Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach)
Egypte/ Rode Zee/ Hurghada/ Makadi Bay
Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach)
All Inclusive - Hotel
  • 04:50
  • 00:45
  • jan , 22°C
  • Voorheen Stella Makadi Beach
  • 5 zwembaden
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.4
Zeer goed80 beoordelingen

Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach)

Ligging: Stella Di Mare Beach Resort in Makadi Bay

Stella Di Mare Beach Resort (voorheen Stella Makadi Beach) ligt nabij Makadi Bay en op ca. 50 meter van het prachtige witte zandstrand met een eigen rif. Op 10 min. loopafstand ligt Stella Makadi Garden waar je ook (met uitzondering van het hoofdrestaurant) van de faciliteiten gebruik mag maken. Het centrum van Hurghada is gelegen op ongeveer 30 kilometer. Het hotel biedt een shuttleservice (op vaste tijden) naar Makadi Bay en Hurghada.

Faciliteiten: Stella Di Mare Beach Resort

Stella Di Mare Beach Resort is een schitterend 5-sterrenhotel en bestaat uit een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen met in totaal 607 kamers. In de ruime en stijlvolle lobby treft je de 24-uursreceptie en een gezellige lobby bar met zitjes. Er zijn in totaal 5 zwembaden, waaronder 2 kinderbaden (1 zwembad en kinderbad verwarmd van nov. t/m apr.) met badhanddoekenservice en voldoende ligbedjes en parasols op de zonneterrassen en op het strand. De maaltijden nuttig je in het buffetrestaurant of in één van de 4 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Een verkoelend drankje bestel je in één van de bars, bijvoorbeeld de pool bar, Mazzazik bar of de beach bar. Voor kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuintje. Stella Di Mare Beach Resort beschikt verder over een eigen winkelcentrum, wasservice, wifi in de lobby (gratis) en een discotheek.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) van Stella Di Mare Beach Resort zijn stijlvol ingericht en voorzien van airconditioning, televisie, kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, en minibar (tegen betaling). Badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon of terras. Tegen een toeslag kun je een kamer met zwembad- of zeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (min. 2 volw + 2 kind. en max. 2 volw. + 3 kind. of 3 volw. + 2 kind.) bestaan uit 2 ruimtes.

De voordeelkamers (2 personen) kunnen afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie is Stella Di Mare Beach Resort kun je gratis gebruikmaken van de aangeboden sportieve activiteiten: fitness, tafeltennis, aerobics, boccia, darts en beachvolleybal. Tegen betaling: tennis, duiken en surfen. In de Spa & Health Club kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, jacuzzi, Turks bad en het ruime aanbod van schoonheidsbehandelingen en massages. Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd programma met sport, spel, muziek en shows.

Verzorging Zomer 2018: Stella Di Mare Beach Resort

All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (11.00-12.00), lunch (12.30-15.00), en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Tijdens je verblijf kun je 2 maal dineren in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Diverse snacks (12.30-17.00) en alle lokale (non-)alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00-23.00 uur. Ook kun je gebruikmaken van de All Inclusive formule van Stella Makadi Garden, met uitzondering van het gebruik van het hoofdrestaurant. Tegen betaling: geïmporteerde drankjes, drankjes in flessen, drankjes in de disco, verse vruchtensappen en alle consumpties na 23.00 uur.

Verzorging Winter 2018-2019: Stella Di Mare Beach Resort

All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-11.30), lunch (12.30-15.00), en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-15.00) en koffie/thee en koekjes (15.30-17.00). Tijdens je verblijf kun je 2 maal dineren in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00 en 23.00 uur. Ook kun je gebruikmaken van de All Inclusive formule van Stella Makadi Garden, met uitzondering van het gebruik van het hoofdrestaurant. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in flessen, drankjes in de disco, verse vruchtensappen en alle consumpties na 23.00 uur.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euro’s afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto's mee te nemen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach)

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.4 Zeer goed

Gebaseerd op:
80 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.3
  • Ligging 8.5
  • Service 8.7
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.5
  • Kamers 7.7
  • Kindvriendelijk 9.1
  • Wifi kwaliteit 4.7
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Breukelen, Nederland
9.0
Over Makadi Bay:

Wij zijn het resort eerlijk gezegd niet af afgeweest. Her resort was zeer groot en voor de 6 dagen dat wij er waren ( 4 hele dagen blijven over), kozen wij om te relaxen.

