Egypte/ Rode Zee/ Hurghada/ Hurghada-Stad
Golden Beach Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 04:50
  • 00:20
  • jun , 32°C
  • Direct aan het privé zandstrand
  • Diverse restaurants en bars
  • Miniclub voor kinderen
  • Meer lezen
7.5
Goed55 beoordelingen

Golden Beach Resort

Geniet van waterpret tijdens je vakantie in Golden Beach Resort (voorheen The Movie Gate). Naast het privé zandstrand heeft dit comfortabele hotel namelijk ook nog één van de langste zwembaden van Hurghada!

Ligging: Golden Beach Resort in Hurghada

Golden Beach Resort (voorheen The Movie Gate) ligt direct aan het privé zandstrand. Hurghada ligt op ca. 15 km afstand en de luchthaven van Hurghada op ca. 20 km afstand.

Faciliteiten: Golden Beach Resort

Golden Beach Resort telt 456 kamers en bestaat uit een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. Golden Beach Resort beschikt onder meer over een 24-uursreceptie, liften (niet in elk gebouw), een lounge en een leesruimte. In de tuin liggen diverse zwembaden (1 verwarmd in de winterperiode), waaronder een zwembad met glijbanen (op vaste tijden geopend) en een apart kinderbadje. Je kunt lekker relaxen op de ligbedden met parasols. Badhanddoeken zijn te verkrijgen met borg. Culinair genieten doe je in één van de vele restaurants of sfeervolle bars. Bij de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Verder biedt Golden Beach Resort een doktersservice, kapsalon, wasservice, pinautomaat en diverse winkeltjes (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er een 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Let op: tot en met 31-05-'19 zullen er renovatiewerkzaamheden zijn in het hoofdgebouw en de kamers in het hoofdgebouw. Dit kan voor overlast zorgen. Het gaat om een spoedreparatie van de waterleidingen in het hoofdgebouw en alle faciliteiten in het hoofdgebouw zijn verder gewoon beschikbaar.

Hotelkamer:

De standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) van Golden Beach Resort zijn comfortabel en beschikken over een satelliettelevisie, airconditioning, een minibar (gevuld met 1 fles water), telefoon, wifi (tegen betaling), kluisje (gratis) en een balkon of terras. Een badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht boeken.

De deluxe kamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter gerenoveerd.

Tevens zijn er superiorkamers (1-4 personen), deze zijn ruimer dan de standaardkamers.

Voor gezinnen zijn er familiekamers bestaande uit 1 ruimte (4 personen) en familiekamers (min. 4 pers. en max. 2 volw. + 3 kind., 3 volw. + 2 kind. of 4 volw. + 1 kind), deze bestaan uit 2 ruimtes en hebben geen balkon of terras.

De voordeelkamers (2 personen) hebben geen balkon of terras.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je verblijf in Golden Beach Resort kun je gratis gebruikmaken van aerobics, fitness, waterpolo, tafeltennis, darts, tennis (verlichting en materiaal tegen betaling), volleybal en boccia. Tegen betaling: biljart, paardrijden, duiken en watersporten aan het strand. Ook is er een Spa Center (faciliteiten tegen betaling). Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019 en Winter 2019-2020: Golden Beach Resort

Je verblijft in Golden Beach Resort (voorheen The Movie Gate) op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-12.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00). Snacks (12.30-14.30), koffie/thee en koekjes (15.00-17.00), ijs (15.00-18.00) en middernachtsnack (00.30-07.00). Alle door het hotel geselecteerde alcoholische drankjes van 10.00 tot 00.00 uur en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 07.00 uur bij diverse bars volgens de openingstijden van deze bars. Tegen betaling: drankjes in disco, de Vitamin bar, roomservice en import drankjes.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euro’s afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto's mee te nemen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Conferentieruimte
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Golden Beach Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

7.5 Goed

Gebaseerd op:
55 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 7.7
  • Ligging 7.2
  • Service 7.9
  • Prijs/kwaliteit 7.8
  • Eten 6.8
  • Kamers 7.6
  • Kindvriendelijk 8.6
  • Wifi kwaliteit 3.5
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Uitwellingerga, Nederland
7.5
Over Hurghada-Stad:

Er is echt niks in de buurt, maar er worden genoeg uitstapjes georganiseerd.

