Kalkan

Vakantie Kalkan, Egeische kust, Turkije

Vakantie Kalkan - ongerept plekje tussen Kas en Patara!

Het badplaatsje Kalkan was ooit een Grieks vissersdorp met een prachtige baai en een schitterende omgeving. Maak kennis met dit maagdelijk plekje tussen Kas en Patara. Nieuwsgierig? Boek dan een vakantie naar Kalkan via Corendon.

Een Goedkope vakantie Kalkan

Kalkan, dat zijn smalle, glooiende straatjes en witte huizen met balkonnetjes en terrasjes waar de meest kleurrijke bloemen bloeien, is een perfecte uitvalsbasis om de hele regio in u op te nemen. Wist u al dat Corendon goedkope vakanties naar Kalkan aanbiedt?

Ontdek hier onze last minutes naar Kalkan!

Ontspanning

In het centrum van Kalkan vindt u gezellige winkelstraatjes, vele terrasjes en restaurants met een pad naar beneden dat langs kalme, helderblauwe Middellandse Zee ligt met tal van kleine kiezelstranden. Kalkan is verder ook een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving en treft u er tal van historische opgravingen en een prachtige natuur. Wilt u ook de omgeving van Kalkan verkennen, boek dan een goedkope vakantie naar Kalkan via Corendon.

Kalkan vakantie plaatsinformatie

Klimaat Kalkan

Vanaf april stijgt de temperatuur van 20 graden tot ruim 30 graden in juli en augustus, maar ook in september en oktober lijdt u geen kou. De temperatuur in september is rond 26 graden en in oktober circa 24 graden, nog altijd ideaal voor een strandvakantie!

Taal

De officiële taal is Turks, en wordt door ongeveer 90% van de Turkse bevolking gesproken. Het huidige Turks heeft veel leenwoorden overgenomen uit het Arabisch en het Perzisch, maar wordt geschreven in het Latijns alfabet.

lees meer

Turkije - Egeische kust - Kalkan

Sorteren op:

Vakantie Kalkan, Egeische kust, Turkije

7,8Gem cijfer, 53 beoordelingen
va. 445Goedkoopste prijs, 1 aanbiedingen
Turkije / Egeische kust / Kalkan
Pirat Hotel
Halfpension - Hotel
  • wi-fi
  • 03:30
  • 01:45
  • jun 30°C
Pirat Hotel
  • Prachtig uitzicht over de haven en de baai
  • Op loopafstand van winkeltjes en restaurants
  • Vriendelijk personeel
8.1
Zeer goed29 beoordelingen
12 jun 2018 (di) 8 dagen (7 nachten) vanaf Amsterdam
va. 415
Pirat Hotel
"Kalkan is thuiskomen!" (9.7) Sara Vanwijk
"Prachtige locatie!" (8.8) Sara Vanwijk
Vergelijk
 
Naar boven