Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • mei , 26°C
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Volop activiteiten voor kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.7
Aanrader241 beoordelingen

Miracle Resort

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een 24-uursreceptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.
Het resort beschikt over 3 restaurants, een buffetrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans en Mexicaans) en 2 bars waar je drankjes kunt bestellen.
Binnen tref je het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen zijn gratis bij het zwembaden. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder tref je een discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, wasservice, kapsalon en doktersservice (sommige tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), een speeltuin en een speelruimte.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden) en wifi (gratis). Ook tref je een balkon met zitje. Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling. Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt 2 dagen per week een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Winter 2018-2019: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00 tot 02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, de Bridge bar, verse vruchtensappen, roomservice en à-la-carte dineren (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw dat uit twee vleugels bestaat met liften. Er is een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

Voor je maaltijden kun je terecht in 5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans, Turks, vis en Mexicaans). In de verschillende bars kun je drankjes bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen tref je het binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en badhanddoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder tref je een binnen- en buitendiscotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er een miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), teenageclub (12-16 jaar), een minibuffet, speeltuin, speelkamer en een minidisco.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook tref je een balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een kamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (een standaardkamer met extra bedden, 2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen (materiaal tegen betaling en 's avonds verlichting tegen betaling), darts, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart en diverse watersporten aan het strand tegen betaling.

Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in 1 van de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
241 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 9.0
  • Service 8.6
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 8.1
  • Kamers 9.0
  • Kindvriendelijk 8.9
  • Wifi kwaliteit 6.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Veenoord, Nederland
9.0
Over Lara:

we zijn hier nu vierde keer geweest maar het blijft super

Over Miracle Resort:

hotel is de beste van allemaal tot nu toe en komen nogmaals weer in het zelfde hotel.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Gronsveld, Nederland
8.0
Over Lara:

de bestemming is goed binnenland is vies ook niet aan te beveldn

Over Miracle Resort:

het hotel is een prima hotel vriendelijk personeel behulpzaam prima kamers eten is goed alles is er netjes alleen moet u in de toekomst rekening houden met Wij oudere mensen gaan voor de rust en het goede weer en eten maar in de periode dat wij zijn geweest was was het hotel bezet door minimaal 50% vooral schoolgaande jeugd en babies in de avond en in de eetzaal was het een herry en geschreeuw en hard door de eetzaal lopend en zo was het s,avonds ook als wij gezellig in de lobby bar zaten de jeugd liep heen en weer schreeuwend door de prachtige gelegenheid was niet te doen om daar te verblijven om een rustige gezellige avond te beleven terwijl wij voor de aanvang van de reis hadden geinformeerd omtrent eventuele vacantieperioden (moet u in de toekomst echt rekening mee houden anders loopt het echt mis (veel klagende ouderen (hadden dit nog nooit mee gemaakt terwijl er bij waren die al meer dan 10 jaar naar dit hotel kwamen

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Bergen Op Zoom, Nederland
9.3
Over Lara:

lekker dicht bij het vliegveld, veel winkeltjes in de buurt

Over Miracle Resort:

mooie kamers waren als nieuw, eten was voortreffelijk. eetzaal lijkt te veel op een kantine en bij een vol hotel niet genoeg zit cappisiteit. bij minder goed weer weinig te doen in het hotel zelf. Tea time tussen 17:00 uur en 18:00 uur bij slecht weer zijn ze er niet op ingespeeld dat het zo druk kan zijn.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Utrecht, Nederland
8.6
Over Lara:

Strand is schoon. Heerlijk met die pier erbij, waar je lekker uit kunt uitwaaien! Fijn dat het strand bij het hotel zit.

Over Miracle Resort:

Mooi familie hotel. Veel te doen voor kinderen! Onze kinderen van 5 en 6 jr, hadden het enorm naar hun zin in de miniclub. Jammer dat de juffen daar niet echt kindvriendelijk waren, kwamen snel geïrriteerd over. Verder was het er heel schoon, alles werd goed bijgehouden. Persooneel in de bediening was traag en reageerde vaak niet eens. Of namen de bestelling verkeerd op. Klachten werden/wilden niet begrepen worden. Housekeeping maakte de kamers niet goed schoon. Het eten was elke dag het zelfde.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Rotterdam, Nederland
7.7
Over Lara:

De ligging van het hotel is uitstekend. Ook op loopafstand leuke winkeltjes.

Over Miracle Resort:

Het is een heel fijn hotel. Een paar zeer onvriendelijke personeelsleden, maar de meesten zijn gewoon vriendelijk en behulpzaam.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 2
Nieuwegein, Nederland
7.6
Over Lara:

super groot zwembad. perfect. personeel is vriendelijk. leuke winkeltjes in de buurt

Over Miracle Resort:

prima accommodatie alleen jammer dat eten niet is afgestemd op jonge kinderen. Geen kindercorner in het restaurant waar kinderen hun eten kunnen uitzoeken. Eten had gevarieerder gekund maar was goed, niet uitmuntend.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 7
Wagenberg, Nederland
9.1
Over Lara:

Fijn zwembad! Vooral met jonge kinderen. Ideaal Makkelijk aan te rijden vanuit het vliegveld

Over Miracle Resort:

Top hotel. Goede voorzieningen en s home mooie kamers

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Eck En Wiel, Nederland
8.6
Over Lara:

perfecte ligging, kwartiertje met de bus, veel lawaai vanuit de hotelkamers door de ligging vd kamers boven de plaza slapen met de deur open was onmogelijk, gelukkig lekker airco

Over Miracle Resort:

schoon, elke dag schonen lakens en badhanddoeken., mooi hotel, vriendelijk personeel. eten goed en veel

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Utrecht, Nederland
6.0
Over Lara:

Gaan vaak naar Lara. Perfecte locatie. Vlakbij vliegveld.

Over Miracle Resort:

Miracle is een mooi hotel maar duidelijk niet ingespeeld op de drukte vd meivakantie. We hebben bij elke maaltijd onze eigen tafel eerst schoon moeten maken en indekken. Ook steeds zelf drinken moeten halen. Er was gewoon veel te weinig en daardoor onvriendelijk personeel. Het eten kende weinig variatie en was er eindelijk iets nieuws (bijv tonijnsteak een keer) dan was dat al een half uur na start diner al op. Lange rijen voor buffetten en ijsjes. Voor ons niet meer naar Miracle.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 4
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 2
Leiderdorp, Nederland
10.0
Over Lara:

Echt een mooie schone hotel van alles voorzien! Voor iedereen is er wel wat te doen. Je wordt echt vermaakt en als je rust wilt genoeg rustige mooie plekken op locatie. Prachtige omgeving en alles is tot de puntjes goed verzorgd en onderhouden.

Over Miracle Resort:

We hebben een super week gehad, echt genoten en wat waren de medewerkers vriendelijk en werken hard om iedereen te vermaken en ze zijn heel behulpzaam, ons complimenten daarvoor! En niet te vergeten de kapster MERI een schat van een meid die haar werk goed doet! Het is een prachtige hotel en heel kindvriendelijk, eten was perfect en er wordt veel aandacht aan besteed. Omgeving is is mooi, mooie weer gehad. Kortom een vakantie om niet te vergeten en wij gaan zeker terug!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 7

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info