Over Golden Beach Resort:

Prima hotel met goede service. Georiënteerd op Duitsers maar daar is niks mis mee. Helaas alleen paar winkeltjes in hotel, verder geen shop-mogelijkheden in de buurt. Strand mooi. Beetje tamme luie animatie. Eten weinig variatie maar gratis reserveren voor de thema-restaurants compenseert dit weer een beetje. Genoeg plek aan de zwembaden en op het strand.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Assendelft, Nederland
6.6
Over Hurghada-Stad:

Hurghada-stad is niet aan te bevelen. Geen charme. Alleen drukte. Doorheenrijden van en naar de airport is voldoende om e.e.a. gezien te hebben.

Over Golden Beach Resort:

Mooi resort. Momenteel helaas in renovatie. Oudere kamers zeer gedateerd. Harde bedden. Personeel zeer behulpzaam. Eten okay. Niet bijzonder. Zwembad keuze; kinderbad gescheiden van andere baden. Luxor excursie met Corendon gids zeer aan te bevelen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 6
  • Kamers 2
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Sassenheim, Nederland
8.8
Over Hurghada-Stad:

Alles dicht bij elkaar. een leuke bootreis naar Dolfijnen eiland gedaan

Over Golden Beach Resort:

Het hotel was leuk. Groot nadeel is dat er binnen in de lounge gerookt mag worden. De rookvrije ruimte is met deur open waardoor de rook daar ook binnen kwam. Hierdoor zal ik hier niet nog eens naar toe gaan. Jammer want de rest was fantastisch!! Helaas was het zwembad water ijskoud waardoor we niet gezwommen hebben. Te vroeg in het jaar gegaan

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Vlissingen, Nederland
7.2
Over Hurghada-Stad:

hurghada word je niet vrolijk van, daar integen van de rode zee wel!

Over Golden Beach Resort:

goed hotel, maar het rook beleid zeer slecht,leuke beach bar,vriendelijk personeel,schoonmaak kamers prima.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Gent, Belgie
7.8
Over Hurghada-Stad:

Mooie locatie direct aan het strand, de tuinen van het hotel zijn prachtig onderhouden. Het hotel heeft ook een heel goede wellness. Must do is een trip naar Luxor. De trip is even ongeveer 4u rijden, neem zeker je kussen mee voor de eerste 2 u. Daarna moet je je ogen open houden en kijken door het raam naar het leven buiten, wat al een verrijking op zich is! De gids is Nederlandstalig en de tempel van Karnak/Amon in Luxor is gewoon adembenemend! Je bezoekt ook de vallei der Koningen, de begraafplaats van de farao's. Dichterbij is Hurghada stad ook de moeite, met taxi voor ongeveer 6€ ga je naar het centrum. Wij hebben onze taxichauffeur 'Sambo' als gids meegenomen, lekker handig, die wist alle leuke plekjes! Bezoek zeker El Dahar groentemarkt, de vismarkt, viewpoint over de stad en ga eens langs bij El Khema, een super toffe openlucht lounge plek, prachtige kleurrijke decoratie, bedoeïen tenten, heerlijke drankjes, goede muziek, lieve hondjes en een super bedieni

Over Golden Beach Resort:

Het hotel is verouderd, maar de vriendelijke service maakt alles goed. De economy kamer die we boekten was triestig, een klein raampje, piepkleine badkamer, weinig opbergruimte, geen legplanken in de kast. De volgende dag hebben we een upgrade van de kamer gevraagd. Voor 8€/nacht kregen we een ruimere kamer met prachtig zicht op het zwembad en de zee. De kamers in het hotel worden stelselmatig gerenoveerd. Maar daar heb je weinig last van. Het personeel is overal supervriendelijk. Ze bedienen je naar je wenken, wel is het gangbaar om fooien te geven. De mensen verdienen er echt weinig en leven grotendeels van tips. Neem dus genoeg €0,50 en €1,00 munten mee, of nog beter briefjes van 10, 50 en 100 Egyptische pond. Wanneer je liever niet gestoord wordt kan je in de 'no seller area' op het strand gaan liggen. Of je kan, zoals wij gedaan hebben, vanaf de eerste dag al je uitstappen boeken en een massage abonnement nemen :). Dan hoef je niet steeds te luisteren naar de verkoopspraatjes.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3
Surhuizum, Nederland
9.1
Over Hurghada-Stad:

Taxi van het hotel naar Hurghada is voor 5 personen maar 3-5 euro. Leuke excursies: snorkelen, safari waarin je ook bedoeïenen bezoekt en op een kameel kan rijden en bezoek aan het historische Luxor zijn zeker de moeite waard.

