Een standaardkamer/2-persoonskamer beschikt over 1 groot bed, of twee losse bedden. Eventueel kunt u een voorkeur hiervoor aangeven tijdens het boeken, dit is echter geen garantie.

Een 1-persoonskamer is veelal een 2-persoonskamer voor alleengebruik. De kamer kan soms kleiner of minder gunstig gelegen zijn dan een 2 pk in hetzelfde gebouw en dit ondanks de gevraagde toeslag. Enkele accommodaties bieden een echte 1-persoonskamer aan.

Een tweepersoonskamer + extra bed is een standaard 2-persoonskamer met een extra bijgeplaatst bed. Dit extra bed kan een slaapbank, opklap- of logeerbed zijn. Het kan gebeuren dat de loopruimte in de kamer door het extra bed verkleind wordt.

Voordeelkamers/appartementen zijn over het algemeen gelijk aan de overige kamers/appartementen, echter de ligging, inrichting en grootte kan afwijken. Tevens kunnen de kamers zonder balkon/terras of gelegen zijn in het annex gebouw en/of geen of beperkt zicht hebben.

Een quadroom of quadkamer is een standaard 2-persoonskamer bestaande uit één ruimte waar twee extra bedden zijn bij geplaatst. De bedden vanaf het derde bed kunnen opklapbedden, slaapbanken, bedbanken, logeerbedden, stapelbedden of bijzetbedden zijn. Het kan gebeuren dat de loopruimte in de kamer door extra bedden verkleind wordt.

Een familiekamer kan bestaan uit 2 aparte kamers met één ingang, twee naast elkaar gelegen kamers met een tussendeur, één grote ruimte of uit een duplexkamer. De bedden vanaf het derde bed kunnen opklapbedden, slaapbanken, bedbanken, logeerbedden, stapelbedden of bijzetbedden zijn.

Een studio bestaat uit een woon/slaapgedeelte met kitchenette en aparte badkamer.

Een 2-kamerappartement bestaat uit een woon/slaapkamer (veelal met bedbanken), een slaapkamer, open keuken of kitchenette met beperkt inventaris en een badkamer.

Een 3-kamerappartement heeft nog een extra slaapkamer. Bij sommige appartementen wordt bij aankomst een borg verlangd.

Baby’s: indien u met een baby reist proberen wij een baby bedje voor u te reserveren. Wij geven dit op als preferentie. Het aantal bedjes is echter beperkt, waardoor wij een en ander niet 100% kunnen garanderen. In een dergelijk geval zal de baby bij de ouders in bed moeten slapen. Ook kan het zijn dat de ruimte te beperkt is om een babybed bij te plaatsen.