Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Grand Park Lara
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • apr , 21°C
  • Aquapark met 4 glijbanen
  • Entertainment voor jong en oud
  • Zeer ruime kamers voor families
  • Meer lezen
8.6
Aanrader414 beoordelingen

Grand Park Lara

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie, een bagageruimte en een lobby met bar. Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars.
In de fraai aangelegde tuin ligt een zwembad en op het zonneterras zijn de ligbedden, matrasjes en parasols gratis beschikbaar in de hoteltuin. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). Wifi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes. Voor de jongste gasten is een miniclub (4-12 jaar) met Nederlands sprekende animatie (in de winterperiode 2019-2020), kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, minibar (water gratis), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer met 2 slaapkamers is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers hebben een balkon.

De familiekamer met 2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank is geschikt voor 3-6 personen. Deze familiekamers hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara je diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de gameroom, watersporten en duikschool (op aanvraag) zijn tegen betaling. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van het Turks bad en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en shows.

Verzorging Winter 2019-2020: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, koffie, thee en koekjes (14.00-18.00), ijsjes (14.00-16.00) en middernachtsoep (23.00-00.00). Een half uur per dag worden er bitterballen en kroketten geserveerd. Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, de Hollyhock Pub Bar, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in het à-la-carterestaurant (reservering verplicht) en alle consumpties na 00.00 uur.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie en een lobby met bar.
Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans en reservering verplicht) en diverse bars.
Voor de jongste gasten is er (in de zomerperiode 2019) dagelijks een miniclub met Nederlandstalige animatie (4-12 jaar), een kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.
In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 4 glijbanen (op vaste tijden geopend). Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de badhanddoekenservice (met borg) gratis beschikbaar in de hoteltuin.
Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, een doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (max. 2 volw. + 1 kind) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), telefoon, satelliettelevisie, minibar (water gratis, dagelijks gevuld), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 2 volw. + 1 kind + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. Je kunt kiezen uit een familiekamer met 2 slaapkamers (4 personen) of een familiekamer met 2 slaapkamers en een woon-/slaapkamer met slaapbank (4-6 personen). De familiekamers beschikken over een balkon met zitje.

De voordeelkamer (min. 2 pers. en max. 2 volw. + 1 kind) kan qua ligging, inrichting, grootte en faciliteiten afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, tennissen, beachvolleyballen, darten en tafeltennissen. Biljart, de gameroom, en watersporten bij het strand zijn tegen betaling. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van het Turks bad en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Zomer 2019: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, zoals bitterballen en kroketten, gedurende de dag, patisserie (11.00-18.00), ijsjes (12.00-16.00) en nachtsnack (22.00-06.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale non-alcoholische drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren), verse vruchtensappen, drankjes in flessen en alle consumpties na 00.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Grand Park Lara

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
414 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.5
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.5
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 6.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Zwartewaal, Nederland
8.0
Over Lara:

kort bij luchthaven ,veel winkels in de buurt,antalya met stads bus hemels breed kort bij ,maar door de vele stops ,helaas uur rijden.Markt leuk.

Over Grand Park Lara:

Grand park Lara is een mooi hotel,super schoon en quest relationsspreken nederlands..Dit is erg prettig. Zij zijn erg hulpvardig.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
De Westereen, Nederland
8.3
Over Lara:

goede omgeving fijne bestemming mooie omgeving en leuke winkels in de buurt.

Over Grand Park Lara:

aangenaam verblijf in dit hotel zeer vriendelijk personeel en uitgebreide etenskeuze. MAAR EEN DING IS ONS ZO TEGEN GEVALLEN ALS JE EN REIS VAN 10 DAGEN BOEKT JE OP DE 10 DAG JE THEE OF KOFFIE MOET BETALEN SCHANDALIG GEEN LUNCH PAKKET HELEMAAL NIKS . JE BOEKT VOOR 10 DAGEN MAAR MAG MAAR VOOR 9 DAGEN ETEN NU WIL IK WEL GELOVEN DAT DE PRIJS LAGER IS WANT DE 10 DAG VAN ONS KAN 2 KEER WORDEN GEBRUIKT??? . ZOU HET NIET BETER ZIJN WANNEER MENSEN VROEG MOETEN VLIEGEN EEN LUNCH PAKKET MET PAKJE DRINKEN ER BIJ KRIJGEN DAT ZOU EEN GOEDE SERVICE ZIJN. WANT OP DEZE MANIER WORD JE DOOR MEERDERE MENSEN NIET AAN BEVOLEN BIJ JE VRIENDEN JAMMER WANT ACCOMODATIE IS PRIMA EN DAN OP DEZE MANIER BEZUINIGEN GEEN EEN RARE NASMAAK EN VEEL ONVREDE

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Kamerik, Nederland
9.5
Over Lara:

Grand Lara echt. Wij waren vroeg in het seizoen nog een beetje te koud voor het strand maar een mooi breed zand strand. Leuke omgeving met veel winkels.

