veelgestelde vragen

Veel Gestelde Vragen

Accommodatie
Laat uitchecken
Verzorging
Hotelclassificatie
Kamertypes
Kamer met (zij)zeezicht
Kinderkorting
Airconditioning
Internet
Water & Electriciteit
TV ontvangst
Animatie & Faciliteiten
Schoonmaak & Wisseling linnengoed
Mogelijke overlast
Accommodatie Rondreis, Bingo- of Excursiereis

Verzorging

Verblijft u op basis van logies (LG), dan houdt dit in dat alleen de overnachtingen zijn inbegrepen. Dit is dus exclusief maaltijden en drankjes.

Verblijft u op basis van logies & ontbijt (LO), dan houdt dit in dat zowel de overnachtingen als het ontbijt zijn inbegrepen bij uw reissom. Alle drankjes zijn exclusief.

Verblijft u op basis van halfpension (HP), dan houdt dit in dat uw overnachtingen, ontbijt en diner zijn inbegrepen bij uw reissom. Het diner is over het algemeen in buffetvorm maar kan in bijv. rustige periodes worden vervangen door een setmenu. Alle drankjes zijn exclusief.

Verblijft u op basis van volpension (VP), dan houdt dit in dat uw overnachtingen, ontbijt, lunch & diner zijn inbegrepen bij uw reissom. Alle drankjes zijn exclusief. Het eten wordt veelal geserveerd in buffetvorm.

Verblijft u op basis van all inclusive (AI) of ultra all inclusive (UAI), dan houdt dit in dat gedurende de gehele dag (vastgestelde tijden) eten & drinken is inbegrepen.

De all inclusive of ultra all inclusive formule verschilt per accommodatie. Voor de juiste informatie verwijzen wij u dan ook naar de informatie zoals op onze website vermeld bij de desbetreffende accommodatie.