Last minute Sicilie

Last minute Sicilië

Vertrek binnenkort naar het Italiaanse eiland Sicilië! Overheerlijke gerechten, een veelzijdig landschap en beeldschone stranden. Sicilië ligt in het zuiden van Italië en is het grootste eiland van de Middellandse Zee. Op deze populaire vakantiebestemming kunt u genieten van zon, zee, strand, maar ook prachtige natuur en historische monumenten. Kijkt u er al naar uit om zo snel mogelijk op vakantie te gaan naar dit heerlijke eiland? Boek dan een van de last minutes Sicilië.

Last minute vakantie Sicilië

Genieten van de beste pasta’s, pizza’s, risotto, of lasagne tijdens een last minute vakantie Sicilië. Op dit eiland vindt u natuurlijk alle bekende Italiaanse gerechten. U bestelt een goed glas wijn in een typisch Italiaans restaurantje, geniet daarna van een overheerlijke pizza en smult als afsluiter samen van de tiramisu. Houdt u net zoals de Italianen van gebakjes en zoete broodjes? Dan kan een bezoek aan een echte banketbakkerij niet ontbreken tijdens uw last minute Sicilië.

Op Sicilië vindt u de nog altijd actieve vulkaan Etna en dit vulkanische landschap kunt u van dichtbij bewonderen! De historische steden zoals Palermo en Syracuse zijn ook zeker een bezoekje waard. U kunt gemakkelijk een auto huren en deze steden bezoeken. In de middag rijdt u dan lekker door naar een van de paradijselijke stranden van dit Italiaanse eiland. Vanaf het prachtige keienstrand Mazzaro, kunt u de kabelbaan naar Taormina pakken. Deze gelieve badplaats is het Saint-Tropez van Sicilië. Dus wat u ook wil doen, met een last minute Sicilië zit u altijd goed!

Goedkope last minute Sicilië

Met het mediterrane klimaat op Sicilië is dit een ideale keuze voor een last minute vakantie. Lekker even er tussenuit en genieten van de Italiaanse sfeer. Een dagje naar de markt, waar u echt op zoek moet naar Arancini, rijstballetjes met ragout, of Panelli, koekjes van kikkererwten. Bij het eten van deze Italiaanse snacks likt u er volgens de lokale bevolking echt uw vingers bij af. Dus pak snel uw zomerkleding in en boek een van de heerlijke last minutes Sicilië!

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.

Naar boven