Turkije/ Egeische kust/ Bodrum/ Bingoreizen Bodrum
Bingo Bodrum Appartementen
Logies - Appartement
  • 03:30
  • 00:45
  • jun , 28°C
Bingo Bodrum Appartementen
Bingo Bodrum Appartementen
Bingo Bodrum Appartementen
Bingo Bodrum Appartementen
Bingo Bodrum Appartementen
  • Verblijf op basis van Logies
  • 3 sterren accommodatie
  • Dé manier om voordelig op vakantie te gaan
  • Meer lezen

Bingo Bodrum Appartementen

Boek nu de supervoordelige BINGO Bodrum Appartementen vakantie. De manier om voordelig op vakantie te gaan. U kunt nu vele malen voordeliger in een appartement op het schiereiland van Bodrum verblijven. Voordeliger op vakantie in het hoogseizoen kan echt niet!

Houdt u ook wel van een verrassing? Wilt u vooral genieten van zon, zee of strand ? Maakt de plaats van bestemming u niet zoveel uit ? Zoekt u een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel uw BINGO reis!

De Bingo formule:
Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Bodrum Appartement en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde hotel verblijft als uw buurman, maar u honderden euro’s voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Bodrum Appartementen
Wilt u voordelig naar Bodrum? Boek dan Bingo Bodrum Appartementen! Het prachtige schiereiland Bodrum ligt aan de Turkse Westkust en beschikt over meerdere badplaatsen. De bekendste badplaatsen zijn Bodrum, Gumbet en Turgutreis. Wist u dat het Griekse eiland Kos op slechts een paar kilometer ligt? Naast zon, zee en strand is er genoeg te doen!

Ligging: Bingo Bodrum Appartementen
De Bingo appartementen op het prachtige schiereiland Bodrum liggen in en om de volgende plaatsen: Bodrum, Gümbet, Bitez, Gulluk, Turgutreis, Torba, Gündogan en Yalikavak. De Bingo appartementen zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan in onze brochures en/of op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website of in de brochure staan.

Verzorging: Bingo Bodrum Appartementen
De verzorging is op basis van logies, er zijn geen maaltijden inbegrepen.

Let op:
Op veel bestemmingen kennen appartementen geen echte sterrenkwalificatie. Wij geven onze bingo appartementen standaard 3 sterren maar het kan zijn, dat u verblijft in een appartement die als 2 of 2,5* gekwalificeerd staat. Het bepalen van sterren is vaak afhankelijk van de faciliteiten. Veel appartementencomplexen hebben vaak niet meer faciliteiten dan een zwembad, receptie en een bar/restaurant. Uiteraard voldoen ook deze appartementen aan onze strenge eisen en wensen aan kwaliteit en service en weten wij zeker, dat onze klanten naar aller tevredenheid hun vakantie hier kunnen vieren (zie b.v. app. Stavroula op Kos – 2* maar wel met een 7.8 als klantbeoordeling).
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Bodrum

Er wordt dagelijks gevlogen naar Bodrum vanaf Amsterdam en 6x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines en Transavia.

De vluchtduur naar Bodrum Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Bodrum naar:

Gulluk: ca. 30 minuten
Bodrum: ca. 40 minuten
Torba: ca. 45 minuten
Gumbet: ca. 50 minuten
Bitez: ca. 60 minuten
Yalikavak: ca. 60 minuten
Didim: ca. 70 minuten
Turgutreis: ca. 90 minuten
Kusadasi: ca. 120 minuten
Marmaris: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info