Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos / Trianda
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • mei , 24°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Restaurant met thema-avonden
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.6
Aanrader132 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuk animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je een zwembad, een lazy river en voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, waaronder een kinderbad met glijbaan. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus, kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de badhanddoekenservice (gratis, na uitchecken met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliettelevisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Er is een 2-persoonsbed en een sofa bed.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de ruimere kamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met 1-persoonsbedden + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beachvolleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
132 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.7
  • Ligging 8.4
  • Service 9.1
  • Prijs/kwaliteit 8.8
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.4
  • Kindvriendelijk 9.1
  • Wifi kwaliteit 7.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Leimuiden, Nederland
10.0
Over Ialyssos / Trianda:

Mooi eiland waar we mooie plekken hebben gezien met de scooter. Zeker de rit dwars over het eiland is de moeite waard

Over D'Andrea Mare:

Schoon en net hotel We hadden een mooie ruime kamer met een prachtig uitzicht over zee Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam Bar personeel waren toppers. Eten was goed en veel keus. Animatie voor ieder wat wils van jong tot oud. We hebben daar een echte vakantie gehad.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Rekkem, Belgie
8.3
Over Ialyssos / Trianda:

Er is weinig te beleven in Ialyssos. Je moet wel 10 km verder gaan (naar Ixia of Rhodos) gaan om een mooier strand te vinden.

Over D'Andrea Mare:

Het eten in hotel D'Andrea Mare is heel heel lekker, keuze voor iedereen. Het is wel jammer dat je geen cocktails kan krijgen voor 14 uur. Zouden beter cocktails aanbieden tussen bv. 11u en 13u en dan vanaf 17u tot 23u30. Er zijn ook veel te weinig zetels/stoelen aanwezig in de bar en bij de receptie bij slecht weer. Ons kamer was niet piekfijn in orde (het rook muf) voor een 4sterren hotel.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Denekamp, Nederland
8.0
Over Ialyssos / Trianda:

Heerlijk eiland. Fijn klimaat en dicht bij vliegveld.

Over D'Andrea Mare:

Geweldige service. Top animatieteam. En alles netjes. Kamers mogen alleen update hebben!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
De Heurne, Nederland
10.0
Over Ialyssos / Trianda:

Erg leuk om te fietsen, bv naar Rhodos via de weg langs de zee.

Over D'Andrea Mare:

Prima hotel, heerlijk eten, mooi zwembad, leuke animatie

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Voorhout, Nederland
9.8
Over Ialyssos / Trianda:

Het hotel ligt wel redeljk afgelegen van het dichtsbijzijnde dorp.

Over D'Andrea Mare:

Wij hebben genoten van ons verblijf. Uitstekend hotel , zeer vriendelijk, zeer behulpzaam personeel. De maaltijden zijn van zeer goede kwaliteit en er is letterlijk voor ieders wat wils, voor zowel de lunch als het diner. Heerlijke zwembaden met genoeg comfortabele ligbedden.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Stein, Nederland
8.0
Over Ialyssos / Trianda:

Mooi schoon strand, geschikt voor een wandeling. Bepaalde tijden is er laagvliegend vliegverkeer. Genoeg te zien in nabije omgeving. Voorzieningen aanwezig om gebruik te maken van openbaar/ shuttle / taxi vervoer.

Over D'Andrea Mare:

D’Andrea Mare is gelegen in een rustige omgeving en is geschikt voor jong en oud. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam, ordelijk, netjes en service gericht. Het animatie-team is een jong gezelschap wat nauw betrokken is met hun publiek en een scala aan activiteiten ontplooid zowel voor jong als oud.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Katwijk, Nederland
8.9
Over Ialyssos / Trianda:

Hotel is mooi gelegen tegen het strand aan. Er zijn veel dingen te bezichtigen waar je wel een auto voor nodig hebt. Ik vond het een heel mooi eiland met alleen maar vriendelijke mensen.

Over D'Andrea Mare:

Een mooi resort voor jong en oud! Wij hebben ons prima vermaakt. Eten was elke dag weer anders. Er staat een gastheer klaar om een tafel voor je te zoeken. We waren hier begin vh seizoen waardoor het nog niet zo druk was, maar omdat het iets kleinschalig is heb je waarschijnlijk ook niet zo’n last van bezette tafels of ligstoelen. Animatieteam is top!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Susteren, Nederland
6.8
Over Ialyssos / Trianda:

Zonnig eiland. En Lindos en Rhodos-stad zijn zeker de moeite waard!

Over D'Andrea Mare:

Mooi zwembad, gevarieerd buffet, beleefd personeel, kamers met balkon, en leuke strandtent (Rainbow bar) op loopafstand. Actief entertainment (volleybal, darts, waterpolo, watergym, enz). Geen gezelligheid (winkeltjes, terrasjes) er omheen. Als het regent of hard waait is er weinig tot geen gezelligheid binnen te vinden. In tegenstelling tot buiten is het binnen kaal en kil. Je kunt dan het beste naar de Rainbow bar lopen.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 5
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Simpelveld, Nederland
8.9
Over Ialyssos / Trianda:

Het hotel ligt iets afgelegen t.o.v. Het plaatsje. Wij zijn er wel doorheen gereden met de bus toen we een excursie gingen maken. Wat winkeltjes zoals overal dezelfde. Je bent er in 10 minuten vanuit de luchthaven. De overkomende vliegtuigen vonden wij niet storend. Weet niet hoe dit in het hoogseizoen is. Rhodes old town is zeker de moeite waard!

Over D'Andrea Mare:

Hotel d’Andrea mare was perfect. Mooie ruime kamer met uitzicht op zwembad en de zee. Heel schoon! Het all inclusive concept was geweldig!, Uitgebreid buffet voor zowel de ontbijt, lunch als het diner. Personeel is heel accuraat en ruimt werkelijk alles meteen op. Ze vullen het buffet rijkelijk aan en veel variatie . Tussendoor nog mogelijkheid voor ijsjes bij de poolbar of diverse snacks in het restaurant. Zwembad was heel mooi en onderhouden met ruim voldoende ligbedden en parasols. Ook aan het strand. Hier zijn goede strandschoenen toch wel nodig ivm dikke kiezels/keien.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 7
Zaandam, Nederland
7.7
Over Ialyssos / Trianda:

Weinig te doen in de omgeving, maar op het complex was de animatie prima

Over D'Andrea Mare:

Prima hotel.De schoonmaak van de kamers viel tegen.verder een prima vakantie en heerlijk gegeten.de lazy river was een topper

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8

Griekenland - Rhodos - Ialyssos / Trianda

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info