Turkije/ Turkse Riviera/ Bingoreizen Turkse Riviera
Riviera Bingo 5*HP
Hotel
  • 03:45
Riviera Bingo 5*HP
Riviera Bingo 5*HP
Riviera Bingo 5*HP
Riviera Bingo 5*HP
Riviera Bingo 5*HP
  • Wilt u voordelig op vakantie naar de Turkse Rivièra, heeft u geen specifieke voorkeur voor hotel of badplaats? Wij bieden u Turkse Rivièra Bingo 5* HP aan, u kiest voor de hotelcategorie en de bijbehorende verzorging en u hoort ter plaatse ...
  • Meer lezen

Riviera Bingo 5*HP

Wilt u voordelig op vakantie naar de Turkse Rivièra, heeft u geen specifieke voorkeur voor hotel of badplaats? Wij bieden u Turkse Rivièra Bingo 5* HP aan, u kiest voor de hotelcategorie en de bijbehorende verzorging en u hoort ter plaatse in welke accommodatie u zult verblijven. Wij kopen uw hotel kort voor uw aankomst in waardoor wij u een supervoordelige vakantie kunnen garanderen in de door uw gekozen sterren classificatie. Naast de accommodatie waar u zult verblijven is dus ook de prijs een aangename verrassing! Turkse Rivièra is zeer aantrekkelijk geprijsd, meestal zelfs voordeliger dan lastminutes!

De Bingo formule:
Boek nu een van onze supervoordelige BINGO reizen. De manier om goedkoop op vakantie te gaan. Doordat de hotels pas op het laatste moment worden ingekocht, garanderen wij u een supervoordelige aanbieding.

Bingo Turkse Riviera:
De Bingo accommodaties aan de Turkse Riviera liggen in en om de volgende plaatsen: Alanya (80% van de Bingo hotels), Antalya, Kemer, Finike, Belek en Side.

De meeste Bingo hotels kunt u terugvinden in onze brochures en op onze website. Indien deze hotels niet meer beschikbaar zijn, kunt u ook geplaatst worden in een andere accommodatie van de door u geboekte klasse.

*Het aantal sterren van de hotels wordt toegekend aan de hand van sterk uiteenlopende criteria en de kwaliteit van de hotels met een gelijk aantal sterren kan onderling verschillen. Om teleurstelling te voorkomen, dient u rekening te houden met de prijs/kwalteitsverhouding van de door u geboekte reis. Wanneer u een familiekamer boekt krijgt u een familiekamer of quad room toegewezen. De quad room is één grote standaard kamer.

Gedurende het winterseizoen en het voor- en naseizoen kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten en diensten niet beschikbaar zijn, of gesloten zijn in verband met de bezetting in het hotel, de weersomstandigheden of in verband met onderhoud. Een accommodatieverschaffer kan hier zonder aankondiging vooraf voor besluiten. Ook kan het voorkomen dat in bepaalde periodes een vergoeding wordt gevraagd voor het gebruik van faciliteiten en diensten.
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info