Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Grand Park Lara
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • feb , 16°C
  • Aquapark met 4 glijbanen
  • Entertainment voor jong en oud
  • Zeer ruime kamers voor families
  • Meer lezen
8.6
Aanrader414 beoordelingen

Grand Park Lara

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie, een bagageruimte en een lobby met bar. Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars.
In de fraai aangelegde tuin ligt een zwembad en een apart kinderbad. Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols gratis beschikbaar in de hoteltuin. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). Wifi is gratis beschikbaar in de lobby en de publieke ruimtes. Voor de jongste gasten is een miniclub (4-12 jaar) met Nederlands sprekende animatie (in de winterperiode 2018-2019), kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, minibar (tegen betaling), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (type 1) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type 1 hebben een balkon.

De familiekamer (type 2) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type 2 hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara je diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de gameroom, watersporten en duikschool (op aanvraag) zijn tegen betaling. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Winter 2018-2019: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, koffie, thee en koekjes (14.00-18.00), ijsjes (14.00-16.00) en middernachtsoep (23.00-00.00). Een half uur per dag worden er bitterballen en kroketten geserveerd. Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, de Hollyhock Pub Bar, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in het à-la-carterestaurant (reservering verplicht) en alle consumpties na 24.00 uur.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie en een lobby met bar.
Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans en reservering verplicht) en diverse bars.
Voor de jongste gasten is er (in de zomerperiode 2019) dagelijks een miniclub met Nederlandstalige animatie (4-12 jaar), een kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.
In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 4 glijbanen (op vaste tijden geopend). Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de badhanddoekenservice (met borg) gratis beschikbaar in de hoteltuin.
Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, een doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), telefoon, satelliettelevisie, minibar (water gratis, dagelijks gevuld), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. Je kunt kiezen uit een familiekamer met 2 slaapkamers (4 personen) of een familiekamer met 2 slaapkamers en een woon-/slaapkamer met slaapbank (4-6 personen). De familiekamers beschikken over een balkon met zitje.

De voordeelkamer (2-3 personen) kan qua ligging, inrichting, grootte en faciliteiten afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, tennissen, beachvolleyballen, darten en tafeltennissen. Biljart, de gameroom, en watersporten bij het strand zijn tegen betaling. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van het Turks bad en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Zomer 2019: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, zoals bitterballen en kroketten, gedurende de dag, patisserie (11.00-18.00), ijsjes (12.00-16.00) en nachtsnack (22.00-06.00). Tijdens je verblijf kun je 1 maal dineren in het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale non-alcoholische drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, drankjes in flessen en alle consumpties na 00.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Grand Park Lara

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
414 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.6
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.5
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 6.3
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Uden, Nederland
9.3
Over Lara:

Voor een weekje weg naar deze bestemming was prijskwaliteitverhouding prima! We wilde graag een weekje tot rust komen en dit is gelukt mede door wat het hotel te bieden had! Een drankje in de lobby daarna heerlijk eten dat vonden we super. Even een zonnestraaltje mee pikken op het strand en bij het zwembad heeft ons goed gedaan.

Over Grand Park Lara:

Hotel Grand Park Lara is zeker ook aan te raden in de voorjaarsvakantie!! Sauna, hamam en massage super.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Nijkerk, Nederland
9.1
Over Lara:

Mooie hotel waar je tot rust kan komen. In de buurt kan je veilig in de Kate uurtjes nog wandeling maken. De stad antalya is binnen 45minuten te bereiken.

Over Grand Park Lara:

Eten was zeer goed voor ieder wat wils. Verder is de kinder gedeelte zeer kindvriendelijk. Voor de kleintjes voldoende vermaak.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8
Den Haag, Nederland
9.3
Over Lara:

mooi omgeving en netjes voor wandeling en lara is een aanrader

Over Grand Park Lara:

accomodaties is goed tot na twee dagen mijn vrouw is aangerand in de hotel die avond was poging beroving met geweld en poging aanranding met geweld in de hotel tot de kamer ,

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Snelrewaard, Nederland
8.3
Over Lara:

de service van de belgen jongen waren uitstekkend we zijn dik tevree,anders ga je niet voor de37ste keer