Over Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach):

Zeer mooi hotel dat luxe, rust en vertrouwen uitstraalt. Voor de prijs van de reis hadden we het niet zo goed verwacht, maar het bleek precies te zijn wat ze beloven. Er is meer dan voldoende te doen en het personeel is zeer zorgzaam en aardig.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Zwolle, Nederland
8.0
Over Makadi Bay:

Makadi bay. Buiten hotel om niets bekeken. Kom al meer dan 10jaar in Egypte. Heb het dus wel gezien

Over Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach):

Hotel Stella di Mare. In 2011 1e keer dat we er kwamen. Goede indruk en al diverse keren terug geweest. Nu in 2018 het eten de buffetten nog steeds UITMUNTEND. Kamers zijn aan renovatie toe. Vooral de badkamer/douche. WIFI ZEER SLEHT. je moet kopen voor een week om wifi in de kamer te krijgen voor 25.00 euro. Nu begin december veel bussen met Chinezen voor 1 nacht verblijf en eten.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Pijnacker, Nederland
7.7
Over Makadi Bay:

Hotel met zwembaden en strand. Prachtig huisrif aan het strand. Mooiste snorkelplek die ik in de omgeving gezien heb! Ligt vrij afgelegen van het centrum

Over Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach):

De hotelkamer was wat verouderd maar prima. Eten erg uitgebreid en goed. Zwembaden vrij koud. 1 verwarmd bad, dit was een aangename temperatuur. Strand is prima. Erg mooi snorkelgebied

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Haarlem, Nederland
9.7
Over Makadi Bay:

Mooi koraalrif voor het hotel. Niet al te ver van de luchthaven.

Over Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach):

Mooi hotel met goede fasciliteiten. Heerlijke zwembaden, schoon.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Dieren, Nederland
8.7
Over Makadi Bay:

ik vond het Makadi Beach zeer mooi mooi strand fantastisch riff om te snorkelen en verzorging aan het strand handoeken service, eten en drinken zeer goed verzorgd.

Over Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach):

Hotel Stella di Mare Beach is een zeer goed hotel mooie ruime kamers iedere dag schoonmaak en nieuwe handdoeken en bedlinnen , eten van zeer goede kwaliteiten we komen hier zeker terug

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Lelystad, Nederland
8.7
Over Makadi Bay:

Leuk resort maar daar om heen is niks, alleen woestijn

Over Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach):

Mooi resort. Lekker en goed eten, schone kamers en vriendelijk personeel. heel erg naar ons zin gehad, alleen de wifi was niet goed.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Rozenburg, Nederland
9.0
Over Makadi Bay:

Weinig te doen in de omgeving en het huisrif valt een beetje tegen heb de afgelopen 12 jaar mooiere gezien.

Over Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach):

Fijn hotel en variatie in eten voldoende. Nu nog eter internet en alles is top.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Groede, Nederland
9.0
Over Makadi Bay:

Goede ligging vriendelijk en behulpzaam personeel, leuke winkeltjes bij het hotel. Goed Indiaas restaurant.

Over Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach):

Goede ligging vriendelijk en behulpzaam personeel, leuke winkeltjes bij het hotel. Goed Indiaas restaurant.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Ijsselstein, Nederland
7.7
Over Makadi Bay:

Het hotel ligt gelijk aan het strand. Met een lange pier die je afloopt om te gaan snorkelen. Schitterende vissen en koraal. Buiten het hotel is er niets te doen waardoor je dan een excursie moet doen. Maar die worden prima verzorgd door corendon. .

Over Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach):

Hotelkamers zijn wat gedateerd maar goed wat zit je op de kamer bijna niet toch. Het eten is lekker al zouden de hygiëne wel iets beter kunnen. Over het algemeen erg vriendelijk personeel. De Wi-Fi is in de lobby goed als het er niet te druk is. Op de kamers kan het ook maar kost extra

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Delft, Nederland
9.3
Over Makadi Bay:

Mooi strand bij makadi en super mooie snorkelplekken te vinden

Over Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach):

Wij hebben voor de 2e keer onwijs genoten van ons verblijf bij Stella Di Mare Beach. Een heel mooi hotel met heel vriendelijk personeel. Eten en drinken elke dag weer van hele goede kwaliteit. Mooie snorkelplekken gelijk bij het hotel. Een aanrader voor mensen die willen relaxen maar ook leuke dingen willen doen. Wij gaan hier zeker nog voor een 3e keer heen!!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2

Egypte - Rode Zee - Hurghada - Makadi Bay

Stella Di Mare (ex Stella Makadi Beach)

Vluchtinformatie Hurghada

Er wordt meerdere malen per week gevlogen vanaf Amsterdam naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines of met een airbus van Nesma Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Hurghada bedraagt ca 4.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Hurghada naar:

Hurghada: ca. 30 minuten
El Gouna: ca. 30 minuten
Sahl Hasheesh: ca. 35 minuten
Makadi Bay: ca. 45 minuten
Soma Bay: ca. 50 minuten
Safaga: ca. 60 minuten
El Quseir: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info