Griekenland/ Corfu/ Messonghi
Messonghi Beach
All Inclusive - Hotel
  • 02:50
  • 00:45
  • jun , 28°C
  • Heerlijk complex aan het strand
  • Gerenoveerde kamers
  • Volop activiteiten voor jong en oud
  • Vlak bij het centrum van Messonghi
  • Meer lezen
8.1
Zeer goed60 beoordelingen

Messonghi Beach

Messonghi Beach is een heerlijk complex aan het strand en gelegen aan de oostkust van het eiland Corfu. Op loopafstand vind je het knusse centrum van Messonghi. Met een grote verscheidenheid aan faciliteiten, zoals diverse sportactiviteiten, een Spa Center, zwembaden en een leuk entertainmentprogramma, zul je hier genieten van je welverdiende vakantie.

Ligging: Messonghi Beach in Messonghi

Messonghi Beach ligt direct aan het strand en op ongeveer 350 meter van het centrum van Messonghi met diverse restaurants en winkels. Op circa 250 meter tref je een bushalte. Het centrum van Corfu-Stad ligt op ongeveer 22 kilometer.

Faciliteiten: Messonghi Beach

Messonghi Beach telt 967 kamers verdeeld over diverse gebouwen met maximaal 5 verdiepingen. Je treft er een 24-uursreceptie, waar je een kluisje kunt huren en in een aantal gebouwen zijn liften aanwezig.
Voor je maaltijden kun je kiezen uit 2 buffetrestaurants met heerlijke internationale gerechten of de snackbar. Drankjes zijn te verkrijgen bij de diverse bars, waaronder een beach bar en een nachtclub (tegen betaling).
In de tuin vind je 2 zwembaden en 2 kinderbaden. Op de zonneterrassen rondom de zwembaden kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden tegen betaling. Ook is er een (gratis) mini aquapark (glijbanen op vastgestelde tijden geopend) voor kleine kinderen tot 3 jaar. De kinderen kunnen bovendien tegen betaling gebruikmaken van de grote glijbanen (ca. € 6, - per persoon per verblijf).
Verder biedt Messonghi Beach diverse winkeltjes, waaronder een minisupermarkt, een internethoek, een doktersservice, een kapsalon, disco en wifi (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week) met minidisco, een speeltuintje en een gameroom (tegen betaling).

Hotelkamer:

De gerenoveerde superiorkamers (1-3 personen) in Messonghi Beach zijn netjes en eenvoudig ingericht en beschikken over airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, koelkastje, kluisje (tegen betaling), wifi (tegen betaling) en een balkon of terras met zitje. Indien je met 3 personen op de kamer verblijft, wordt er een bijzetbed in de kamer geplaatst. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag verblijf je in een gerenoveerde superiorkamer met zeezicht (1-3 personen).

De superiorkamer plus (1-2 personen) beschikt naast dezelfde faciliteiten als de superiorkamer ook over een gratis kluisje en koffie-/theezetfaciliteiten. Tegen een toeslag kun je een superiorkamer plus met zeezicht (1-2 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er gerenoveerde superior quadkamers (min. 2 volw. en max. 2 volw. + 2 kind.). Dit zijn ruimere superiorkamers.

Sport & Ontspanning:

Messonghi Beach biedt volop sport en ontspanningsmogelijkheden. Op sportief gebied kun je gebruikmaken van aerobics, basketbal, (beach)volleybal, boccia, darts, tennis (materiaal tegen betaling), fitness, voetbal en tafeltennis. Biljart en diverse watersporten aan het strand zijn tegen betaling. Ontspannen kan in het Spa Center, waar je tegen betaling kunt genieten van de sauna, jacuzzi, het Turks bad, massages en schoonheidsbehandelingen. In het hoogseizoen is er elke dag een gevarieerd animatieprogramma. Buiten het hoogseizoen is dit beperkt.

Verzorging Zomer 2019: Messonghi Beach

Je verblijft in Messonghi Beach op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-09.30), laat ontbijt (10.30-12.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (16.00-18.00), koffie/thee en koekjes (10.30-12.00 en 16.00-18.00) en ijs (10.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: drankjes in de disco en alle consumpties na 23.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Messonghi Beach

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.1 Zeer goed

Gebaseerd op:
60 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.3
  • Ligging 8.6
  • Service 8.2
  • Prijs/kwaliteit 8.3
  • Eten 7.5
  • Kamers 7.8
  • Kindvriendelijk 8.7
  • Wifi kwaliteit 6.1
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Zeist, Nederland
9.7
Over Messonghi:

Corfu en het resort waren voor ons een prima keuze! Wij komen graag in 2020 terug.

