Parkeren bij Maastricht Aachen Airport

Parkeren bij Maastricht Aachen Airport

Terug naar Parkeren Parkeren

Vertrekt u binnenkort met ons naar uw vakantiebestemming vanaf Maastricht Aachen Airport?
Dan bieden wij u als Corendon gast een exclusieve service waar u gebruik van kunt maken; Parkeerlocaties P2 en P5 nabij luchthaven Maastricht.
U parkeert uw auto op P2 op max. 5 minuten loopafstand van de vertrekhal op een uitstekend bereikbare, 24/7 bemande parkeerlocatie met professionele service.

In het hoogseizoen kan het voorkomen dat P2 vol is. Dan kunt u gebruikmaken van P5. Vanuit deze parkeerlocatie rijden regelmatig gratis shuttlebussen naar en van de vertrekhal. Check de website van Maastricht Aachen Airport voor de meest recente informatie.

Bij de check-in balie wisselt u uw parkeerkaart om voor een uitrijkaart op vertoon van uw Corendon tickets.

Volop voordeel

  • Gratis voor Corendon klanten!
  • 24/7 bewaakte parkeerlocatie
  • P2 is op loopafstand van de vertrekhal
  • Tussen P5 en de vertrekhal rijden regelmatig gratis shuttlebussen

Adres P2 Maastricht Aachen Airport
Vliegveldweg 90
6199 AD
Maastricht Airport

Adres P5 Maastricht Aachen Airport
Luxemburglaan
6199 AD
Maastricht Airport

Heeft u al een boeking voor een reis gemaakt en wilt u een parkeerplek bijboeken?
Corendon klanten kunnen gratis parkeren nabij luchthaven Maastricht, dus het is niet nodig om een parkeerplek bij te boeken. Op vertoon van uw Corendon tickets, kunt u de parkeerkaart inwisselen voor een uitrijkaart bij de check-in balie.
Vindt u het toch prettiger uw verzoek voor een parkeerplek door te geven? Dan kunt u eenvoudig uw parkeerreservering maken, door het formulier in te vullen. Wij voegen uw parkeerreservering aan uw boeking toe, dit is tevens te zien op uw factuur. Er wordt geen ander bericht gestuurd.

Heeft u nog geen boeking voor een reis gemaakt en wilt u een parkeerplek bijboeken?
Dan kunt u dit meteen aangeven op het boekingsformulier van uw reis. Onze website reserveert automatisch uw parkeerplek. Op de factuur treft u de reservering aan. Dit is tevens de bevestiging van uw reservering, er wordt geen ander bericht gestuurd.

Wilt u een parkeerplek in het weekend boeken (vanaf vrijdag 13.00 uur tot maandag 09.00 uur) voor vertrek in hetzelfde weekend?
Voor luchthaven Maastricht is het niet nodig een parkeerplek te reserveren, Corendon klanten kunnen namelijk gratis gebruik maken van deze service. Wilt u toch graag uw verzoek voor een parkeerplek indienen? Dan is het mogelijk dat uw reservering via het formulier pas na maandag verwerkt wordt. Bel daarom met het Contact Center. Zij zijn te bereiken onder nummer 02- 722 94 94.

Hoe laat moet u aanwezig zijn op de parkeerlocatie?
In de bevestiging van de parkeerreservering staat meestal informatie over de tijd dat u verwacht wordt op de luchthaven. Over het algemeen raden wij aan om minimaal 3 uur voor vertrek op de parkeerlocatie aanwezig te zijn. Zo heeft u ruim de tijd voor parkeren, inchecken, bagage afgeven en de security controle.