Last minute Cyprus

Last minute Cyprus

Wilt u binnenkort lekker op vakantie naar Cyprus? Denk dan eens aan een heerlijke last minute vakantie. Op Cyprus bent u verzekerd van een zonovergoten vakantie, maar naast de stranden heeft het eiland nog veel meer te bieden. Met de prachtige natuur en het gezellige nachtleven is Cyprus geschikt voor iedereen. Wist u dat de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, op dit eiland is geboren? Dus of u nou kiest voor de Griekse of Turkse kant, een last minute Cyprus is altijd een goed idee!

Last minute vakantie Cyprus

Met het heerlijke mediterrane klimaat en de prachtige stranden is Cyprus een ideale zon-, zee- en strandbestemming. De grote toeristische stranden vindt u voornamelijk in plaatsen zoals Larnaca, Paphos en Limassol. De rustigere stranden vindt u in het noordelijke gedeelte van Cyprus. Voor ons vallen onder de 5 mooiste stranden Acapulo Beach, Silver Beach, Escape Beach, Turtle Beach en Golden Beach. Hier kunt u heerlijk genieten van de warme zon op een van de ligbedjes. Voor cultuur zit u op Cyprus ook helemaal goed. Het eiland beschikt over talloze kerken, moskeeen, musea, opgravingen, kastelen en forten. Ook de overblijfselen van de oude beschavingen vindt u overal terug op dit eiland, waardoor het een waar openluchtmuseum is.

Cyprus is een ongerept eiland en daarom zeer geschikt voor een prachtige en ontspannen wandeling. Het kyreniagebergte is ook zeker een aanrader voor de natuurliefhebber. De hoofdstad van Cyprus is Nicosia en mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw vakantie. In deze stad ontdekt u een mix van eeuwenoude cultuur en moderne tijd. U kunt hier ronddwalen door de oude straatjes en langs de Venetiaanse huizen. Tijdens een van de last minutes Cyprus hoeft u zich zeker niet te vervelen!

Goedkope last minute Cyprus

Een dagje zonnen, een dagje cultuur of een dagje natuur. Cyprus heeft echt alles voor u en Corendon heeft een divers aanbod aan hotels en appartementen op dit eiland. Kiest u dit jaar voor een van de last minutes Cyprus? Want zo’n vakantie wil toch iedereen!

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.

Naar boven