Over Grand Park Lara:

fijn hotel,echt iets voor vrienden of familie nu was er savonds niet veel te doen maar in mei en zomermaanden des te meer we zijn nog een dagje naar antalje geweest naar de markt geweest het weer werkte niet zo mee maar daar kan niemand iets aan doen anders was er nog meer ruzie in de wereld.de volgende keergaan we weer naar kemer of side daar kan je meer wandelen

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Veenoord, Nederland
7.3
Over Lara:

zal bij de zomerdag best wel goed zijn in Januari niks te doen

Over Grand Park Lara:

er word geen rekening gehouden met je voorkeur kamer dus opgeven van voorkeuren is zinloos

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 5
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3
Rotterdam, Nederland
8.0
Over Lara:

Lara gezellig, binnenstad goed te bereiken met OV. Dagje oude binnenstad was leuk. Aquarium Antalya is het entreegeld niet waard.

Over Grand Park Lara:

Prima hotel, vriendelijk personeel, kidsclub fantastisch lief en klantvriendelijk personeel! Minpunten; drukte met oudjaar. We moesten staand eten met de kinderen, omdat er niet genoeg tafels waren. Lange wachttijden in de rij voor het eten 25 minuten! We hebben ons de gehele vakantie gestoord aan de voetbalclubs, dit zou echt vermeld moeten worden voor reserveringen. Ze dringen voor, hebben voorrang op tafels en gaan met borden vol eten er van door. 30 kipspiezen op de gril, voetballer 1 voor me neemt ze alle 30 mee. 6 minuten wachten op de volgende lading en daar gaat voetballer 2 met alle 30 stuks, nogmaals wachten. Reisleider 1 x gezien er was geen informatie over de terugweg, ik heb aan andere gasten moeten vragen hoe laat we opgehaald werden. De map was er pas een uur voor ophaaltijd 10.00 uur in de ochtend. Er werden geen excursies aangeboden, daar was niet genoeg animo voor.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 2
Rotterdam, Nederland
10.0
Over Lara:

Uitstapjes naar Romeinse ruines heel goed te doen vanuit Lara. Antalya zelf vanwege het weer moeten overslaan.

Over Grand Park Lara:

Fijn hotel, ruime kamers. Had een single geboekt, maar kreeg in het laagseizoen een familiekamer. Eten was erg lekker en met voldoende afwisseling. Er waren een aantal voetbalclubs op trainingskamp, waardoor het soms erg druk was in het restaurant. Toch regelde men altijd een plekje en was het buffet steeds goed gevuld.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Hurdegaryp, Nederland
9.7
Over Lara:

Eerste keer in Antalya. En de omgeving was prachtig. Aan de ene kant kon de zee zie en aan de andere kan werd je omringd door de bergen. Genoeg te doen in de buurt alles is op loopafstand. Naar de centrum is makkelijk met de bus of taxi.

Over Grand Park Lara:

Ruime kamers en vriendelijke personeel die ons veel hebben geholpen. Mooie hotel.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Purmerend, Nederland
9.0
Over Lara:

Mooie bestemming en Walhalla voor mensen die van winkelen houden. Het verwarmde zwembad (in december) is heerlijk. Bezienswaardigheden genoeg in de oude stad maar ook een rondje langs de paleizen van hotels is indrukwekkend. Met de bus kan voor minder dan 1 Euro per keer naar de stad gereden worden. Bij de bergen kan je weer heerlijk rustig wandelen. Wat minder is, het zwerfafval langs de wegen en de loslopende zwerfhonden. De zwerfhonden zijn rustig en doen verder niets maar als er 's avonds enkelen met je meelopen voelt dat minder gemakkelijk.

Over Grand Park Lara:

Het hotel is fantastisch. Het eten was super goed en er was enorm veel keuze. Ook was er telkens nieuwe aanvulling zodat het niet uit maakte hoe laat je kwam. M.a.w. je kan heerlijk rustig eten zonder in de rij te hoeven staan.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Houten, Nederland
8.3
Over Lara:

De medewerkers van Grand Park Lara zijn fantastische behulpzame mensen!!

Over Grand Park Lara:

De standaard kamers zijn vrij klein. In wintertijd, als er alleen maar in het hoofdrestaurant gegeten kan worden, is het veel te druk. Het eten is perfect!! Maar lange rijen...

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Grand Park Lara

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info