Marokko/ Centraal Marokko/ Marrakech
Wensbon: Moroccan House
Hotel
  • 04:00
  • 00:15
  • jul , 36°C
Wensbon: Moroccan House
Wensbon: Moroccan House
Wensbon: Moroccan House
Wensbon: Moroccan House
Wensbon: Moroccan House
  • In traditionele stijl gebouwd, voor wie kennis wil maken met de specialiteiten van het land! Er wacht u een typisch warm en persoonlijk onthaal in de “Rode Stad”.Ligging: gebouwd in traditionele stijl en gelegen in Gueliz, de moderne stad, ...
  • Meer lezen

Wensbon: Moroccan House

In traditionele stijl gebouwd, voor wie kennis wil maken met de specialiteiten van het land! Er wacht u een typisch warm en persoonlijk onthaal in de “Rode Stad”.

Ligging: gebouwd in traditionele stijl en gelegen in Gueliz, de moderne stad, op 30 minuten loopafstand van het bekende Djemaa El Fna plein.

Faciliteiten: 50 kamers (gedecoreerd in typische Marokkaanse stijl met elk een eigen kleur), receptie, 3 traditionele salons (die tevens dienst doen als eetruimte), buitenzwembad met kindergedeelte en ligstoelen (gratis). Hamam (op vaste tijden geopend, tegen betaling).

Kamers: standaard kamers (Pacha kamers); airconditioning, hemelbed, kluisje (tegen betaling), televisie, internetverbinding. De ‘ superior’ en ‘prestige’ kamers zijn ruimer dan de Pacha kamers.

Verblijf: halfpension; ontbijt en diner (typische Marokkaans gerechten).

Let op: in dit hotel wordt geen alcohol geserveerd.

Gedurende het winterseizoen en het voor- en naseizoen kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten en diensten niet beschikbaar zijn, of gesloten zijn in verband met de bezetting in het hotel, de weersomstandigheden of in verband met onderhoud. Een accommodatieverschaffer kan hier zonder aankondiging vooraf voor besluiten. Ook kan het voorkomen dat in bepaalde periodes een vergoeding wordt gevraagd voor het gebruik van faciliteiten en diensten.
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Marokko

Er wordt 1x per week gevlogen naar Marrakech. U kunt op dit moment alleen vanaf Amsterdam naar deze bestemming vliegen. De vluchten worden uitgevoerd door Transavia.

De vluchtduur naar Marrkech Airport bedraagt ca 4.00 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Marrakech naar:

Marrakech: ca. 15 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info