerlijk is eerlijk. Wij zijn heel veel gedaan. City tour Antalya, tour manavgat & bazaar. 4 waterfalls gezien. Veel te zien daar prachtig panorama. Ik ben nu terug in Nederland maar als ik mijn ogen dicht doen zie ik gewoon Antalya wat ik allemaal heb gedaan. Ik miss het eten :-)

Over Grand Park Lara:

Hotel was geweldig , vriendelijke welkom, lekker eten geweldig services, Ik verblijft daar met mijn vriend we zijn erg blij dat we dit hotel hebben gekozen.Vriendelijke mensen. Ik vind het leuk hoe de serveersters de tafel blijven schoonmaken, zodat je wat ruimte hebt. Super. Ik heb respect voor iedereen die daar werkt. Bedankt voor alles.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Waspik, Nederland
10.0
Over Lara:

geweldig hotel, wel erg groot , maar uitstekende verzorging, goed personeel en qua eten en drinken kan je daar echt niks tekort komen. Lara is nog vrij nieuw in opkomst, rijden geen dolmussen dat is wel jammer, vervoer is beperkt. genoeg winkels in de buurt geen markten.

Over Grand Park Lara:

uitstekend niks op aan te merken , mooie nette schone accommodatie. veel personeel, zien rr ook heel verzirgd uit.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Rotterdam, Nederland
9.7
Over Lara:

Prima bestemming , bus voor de deur naar Antalya of Lara Terra City prachtig winkel centrum .

Over Grand Park Lara:

Prima hotel , prijs kwaliteit uitstekend . We zijn nu 8x geweest ,hopen er zeker nog een keer te komen . Kamers schoon , prima ontbijt heerlijke warme broodjes . Verder is het eten uitstekend , genoeg variatie . Min puntje s'avonds in de lobby , gillende en rennendekinderen . Daar wordt niets van gezegd door het personeel .

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Vijfhuizen, Nederland
7.5
Over Lara:

Het Grand park Lara Hotel ligt aan een soort "strip" waaraan heel veel enorme hotels liggen en er om heen wat winkeltjes en restaurants. Niet heel gezellig maar in 30 minuten zit je in Antalya stad. Prima bestemming om een week/2 weken uit te rusten en wat excursies te doen.

Over Grand Park Lara:

Het Grand Park Lara Hotel is een mooi, groot hotel alleen wat gedateerd. Wij hadden een familie kamer met een laminaat vloer maar waarschijnlijk is er ooit een overstroming geweest want het stond overall bol en was overall beschadigd. Voor de rest: prima vakantie met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ook voor wat betreft het eten: tuurlijk staat er vaak hetzelfde maar er staat zoveel, dat je sowieso 8 dagen iets verschillends kan eten. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Gouda, Nederland
8.3
Over Lara:

De oude stad van Antalya en de haven maakten veel indruk

Over Grand Park Lara:

Mooie accommodatie met mooie familiekamer. Service is enorm. Je ontkomt niet aan een drankje voor tijdens en na het eten. Zeer vriendelijk personeel!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit -
  • Eten -
  • Kamers -
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Leeuwarden, Nederland
8.2
Over Lara:

Ara is echt een oord van grote hotelresorts. Alle winkels zijn echt op toeristen geënt, niet op de lokale bevolking. Daar zijn de prijzen dan ook naar.

Over Grand Park Lara:

Grand Park Lara is een groot opgezet resort aan de landzijde van een doorgaande weg. Om naar het strand van het hotel te gaan moet de weg worden overgestoken en een paar honderd meter lopen. Dit is niet storend. Prima eet/drinkgelegenheid bij het strand. Bij het zwembad ook genoeg keuze van eten en dranken. Minpuntje, de gasten uit Rusland.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Roden, Nederland
9.0
Over Lara:

Lara is massaal en weinig interessant als geheel, De mix van culturen is een negatieve, Door de prijs vele bedenkelijke gasten

Over Grand Park Lara:

Accomodatie Oke, verzorging prime,keuken goed. De kwaliteit van wifi en internet beneden de maat Tv in mono! Muziek vie een cassettebandje irritant en storend tijdens de maaltijd . Buitenmuziek als in een discotheek,voor de merendeels oudere gasten zeer vervelend.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3
Heerlen, Nederland
10.0
Over Lara:

Mooie bestemming , antalya zeker een aanrader . Bus komt voor het hotel en stopt in het centrum . Dit kost 2 euro

Over Grand Park Lara:

prima hotel en goede service Jammer van de hoeveelheid russen

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Grand Park Lara

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info