Last minute Indonesie

Last minute Indonesië

Vertrek last minute naar Indonesië! Dit schitterende Aziatische land bestaat uit intens mooie kleuren. Bali is het meest geliefde vakantie eiland en Corendon heeft daar veel te bieden voor u! Dit paradijselijke eiland dankt haar populariteit aan de parelwitte stranden, relaxte omgeving en vele bezienswaardigheden. Bali heeft zijn eigen unieke charme en is geliefd vanwege de veelzijdige toeristische activiteiten. Gaat u voor een vakantie naar het culturele centrum, het kunstenaarsstadje Ubud of liever naar een trendy plaatsje als Seminyak? Bekijk ons veelzijdige aanbod en boek snel een van de last minutes Indonesië!

Last minute vakantie Indonesië

Het bezoeken van tempels staat natuurlijk op het to do lijstje als u op vakantie gaat naar Indonesië. De Gunung Kawi tempel staat in een prachtige groene omgeving en dat maakt de tempel zeer indrukwekkend om te zien. Voor de Pura Lahur Uluwatu tempel reist u af naar het zuidelijkste puntje van Bali. Vanaf deze plek heeft u een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan waar de zon langzaam achter de horizon zakt. Het culturele hart van Bali is Ubud. Dit is de ideale plek voor rustzoekers. U kunt hier uren door rijstvelden wandelen en komt u overal vriendelijke locals tegen. Met de vele kunst, cultuur en kleine artistieke straatjes is dit een kleurrijke stad. U kunt gezellig wat drinken in een van de cafeetjes met Balinese dansers. Later op de avond bestelt u hier het typisch Balinese gerecht Nasi Kuning, wat u op iedere menukaart ziet staan. Genieten doet u tijdens een last minute Indonesië.

Goedkope last minute Indonesië

Tussen de groene rijstvelden, tropische regenwouden en aan de prachtige kustlijnen komt u echt helemaal tot rust. Bezoek Sumatra en spot de orang-oetans of geniet van de muziek, kunst en traditionele dansen. Denk daarnaast nog aan de talrijke culturele en religieuze rituele die echt bij Indonesië horen. Vul uw geheugenkaart van uw camera maar vast aan, boek een van de last minutes Indonesië bij Corendon en geniet binnenkort van dit prachtige land!

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.

Naar boven