Turkije/ Turkse Riviera/ Alanya/ Kestel
Club Paradiso
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 02:00
  • jun , 30°C
  • Turks bad, sauna & jacuzzi
  • 3 aparte kinderzwembaden
  • Animatie voor jong en oud
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.0
Zeer goed65 beoordelingen

Club Paradiso

Ligging: Club Paradiso nabij Alanya

Club Paradiso is bovenop een heuvel gelegen waardoor u een fantastisch uitzicht over de zee en de stad heeft. Het privé zandstrand is slechts op een afstand van ca. 900 m gelegen. In de zomerperiode biedt hotel Club Paradiso een gratis shuttleservice naar het strand. Voor het hotel ligt een winkelstraatje. Het centrum van Alanya is op ca. 7 km gelegen. Het hotel biedt tegen betaling een shuttleservice naar het centrum.

Faciliteiten: Club Paradiso

Club Paradiso is een zeer ruim complex en beschikt over 310 kamers die zijn ondergebracht in een hoofdgebouw en 10 bijgebouwen, 5 verdiepingen, 12 liften en een goed onderhouden tuin. De 24-uurs receptie, de ruime lobby met zitjes, televisiekamer, binnen- en buitenrestaurant bevinden zich in het hoofdgebouw. Verder beschikt Club Paradiso over diverse bars (o.a. pool bar en beach bar op het strand), een BBQ en een vis à-la-carterestaurant (beide vooraf reserveren), 4 grote buitenzwembaden (waarvan 1 met glijbanen, op vaste tijden geopend), 3 aparte kinderzwembaden, een binnenzwembad, ligbedden en parasols zijn gratis te verkrijgen, handdoekenservice (eerste handdoek gratis met borg, handdoekwissel is tegen betaling), speeltuin, babysitservice (tegen betaling en dien je vooraf te reserveren), discotheek (23.00-02.00), winkeltjes (kleding, minimarkt, souvenirs), kapper en er is een dokter aanwezig. Voor de kinderen is er een miniclub met Nederlandstalige animatie in de zomerperiode 2018 (4-12 jaar), een teenageclub (12-16 jaar) en een minidisco. In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Let op: Dit hotel is niet geschikt voor mindervaliden.

Hotelkamer:

Alle ruime standaardkamers (1-2 personen) in Club Paradiso zijn voorzien van een badkamer met toilet, douche en föhn, kluisje (tegen betaling), telefoon, satelliet televisie, minibar (gratis water) en airconditioning (centraal geregeld). Het merendeel van de kamers is voorzien van balkon of terras met zitje, niet alle kamers hebben zeezicht.

Daarnaast beschikt het hotel over ruime familiekamers zoals hieronder aangegeven. Deze beschikken alle over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers met per familiekamer uitleg wat het kamertype je extra te bieden heeft:
- Familiekamer A is geschikt voor 2 tot 4 personen en bestaat uit 1 slaapkamer, 1 woonkamer met slaapbank en 1 badkamer.
- Familiekamer B is geschikt voor 4 tot 6 personen en bestaat uit 2 slaapkamers, 1 woonkamer met slaapbank en 1 badkamer.
- Familiekamer C is geschikt voor 4 tot 6 personen en bestaat uit 3 slaapkamers, 1 woonkamer met slaapbank en 1 badkamer.
- Penthouse A is geschikt voor 6 tot 7 personen en bestaat uit 2 verdiepingen en is voorzien van 2 slaapkamers, 2 woonkamers en 2 badkamers.
- Penthouse B is geschikt voor 7 tot 8 personen en bestaat veelal uit 2 verdiepingen en is voorzien van 3 slaapkamers, 2 woonkamers en 2 badkamers.

Sport & Ontspanning:

In Club Paradiso kun je gratis gebruikmaken van tennis (verlichting tegen betaling), tafeltennis, fitness, biljart (met borg), volleybal en tafelvoetbal. Aan het strand worden diverse watersporten tegen betaling aangeboden door particulieren. Verder kun je ontspannen in het Turks bad, jacuzzi en de sauna (alle gratis). In het Beautycentrum kun je genieten van verschillende massage- en schoonheidsbehandelingen (tegen betaling). Dagelijks is er een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud, amfitheater waar dagelijks shows worden gegeven door het internationale animatieteam en 1 x per week live muziek.

