veelgestelde vragen

Veel Gestelde Vragen

Op reis
Reisleiding
Vaccinaties
Reisduur
Transfer
Excursies
Autohuur
Tax Dubai en Ras al-Khaimah
Aanbod diensten van derden in voor- en naseizoen

Transfer

De transfer van en naar de luchthaven is, als u een pakketreis of een stedentrip naar Istanbul heeft geboekt, bij uw reis inbegrepen (tenzij anders is aangegeven).

Bij aankomst op de luchthaven van uw bestemming wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van Corendon met een bordje van Corendon. Zij zullen u naar de juiste transfer-bus verwijzen. Tijdens de transfer wordt u veelal begeleid door een transferhulp. Dit zijn geen reisleiders, maar zijn slechts verantwoordelijk voor halen en brengen van het juiste aantal passagiers.

Een dag voor uw vertrek hangt er vanaf 17:00 tot 20:00 uur een fax bij het informatiebord in uw hotel met de tijd waarop u opgehaald wordt voor de transfer naar het vliegveld en de vluchttijd. Mocht deze informatie onverhoopt niet op tijd aanwezig zijn, neemt u dan contact op met de lokale agent om uw ophaaltijd te controleren.

Privé transfer

Tevens is het mogelijk om, op een aantal bestemmingen, een privé transfer te boeken. U wordt met uw eigen reisgezelschap rechtstreeks naar uw accommodatie gebracht. Heeft u hier interesse in, dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons callcenter via telefoonnummer 02 722 94 94.

Eén dag voor uw vertrek hangt er vanaf 17.00 tot 20.00 uur een fax bij het informatiebord in uw hotel met de tijd waarop u opgehaald wordt voor de transfer naar het vliegveld en de vluchttijd.

Express transfer

U kunt ook een express transfer boeken. U wordt rechtstreeks vanaf de luchthaven naar uw accommodatie, en vice versa, gebracht zonder tussentijds te hoeven stoppen bij andere accommodaties. Neemt u hiervoor contact op met ons callcenter via telefoonnummer 02 722 94 94.

Eén dag voor uw vertrek hangt er vanaf 17.00 tot 20.00 uur een fax bij het informatiebord in uw hotel met de tijd waarop u opgehaald wordt voor de transfer naar het vliegveld en de vluchttijd.

Transfer afwijkende bagage

Reist u met afwijkende bagage, zoals rolstoelen, fietsen en surfboards en golf bags, en wilt u gebruikmaken van de transfer, adviseren wij u dit voor vertrek bij ons te melden, zodat wij de lokale agent daarvan op de hoogte kunnen stellen en u kunnen informeren over de eventuele extra kosten. Indien u afwijkende bagage op voorhand niet meldt, kan het voorkomen dat u op de bestemming alsnog een toeslag moet betalen voor de transfer. Ook bestaat de mogelijkheid dat de bagage niet mee kan op de transfer vanwege ruimtegebrek. In een dergelijke situatie bent u zelf verantwoordelijk voor de transfer naar de accommodatie.