Egypte/ Rode Zee/ Hurghada/ Hurghada-Stad
Albatros Aqua Park Resort
All Inclusive - Hotel
  • 04:50
  • 00:20
  • aug , 34°C
Albatros Aqua Park Resort
Albatros Aqua Park Resort
Albatros Aqua Park Resort
Albatros Aqua Park Resort
Albatros Aqua Park Resort
  • Privéstrand op ca. 500 meter
  • Nieuw zwembad van ca. 200 m2
  • Leuke kinderactiviteiten
  • Meer lezen
7.8
Goed22 beoordelingen

Albatros Aqua Park Resort

Ligging:
Gelegen tegenover hotel Beach Albatros Resort en op ca. 500 meter ligt het privéstrand. Er rijdt een gratis shuttlebus van en naar het strand. Het oude centrum van Hurghada ligt op ca. 15 kilometer.

Faciliteiten:
Albatros Aqua Park Resort (ex. Albatros Garden Resort) heeft 246 kamers en beschikt over een 24-uurs receptie. U vindt er 4 sfeervolle bars en 1 snackbar. In het hoofdrestaurant vindt u een uitgebreid buffet en zijn er 2 specialiteiten restaurants met Italiaanse en Chinese (vooraf reserveren). In de tuin liggen de 4 zwembaden, waarvan 1 nieuw zwembad (verwarmd in de winter) en 1 bad met 4 spetterende glijbanen. Ook is er een apart kinderbad (in de winter verwarmd). Rondom de zwembaden en op het strand kunt u gratis gebruikmaken van ligbedden, parasols en handdoeken. Voor kinderen is er een miniclub (4-12 jaar) en een speeltuin en worden er leuke kinderactiviteiten en een minidisco georganiseerd. Verder treft u er diverse winkeltjes, een wasservice, een pinautomaat en een doktersservice aan (alle tegen betaling). U kunt in de lobby gratis gebruikmaken van wifi.

Uw hotelkamer:
Uw comfortabele standaardkamer (1-3 personen) in Albatros Aqua Park Resort (ex. Albatros Garden Resort) is voorzien van airconditioning, een telefoon, minibar (water gratis), televisie en kluisje (gratis). Een badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje.
Voor het gezin zijn er familiekamers (4 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes.
Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:
Inclusief beach volleybal, tafeltennis, aerobics, basketbal, boccia, darts en voetbal. Tegen betaling; tennis, duiken, watersport, biljart en het Spa Center met sauna, jacuzzi, Turks bad, massage mogelijkheden en schoonheidsbehandelingen. Het animatieteam verzorgt overdag dagelijks en 6 avonden per week een afwisselend programma.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft in Albatros Aqua Park Resort op basis All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Tevens snacks (12.30-16.00), ijsjes voor kinderen (10.00-17.00) en laat diner (22.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije en alcoholische drankjes van 10.00 tot 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, waterpijp in de Oriëntaalse hoek, roomservice en verse vruchtensappen.

Verzorging Winter 2017-2018:
U verblijft in Albatros Aqua Park Resort op basis All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Tevens snacks (12.30-16.00), ijsjes voor kinderen (11.00-16.00) en laat diner (22.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije en alcoholische dranken van 10.00-24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, waterpijp in de Oriëntaalse hoek en verse vruchtensappen.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Handig om te weten:

U heeft een visum nodig voor Egypte, het bedrag van € 27,50 per persoon aan visum- en handelingskosten dient u ter plaatse te betalen bij onze lokale agent.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Kluisjes
  • Lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Albatros Aqua Park Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

7.8 Goed

Gebaseerd op:
22 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.1
  • Ligging 7.8
  • Service 8.1
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 7.0
  • Kamers 8.1
  • Kindvriendelijk 8.5
  • Wifi kwaliteit 6.0
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Haarlem, Nederland
10.0
Over Hurghada-Stad:

Niet van het park afgeweest alleen voor de boot excursie met dolfijnen. Waar voor je geld!!

Over Albatros Aqua Park Resort:

De familie kamers waren erg ruim!! Eten erg gevarieerd en het personeel super vriendelijk. Ook erg fijn Nicky het Nederlands sprekende animatie

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Uitgeest, Nederland
8.0
Over Hurghada-Stad:

Complex zelf prachtig, de omgeving erom heen veel zand. Zijn niet buiten complex geweest

Over Albatros Aqua Park Resort:

Hotel erg mooi, ruim opgezet maar oogt niet groot. Mooi schoon park en glijbanen, mooie schone kamer en als familie kamer zeer groot. Genoeg bedjes bij het zwembad en strand. Elke avond iets anders qua eten en ook in de diverse restaurants genoeg ruimte om te zitten. Raad het zeker aan.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Delft, Nederland
7.0
Over Hurghada-Stad:

Hotel was dicht bij het vliegveld, opzich heel prettig als je niet ver wil rijden.