Verzorging Zomer 2018: Club Paradiso

Je verblijft in Club Paradiso op basis van Ultra All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Patisserie (14.30-21.00), diverse snacks (12.00-17.00) en nachtsnack (24.00-07.00). Je kunt 1 keer per verblijf dineren in één van de à-la-carterestaurants (met reservering en met borg). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes gedurende 24 uur per dag zijn inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, roomservice en verse vruchtensappen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Club Paradiso

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.0 Zeer goed

Gebaseerd op:
65 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.2
  • Ligging 7.9
  • Service 8.2
  • Prijs/kwaliteit 8.0
  • Eten 7.7
  • Kamers 8.1
  • Kindvriendelijk 8.2
  • Wifi kwaliteit 3.6
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Helmond, Nederland
8.0
Over Kestel:

Met de bus van het hotel was je zo in Alanya centerum. Bij het Hotel zelf weinig winkels

Over Club Paradiso:

Als je helemaal achterin zit is het wel heel erg klimmen naar je kamer

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Almelo, Nederland
9.0
Over Kestel:

Super leuk hotel , wel veel russen helaas maar ondanks dat super leuke vakantie gehad ! Animatie team ook super voor de kinderen !

Over Club Paradiso:

Altijd netjes , nergens wat vies te bekennen. Hele vakantie maar 1 vlieg gezien ik de kamer voor de rest geen ander insect of iets

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
S-Gravenhage
8.0
Over Kestel:

Het is een mooie bestemming alleen jammer dat het zo ver van vliegveld af ligt dus zit je erg lang in de bus,. Maar de bestemming is prima en erg gezellig ,eten is ook prima

Over Club Paradiso:

Hotel club Paradiso is een prima familie hotel voor de kids leuke glijbanen. Er was ook een leuk animatie team aanwezig . Er is ook een mooi strand waar je met het busje van het hotel naar toe gebracht wordt

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Landgraaf, Nederland
6.5
Over Kestel:

strand was goed ook de eet gelegenheid Allen afstand vliegveld erg ver 2,5 uur

Over Club Paradiso:

Club Paradiso Leuk Hotel, bediening onderbezet en veel ongemanierde RUSSEN

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 4
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Almere, Nederland
8.0
Over Kestel:

De bestemming was top! Strand en stad lekker dichtbij.

Over Club Paradiso:

Slechte service vanuit de receptie, badkamer had veel mankementen (wc kapot, douche stuk), slechte wifi en er werd bijna geen Engels gesproken waardoor er veel miscommunicatie ontstond.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Maasbree, Nederland
9.0
Over Kestel:

Het hotel ligt in een mooie omgeving op een berg. Maar wel een mooi uitzicht.

Over Club Paradiso:

Hotel club paradiso is een geweldig mooi en groot hotel! Er is vanalles te doen, ook voor de kinderen. Het hotel heeft ook een eigen winkelstraatje. Alles word goed schoongemaakt! En het personeel daar is super vriendelijk ,ze doen daar alles voor je zodat jij een leuke vakantie hebt. Zou er graag weer terug na toe gaan.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Wessem, Nederland
7.7
Over Kestel:

Eten goed! Jammer dat het strand wel op afstand ligt. Grote kamers en balkon. Beetje onduidelijk in het begin hoe je op het strand komt als je wilt lopen. Wifi alleen bij de receptie, en deze valt vaak weg.

Over Club Paradiso:

Echt een familie hotel, ze willen echt dat je je thuis voelt.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Kerkrade, Nederland
7.7
Over Kestel:

jammer dat onze kamer in de kelder was en niet in het hotel toen hebben we een kamer gekregen maar moesten 105 euro bij betalen dat vond ik jammer.

Over Club Paradiso:

hel erg mooi maar niet voor mensen die slecht ter been zijn.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 1
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Brunssum, Nederland
8.2
Over Kestel:

Turkije voor de eerste keer.Mooi ,vriendelijke mensen.altijd bereid om je te helpen

Over Club Paradiso:

Hotel Paradiso ,prima.Behulpzame vriendelijke mensen.Veel faciliteiten .Maar erg jammer dat er erg veel russen waren,die vaak de rust verstoorden.Dit houd ons tegen,of moeten we nog eens over nadenken,om nog eens te gaan.Zij overspoelden het hotel en hotel kon dit moeilijk aan.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Adorp, Nederland
8.8
Over Kestel:

Mooi en schoon hotel. Het hoogte verschil was nog wel even een dingetje. Ondanks dat hebben we een fantastische vakantie gehad. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker de moeite waard om het nog eens over te doen!

Over Club Paradiso:

Accommodatie helemaal oke, schoon, netjes en zeer vriendelijke medewerkers; leuke excursies en goede voorzieningen om uitstapjes te maken naar het strand en de omgeving. Kortom (nogmaals) : het was allemaal boven verwachting !

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7

Turkije - Turkse Riviera - Alanya - Kestel

Club Paradiso

Vluchtinformatie Antalya Airport

U vlliegt op Antalya Airport voor deze badplaats. Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Alanya: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info