Over Grand Park Lara:

Ook aan te bevelen met kinderen zeer schoon en top eten

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Kinrooi, Nederland
9.3
Over Lara:

grand park lara maar dat we midden in de nacht moeten vertrekken is geen aanrader geen ontbijt geen koffie dus dat moet corendon beter regelen

Over Grand Park Lara:

grand park lara is een prima hotel servies is uitmuntend de dag voor dat we moesten vertrekken midden in de nacht hebben zij voor mij een waterkoker voorzien voor ons koffie moest ik wel zelf kopen maar dat nam ik er graag bij want midden in de nacht vertrekken is geen pretje met vriendelijk groet lucie

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Den Haag, Nederland
9.7
Over Lara:

het lara strand is erg mooi de ligging van het hotel prima een aanrader voor mijn vrienden

Over Grand Park Lara:

het hotel is erg mooi en verzorgt leuk personeel en heel vriendelijk

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Afferden-Limburg, Nederland
9.7
Over Lara:

We hebben een super vakantie gehad alleen het jammere is dat de verkopers met winkels in die straat of straat verkopers zo opdringerig zijn dat als je niks koopt ze je uitschelden wat er voor zorgden dat we liever niet meer de straat op gingen en in het hotel bleven

Over Grand Park Lara:

Hotel grand park Lara is een super hotel kamers zijn ruim en luxe ingericht personeel rent en vliegt voor je het aanbod kwa eten en drinken is ook reuze groot dus kort om niks te klagen het personeel is zeer betrokken bij je dat is heel mooi om te zien

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Den Haag, Nederland
7.5
Over Lara:

Voor de 7e keer in Turkije. Ligging tussen d massale andere hotels wel wat minder. Afstand tot b.v. Antalya wel wat groot. Geen eigen strand. Als er zoals wij hoorden in het vervolgseizoen 2000 gasten zijn zal het wel heel erg vol zijn.

Over Grand Park Lara:

Prima hotel, maaltijden en kamers. Personeel achter de balie spreekt slecht engels. Gastencontact prima. Bedienend personeel in het restaurant is stuurs en lijkt soms niet echte geinteresseerd, op een paar uitzonderingen na. Dat is dan meestal wat ouder personeel. Over het algemeen is groeten er niet bij. Dat zijn wij anders gewend.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Groenlo, Nederland
10.0
Over Lara:

heel mooi park voor jong en oud. het eten is goed en voldoende variatie.

Over Grand Park Lara:

heel mooi park voor jong en oud. ook het strand goed bereikbaar en voldoende licht bedden

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Peer, Belgie
9.7
Over Lara:

Helemaal geweldige vakantie gehad. Super aardig personeel !!! Kinderen hebben zich enorm goed geamuseerd zoals ook wij. Hebben allemaal excursies gedaan. En ook genoten van het eten en vriendelijkheid van het hotel .

Over Grand Park Lara:

Het was heel mooi. Ook heel proper ! En super vriendelijk !!!+ nog nooit zo vriendelijke mensen gezien . En reizen regelmatig... wij gaan zeker terug !!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Almere, Nederland
6.3
Over Lara:

Was prima vakantie niet echt ons plekje in Turkije was voor ons te grootschalig wij houden er niet zo van winkel waren 1 uur met de bus wel mooi centrum. Eten was vaak erg koud dat was jammer. Verder vriendelijk personeel bij receptie hammam waren in mijn ogen oplichters met grote babbels praten je van alle soorten ziektes aan.

Over Grand Park Lara:

Mooi hotel schoon erg groot vriendelijke receptie mensen in de winkeltjes in het hotel waren ook super behulpzaam smeerde niks aan. Winkels rond om het hotel waren best oké om je uurtje te cermaken

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 5
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Grand Park Lara

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info