Turkije/ Egeische kust/ Bodrum/ Bingoreizen Bodrum
Bingo Bodrum 4*
All Inclusive - Hotel
  • 03:30
  • 00:45
  • jun , 28°C
Bingo Bodrum 4*
Bingo Bodrum 4*
Bingo Bodrum 4*
Bingo Bodrum 4*
Bingo Bodrum 4*
  • Verblijf op basis van All Inclusive
  • 4-sterren accommodatie
  • Je verneemt ter plaatse welke accommodatie
  • Meer lezen

Bingo Bodrum 4*

Boek nu de supervoordelige BINGO 4* All Inclusive vakantie. De manier om voordelig op vakantie te gaan. Je kunt nu voor honderden euro’s voordeliger in een 4-sterren All Inclusive accommodatie op het schiereiland van Bodrum verblijven. Voordeliger op vakantie in het hoogseizoen kan echt niet!

Hou je ook wel van een verrassing? Wil je vooral genieten van zon, zee of strand? Maakt de plaats van bestemming je niet zoveel uit? Zoek je een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel je BINGO reis!

De Bingo formule:
Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo 4* All Inclusive hotel en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde hotel verblijft als uw buurman, maar u honderden euro’s voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Bodrum
Wilt u voordelig naar Bodrum? Boek dan Bingo Bodrum 4* All Inclusive! Het prachtige schiereiland Bodrum ligt aan de Turkse Westkust en beschikt over meerdere badplaatsen. De bekendste badplaatsen zijn Bodrum, Gumbet en Turgutreis. Wist u dat het Griekse eiland Kos op slechts een paar kilometer ligt? Naast zon, zee en strand is er genoeg te doen!

Ligging: Bingo Bodrum
De Bingo accommodaties op het prachtige schiereiland Bodrum liggen in en om de volgende plaatsen: Bodrum, Gümbet, Bitez, Gulluk, Turgutreis, Torba, Gündogan en Yalikavak. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staan.

Verzorging: Bingo Bodrum
De verzorging is op basis van All Inclusive volgens de formule van de betreffende accommodatie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Bodrum

Er wordt dagelijks gevlogen naar Bodrum vanaf Amsterdam en 6x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines en Transavia.

De vluchtduur naar Bodrum Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Bodrum naar:

Gulluk: ca. 30 minuten
Bodrum: ca. 40 minuten
Torba: ca. 45 minuten
Gumbet: ca. 50 minuten
Bitez: ca. 60 minuten
Yalikavak: ca. 60 minuten
Didim: ca. 70 minuten
Turgutreis: ca. 90 minuten
Kusadasi: ca. 120 minuten
Marmaris: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info