Over Golden Beach Resort:

Het Golden Beach resort is prachtig. Aan alles is gedacht, waardoor je in principe het resort niet af hoeft te komen tijdensje vakantie. Er zijn meerdere leuke (gratis) restaurants waar je lekker kunt eten, het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ook in de winterperiode is er voor jong en oud een uitgebreid animatieprogramma gedurende de hele dag. Er zijn meerdere zwembaden en er is een privé-strand, wij hadden een kamer dichtbij allebei. De kamers waren zeer netjes en schoon.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 4
Etten-Leur, Nederland
8.3
Over Hurghada-Stad:

Hurghada is een mooie bestemming om naar toe te gaan. De moeite waard om een keer gezien te hebben. De rest buiten de stad laat een beetje aan de wensen over.

Over Golden Beach Resort:

Hotel was netjes! Vriendelijk en net personeel! Zeer gastvrij Goede variatie aan eten. Prima zwembad en strand! Alleen iets te veel Duitsers.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Mierlo, Nederland
6.2
Over Hurghada-Stad:

Het animatie team is top en het personeel hardwerkend en heel vriendelijk. Het eten vonden wij niet echt goed maar er zat meestal wel iets bij wat we lusten. Ze zijn volop aan het renoveren....maar daar hadden we geen last van. Wij hadden de voordeelkamer deze was niet geweldig (harde bedden en verouderd) de gerenoveerde kamers zagen er een stuk beter / netter uit. Verder zagen de zwembaden/ paden/ strand en tuin er netjes/ schoon uit. Nadeel het zwembad en de zee waren lauw/ warm..... dus geen echte verkoeling. Wifi in de Lobby is niet echt sterk.Dus wij hebben daar een sim kaart gekocht. Een avondje naar Hurghada is goed te doen met de taxi.

Over Golden Beach Resort:

Zie bovenstaande reactie waarin ook wat over de accommodatie staat.

  • Algemene indruk 5
  • Ligging 6
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 5
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Maartensdijk, Nederland
7.3
Over Hurghada-Stad:

Hotel voldeed aan verwachtingen prima zwembaden, kon zwembad kiezen naar behoefte, rustige of spelende voor kinderen.

Over Golden Beach Resort:

Movie gate is een fijn hotel mooie kamers alleen zeker binnen het hotel mag wel een extra bar komen. Als je overdag een drankje wou hebben moest je naar het zwembad toe.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 5
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Amsterdam, Nederland
5.3
Over Hurghada-Stad:

Ik vond het strand tegenvallen. Je moest een enorm stuk lopen om de zee in de kunnen. Ik heb bij het hotel een poging gedaan om te snorkelen maar niets gezien. Dat vond ik erg jammer. De sheratonstreet in de stad van hurghada is zeker een aanrader als je in Hurghada verblijft, hele drukke winkelstraat met veel vershillende winkeltjes, Ik heb veel verschillende dingen gekocht. Let wel op dat alle verkopers je hoe dan ook naar binnen proberen te slepen.

Over Golden Beach Resort:

Hotel the movie gate is over het algemeen een goed hotel. De voorkant van het hotel is een beetje verouderd, de letters van movie gate zijn eraf gevallen, maar als je naar de achterkant van het hotel kijkt heb je een prachtig uitzicht. Het hotel beschikt over een prachtige tuin dat helemaal doorloopt tot aan het strand. Het zwembad is goed verzorgd en de mensen die bij het zwembad werken doen er alles aan zodat je een heerlijke vakantie beleeft. Ze maken je bedje voor je klaar. Waar ik erg tevreden over was, waren eigelijk alle mensen die in het het hotel werken, ze zijn enorm aardig en willen dat jij een aangename vakantie beleefd. Een minpunt over het hotel is dat het eten bij het buffet elke dag het zelfde is, zowel het ontbijt als diner. Dat vond ik enorm tegenvallen. Ik kon aan het einde van de vakantie geen ei meer zien. Verder zijn de kamers ook enorm gehorig en hoor je al een beker op de grond vallen. Kortom heb ik wel een heerlijke vakantie gehad met enorm HEET weer :-).

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 2
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 2
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2

Egypte - Rode Zee - Hurghada - Hurghada-Stad

Golden Beach Resort

Vluchtinformatie Hurghada

Er wordt meerdere malen per week gevlogen vanaf Amsterdam naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines of met een airbus van Nesma Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Hurghada bedraagt ca 4.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Hurghada naar:

Hurghada: ca. 30 minuten
El Gouna: ca. 30 minuten
Sahl Hasheesh: ca. 35 minuten
Makadi Bay: ca. 45 minuten
Soma Bay: ca. 50 minuten
Safaga: ca. 60 minuten
El Quseir: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info