veelgestelde vragen

Veel Gestelde Vragen

Uw boeking/reservering
Mijn Corendon (inloggegevens)
Betaling Last Minute boeking
Verzekeringen
Toeslagen
Preferentie
Factuur
Reisbescheiden
Parkeren
Essentie
Annuleren
Wijzigingen

Parkeren

Indien u een reis boekt bij Corendon kunt u ook kiezen voor parkeren bij de luchthaven van vertrek. Wij bieden passagiers vertrekkende vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Brussel mogelijkheden voor parkeren aan. Voor meer informatie kunt u terecht op www.corendon.be/parkeren.

Heeft u al een boeking voor een reis gemaakt en wilt u parkeren bij boeken?

Dan kunt u eenvoudig uw parkeerreservering maken, door het formulier in te vullen. Wij voegen dan uw parkeer reservering toe aan uw boeking en u ontvangt dan ook direct een factuur. U dient deze per direct te voldoen via de betaalpagina op corendon.nl. U kunt handig betalen met I-deal (internetbankieren) of creditcard. De medewerkers van Corendon zien dan automatisch uw reservering dus u ontvangt geen parkeervoucher. U ontvangt 48 uur voor vertrek alle benodigde informatie omtrent uw parkeerplek.

Leest u voor het boeken de voorwaarden.

Heeft u nog geen boeking voor een reis gemaakt en wilt u ook het parkeren bijboeken?

Dan kunt u het parkeren gewoon aangeven op het boekingsformulier van uw reis en onze website reserveert en berekent automatisch het bedrag van uw parkeerplek. Op de factuur treft u de reservering aan. Dit is tevens de bevestiging van uw reservering. U ontvangt 48 uur voor vertrek alle benodigde informatie omtrent uw parkeerplek.
Leest u voor het boeken de voorwaarden.