Over Messonghi Beach:

Prima, netjes en gezellig. Zie het nergens staan dus wil ik Marloes bedanken een toppertje.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Zwolle, Nederland
8.7
Over Messonghi:

Veel excursies gedaan, prachtig eiland, veel mooie plekjes gezien, zelf een bootje gehuurd en langs de kust gevaren, een geweldige ervaring

Over Messonghi Beach:

Prima kamer met goede arco, elke dag netjes schoon en schone handdoeken

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Elst Ut, Nederland
9.7
Over Messonghi:

Prachtig alles super goed en schoon lekker dicht bij zee.

Over Messonghi Beach:

Prima overal dicht bij.eten en drinken voldoende.savonds ook van alles Te Doen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Soerendonk, Nederland
9.0
Over Messonghi:

Niet bijzonder , mooi wandelen of iets te bekijken was er niet . Vertier was alleen op het resort.

Over Messonghi Beach:

Prima hotel met goede service. Alleen was er een luidruchtige ruzie tussen keukenpersoneel en deze personen hielden zich niet in wat betreft luidruchtigheid ook niet in het restaurant (dat was geen goede reclame)

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Blokker, Nederland
9.1
Over Messonghi:

Mooi gelegen aan de zee. Prachtig onderhouden park in een mooi stuk van Corfu.

Over Messonghi Beach:

Hotel was goed maar je rook af en toe rioollucht. Douche waterdruk viel af en toe weg. Personeel zeer vriendelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 2
Roosendaal, Nederland
8.7
Over Messonghi:

Goede locatie met redelijk wat winkels en restaurants in de omgeving. Goede verbinding met Corfu-stad met de Greenbus.

Over Messonghi Beach:

Goed hotel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Enter, Nederland
8.7
Over Messonghi:

Prima groot Hotel, prachtige ligging direct aan het strand. Aardige mensen die voor ons klaarstonden om ons een fijne vakantie te bezorgen.

Over Messonghi Beach:

Groot Hotel, Kamers waren wat gehorig. En toen het wat drukker werd was er tot 's avonds/snachts laat behoorlijk lawaai. Bijbetaling glijbaan en bedjes op strand niet helemaal van deze tijd bij een all incl.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Heerlen, Nederland
6.6
Over Messonghi:

resort is prachtig corfoestad 30 minuten met de stadsbus 2,40

Over Messonghi Beach:

geweldig.genoeg zwembaden en bars bij de beach genoeg ligbedden en een restaurant en 3 bars.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging -
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 3
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Tilburg, Nederland
8.7
Over Messonghi:

was een zeer mooi hotel en de liggen was prachtig ik zou zo terug willen naar Corfu hebben er echt genoten . bedankt corendon

Over Messonghi Beach:

was een echt familie hotel was van alles te doen wij waren iets te vroeg in het seizoen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 9
Eindhoven, Nederland
7.5
Over Messonghi:

Op het complex is van alles te vinden en te doen. Het ligt pal aan het strand, helaas was het niet alle dagen zonnig weer. Het eten was prima, jammer dat het eten niet altijd warm was en we misten het echte Griekse eten maar de salades en de desserts waren erg lekker.

Over Messonghi Beach:

Een heel groot complex, veel Fransen die hun eigen zwembad hadden en een eigen plek op het strand. Dat was een beetje vreemd en was ook niet aangegeven. Er was elke avond animatie, niet elke avond even geweldig maar de Griekse avond was erg leuk.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Griekenland - Corfu - Messonghi

Messonghi Beach

Vluchtinformatie Corfu

Er wordt 2x per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines. Bekijk de vliegtijd naar Corfu.

De vluchtduur naar de luchthaven van Corfu bedraagt ca 2.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Corfu naar:

Kanoni: ca. 10 minuten
Corfu-Stad: ca. 10 minuten
Agios Ioannis: ca. 20 minuten
Perama: ca. 20 minuten
Gouvia: ca. 25 minuten
Kontokali: ca. 25 minuten
Pelekas: ca. 25 minuten
Agios Gordios: ca. 30 minuten
Agios Ioannis Peristeron: ca. 30 minuten
Ipsos: ca. 30 minuten
Dassia: ca. 30 minuten
Kato Korakiana: ca. 40 minuten
Moraitika: ca. 40 minuten
Agios Marcos: ca. 45 minuten
Benitses: ca. 45 minuten
Messonghi: ca. 45 minuten
Paleo Kastritsa: ca. 45 minuten
Barbati: ca. 50 minuten
Nissaki: ca. 55 minuten
Acharavi: ca. 60 minuten
Roda: ca. 70 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info