Over Albatros Aqua Park Resort:

Prima hotel. Eten was minder , niet veel keus en vaak t zelfde. Je moet er van houden. Strand was "500 meter afstand" maar naar ons idee wel stuk verder. Ook mag je na 18.00 niet meer op het andere park, waren we niet van op de hoogte, balen. Maar al met al prima tijd gehad . Lekker gerelaxed.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Lelystad, Nederland
7.5
Over Hurghada-Stad:

Met de bestemming is niets mis. Ten aanzien van de vluchten heb ik wel een paar aandachtspunten. Doordat het bagagebeleid te goed werkt nemen mensen veel handbagage mee. Meer dan er eigenlijk in de bagagevakken kan. Handbagage plaatsen in bagagebakken verderop is dan een logisch gevolg. Niet erg maar niet echt prettig als je tegen de loopstroom in moet om je bagage uit een bak te halen nadat het vliegtuig is geland. Dat overkwam ons op de heenreis en op de terugreis kon er geen bagage bij in de bakken. Toen was de handbagage bij de voeten parkeren de enige optie. Gelukkig betrof het een laptoptas en een normale tas waardoor dat geen probleem was, maar wel opmerkelijk als je deze hoeveelheid handbagage relateert aan de hoeveelheden die andere passagiers meezeulen. Daarnaast vinden wij het onverstandig om stoelen te plaatsen met verstelbare rugleuningen in vliegtuigen waar de stoelen erg dicht op elkaar staan. Dat voelt alsof je deelneemt aan een cursus hoofdluis tellen.

Over Albatros Aqua Park Resort:

Goed hotel met vriendelijk personeel. Wel veel Oekraïners (85% van de gasten) die niet allemaal de normen en waarden hanteren die (de meeste) Nederlanders hebben meegekregen. Op zich is dat logisch, maar het is wel eens storend. Verder is het internet niet altijd stabiel. Het is wel beschikbaar in de openbare ruimten en het is gratis. Het eten is goed en de ligging van het hotel ook.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Uitgeest, Nederland
7.0
Over Hurghada-Stad:

Mooie locatie om overheen te vliegen, Hurghada is een bijzondere stad. De inwoners zijn super gevarieerd, de meeste zijn opdringerig en andere zijn best aardig. We hebben enorm kunnen lachen om de reactie van sommige mensen op toeristen.

Over Albatros Aqua Park Resort:

Het hotel, en de omgeving waren echt prachtig. Het zwembad was ontzettend leuk met al die glijbanen, en verwarmde baden. Er is veel afwisseling, het is er groot dus je kan goed rondlopen, en er waren voldoende ligbedden. Ook het strand aan de overkant van ons hotel was prachtig! Erg fijn ook dat je vanaf daar nog leuke excursies kon plannen. Zo zijn we nog wezen paraseilling (Top ervaring!)

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Roosendaal, Nederland
9.0
Over Hurghada-Stad:

Resort was super, in de stad zelf vervelende mensen die je aanspreken, niet zo fijn. Verder wel alles veilig

Over Albatros Aqua Park Resort:

Heel erg netjes, alles wordt goed bijgehouden. Goeie service en de mensen zijn vriendelijk

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Rosmalen, Nederland
7.7
Over Hurghada-Stad:

Voor mij de eerste keer Egypte! Het heerlijke klimaat heeft mij het meest gegrepen. De droge warmte met 42 graden maakt een zeer aangename temperatuur.. Snorkelen en duiken zijn 2 excursies die je jezelf zeker cadeau moet willen geven in Egypte, de onderwaterwereld daar is werkelijk waanzinnig.. Om deze reden moet ik gewoon nog eens terug!!

Over Albatros Aqua Park Resort:

Ondanks de negatieve verhalen over Egypte had ik niet verwacht de enigste Nederlander te zijn laat staan een van de 10 Europeanen in het hele resort.. Een (welverzorgde) excursie met Corendon was dan ook extra leuk ;) Wilt het hotel echter dat er in de komende jaren meer Europeanen terugkomen dan zullen de medewerkers van het hotel hard moeten werken aan hun sociale vaardigheden en meer respect moeten tonen voor de Europese cultuur.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 2
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Volendam, Nederland
8.0
Over Hurghada-Stad:

Warm weer mooi hotel. Verders lekker niets doen. Geweldig

Over Albatros Aqua Park Resort:

Leuk hotel goede opzet. Alles aanwezig. Mooie zwembaden

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Oostrum, Nederland
7.7
Over Hurghada-Stad:

Je moet opletten bij de winkeltjes laat je niet ompraten! Bij het hotel is een winkeltje waar ze soort van posters verkopen. Ga daar niet naar binnen hij zal je niet snel naar buiten laten.. Wij zijn naar de senso mal geweest een overdekt winkel centrum goed te doen! Bestel bij het hotel een taxi en je komt goed aan!

Over Albatros Aqua Park Resort:

Heel vriendelijk personeel! Er zaten veel russen in het hotel je hebt er persoonlijk geen last van maar je gaat je er wel aan ergeren. Eten is even wennen maar goed te doen! Wij zijn niet ziek geweest. Uitgang hotel weg oversteken door poort van ander hotel 5 min lopen en je bent op het strand.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Den Haag, Nederland
5.7
Over Hurghada-Stad:

Buiten resort niks te beleven. Naar hurghada oude stad geweest ook weinig aan.

Over Albatros Aqua Park Resort:

Op 4 Nederlanders na alleen maar Russen en een paar Duitsers. Eten is eentonig en niet bijzonder doperwten , bloemkool, rodekool en kool met winterpeen. Niet meer voor een tweede keer voor ons. Hotel is schoon en kamers zijn groot.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 4
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 2
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Egypte - Rode Zee - Hurghada - Hurghada-Stad

Albatros Aqua Park Resort

Vluchtinformatie Hurghada

Er wordt meerdere malen per week gevlogen vanaf Amsterdam naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines of met een airbus van Nesma Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Hurghada bedraagt ca 4.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Hurghada naar:

Hurghada: ca. 30 minuten
El Gouna: ca. 30 minuten
Sahl Hasheesh: ca. 35 minuten
Makadi Bay: ca. 45 minuten
Soma Bay: ca. 50 minuten
Safaga: ca. 60 minuten
El Quseir: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info