Turkije/ Egeische kust/ Bodrum/ Bodrum-Centrum
Actie: Wellness en Cultuur Bodrum
zie beschrijving - Hotel
 • 03:30
 • 00:45
 • apr , 20°C
Actie: Wellness en Cultuur Bodrum
Actie: Wellness en Cultuur Bodrum
Actie: Wellness en Cultuur Bodrum
Actie: Wellness en Cultuur Bodrum
Actie: Wellness en Cultuur Bodrum
 • Dag 1: Uw wellness reis vangt aan met een vlucht Bodrum en vervolgens een transfer naar uw hotel. ‘s avonds kunt u genieten van een diner (afhankelijk van uw vertrektijd) en overnachting in een 3 sterren hotel op basis van logies, ontbijt e...
 • Meer lezen

Actie: Wellness en Cultuur Bodrum

Dag 1: Uw wellness reis vangt aan met een vlucht Bodrum en vervolgens een transfer naar uw hotel. ‘s avonds kunt u genieten van een diner (afhankelijk van uw vertrektijd) en overnachting in een 3 sterren hotel op basis van logies, ontbijt en diner.

Dag 2:
Na het ontbijt nemen wij u mee voor een kennismaking met het Turkse dorpsleven. U bezoekt een typisch Turks dorpje alwaar u een kijkje kunt nemen in de Moskee, een schooltje en een woonhuis. Uw gids zal u uitgebreid vertellen over het Turkse leven, het geloof en de gebruiken. Een interessante en leerzame tweede dag van uw rondreis. U verblijft in een 3 sterren hotel op basis van logies,ontbijt en diner.

Dag 3:
Na een heerlijk ontbijt vertrekt u naar Dalyan. Dalyan is een kleinschalige badplaats gelegen in een rivierdelta. Hier bezoekt u de oude stad Kaunos, het plaatsje Dalyan, en het Iztutu strand (hier leggen verschillende schildpadden hun eieren) en maakt u een boottochtje door de delta vanwaar u de prachtige Lycische graven kunnen zien. U verblijft vannacht in het Thermarmaris Hotel, een bekend kuurhotel. In het hotel huist de Trionix, oftewel de Nijl schildpad. Een zeer zeldzame en beschermde schildpadsoort. Vandaag geniet u van de door u gekozen behandeling. U kunt kiezen uit: Turkse massage, anticellulitis massage, schuimmassage, moddermassage, oliemassage, handen –en voetenmassage, aroma bad, modderbad, gezichtsbehandeling of waterstraalmassage.

Dag 4:
Vandaag staan er weer een aantal mooie uitstapjes op het programma. Wij nemen u mee naar Fethiye, een prachtige badplaats, Kayakoy, een rustig klein dorpje waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Verder laten wij u Oludeniz is met haar prachtige Blue Lagoon zien. Tot slot bezoekt u Saklikent met de wonderschone ‘verborgen vallei. Diner en overnachting in de omgeving van Dalaman in 3-sterren hotel op basis van logies ontbijt.

Dag 5:
Na een heerlijke nachtrust en een gezond ontbijt rijden we met de bus naar de plaats Denizli waar u de wereldberoemde kalksteenterassen van Pamukkale en de antieke ruines van Hierapolis bezoekt. Diner en overnachting in de omgeving van Pamukkale in 3-sterren hotel op basis van logies ontbijt.

Dag 6:
Ook vandaag laten wij u weer een prachtig stukje geschiedenis zien. Na het ontbijt rijdt de bus richting de stad Selcuk. Selcuk is een geliefde excursie vanwege de belangrijke antieke stad Efeze. Veel van de antieke bouwwerken zijn nog in goede staat, zoals de bibliotheek en het amfitheater. Vlakbij Efeze liggen de resten van de Artemis Tempel, een van de zeven wereldwonderen. Tevens nemen wij u mee naar een authentieke tapijtknoperij en ziet u hoe men reeds vele jaren hier de meest prachtige creaties maakt. Diner en overnachting in een 3-sterren hotel in Kusadasi.


Dag 7: Bodrum is een populaire en geschiedenisrijke badplaats. Wij laten u zien wat er zo bijzonder is aan deze badplaats. U bezoekt de ‘deur van Mydos’, de burcht van Bodrum en het amfitheater. Tevens bieden wij de mogelijk om souvenirs voor thuis te kopen; leer, goud, aardewerk etc etc. U heeft volop keuze! Diner en overnachting in een 3-sterren hotel in de buurt van Bodrum.

Dag 8:
Vandaag brengen wij u per transferbus weer naar de luchthaven.

Rondreis is inclusief: Chartervlucht naar Bodrum, Bus transfers van luchthaven en naar luchthaven, vervoer tijdens de rondreis, 7 overnachtingen, verzorging op basis van halfpension (ontbijt en diner), 1 wellnessbehandeling en begeleiding door een deskundige reisleiding.

Let op: Om organisatorische redenen kan de route en volgorde van het programma zoals beschreven worden aangepast. De inhoud blijft echter te allen tijde gelijk.

Prijzen zijn excl entreegelden, lunches en fooienpot en de massage op dag 3 van 139 euro p.p. ter plaatse bij te boeken. Het minimum aantal deelnemers: 30, peildatum uiterlijk 2 weken voor vertrek. De lokale agent kan echter beslissen de reis toch door te laten gaan bij minder deelnemers
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Excursies tijdens uw verblijf in Actie: Wellness en Cultuur Bodrum

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

Direct Transfer (Non-Stop)

Voorwaarden Direct Transfer

 • Met de Direct Transfer wordt u zonder stop direct naar de door u geboekte accommodatie gebracht. (zowel heen als terug)
 • Het kan voorkomen dat de transfer wordt uitgevoerd met passagiers die in een andere accommodatie verblijven. Uw accommodatie is echter altijd de eerste stop na aankomst en de laatste stop voor vertrek.
 • De Direct Transfer is alleen mogelijk naar een aantal geselecteerde accommodaties/bestemmingen.
 • Deze transfer kan plaatsvinden met 2-48 personen.
 • Deze service is alleen mogelijk voor alle personen in dezelfde boeking.
 • U betaalt voor deze service een meerprijs van € 6,- per persoon per retour.
 • U kunt de Direct Transfer bij boeking doorgeven, maar ook later tot uiterlijk 1 dag voor vertrek. Neemt u dan contact op met ons Callcenter: 023-7510606

Privé transfer

Informatie

Wat kost een privé transfer?

Een privé transfer kan gereserveerd worden voor een reisgezelschap bestaande uit maximaal 10 personen. De kosten van deze transfer zijn afhankelijk van de afstand ten opzichte van de luchthaven en daarom gekoppeld aan de locatie van uw accommodatie.

Vluchtinformatie Bodrum

Er wordt dagelijks gevlogen naar Bodrum vanaf Amsterdam en 6x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines en Transavia.

De vluchtduur naar Bodrum Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Bodrum naar:

Gulluk: ca. 30 minuten
Bodrum: ca. 40 minuten
Torba: ca. 45 minuten
Gumbet: ca. 50 minuten
Bitez: ca. 60 minuten
Yalikavak: ca. 60 minuten
Didim: ca. 70 minuten
Turgutreis: ca. 90 minuten
Kusadasi: ca. 120 minuten
Marmaris: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info

Gerelateerde hotels
Bitez Garden Life
Serhan Hotel
Club Paloma Appartementen
Dasis Appartementen
Green House
Tropicana Beach