veelgestelde vragen

Veel Gestelde Vragen

Op reis
Reisleiding
Vaccinaties
Reisduur
Transfer
Excursies
Autohuur
Tax Dubai en Ras al-Khaimah

Transfer

De transfer van en naar de luchthaven is, als u een pakketreis of een stedentrip naar Istanbul heeft geboekt, bij uw reis inbegrepen (tenzij anders is aangegeven).

Bij aankomst op de luchthaven van uw bestemming wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van Corendon met een bordje van Corendon. Zij zullen u naar de juiste transfer-bus verwijzen. Tijdens de transfer wordt u veelal begeleid door een transferhulp. Dit zijn geen reisleiders, maar zijn slechts verantwoordelijk voor halen en brengen van het juiste aantal passagiers.

Privé transfer

Tevens is het mogelijk om, op een aantal bestemmingen, een privé transfer te boeken. U wordt met uw eigen reisgezelschap rechtstreeks naar uw accommodatie gebracht. Heeft u hier interesse in, dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons callcenter via telefoonnummer 02 722 94 94.

Express transfer

U kunt ook een express transfer boeken. U wordt rechtstreeks vanaf de luchthaven naar uw accommodatie, en vice versa, gebracht zonder tussentijds te hoeven stoppen bij andere accommodaties. Neemt u hiervoor contact op met ons callcenter via telefoonnummer 02 722 94 94.