Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Side-Centrum
Side Star Beach
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • feb , 16°C
  • Direct aan het zandstrand
  • Winnaar Hotel of the year award
  • 15 minuten lopen via de boulevard naar Side
  • 2 à-la-carterestaurants
  • Meer lezen
8.8
Aanrader93 beoordelingen

Side Star Beach

Ligging: Side Star Beach in Side

Side Star Beach ligt direct aan het eigen privé strand en op ongeveer 1 kilometer van het historische centrum van Side en is te bereiken via het strand.

Faciliteiten: Side Star Beach

Side Star Beach telt 266 kamers verdeeld over één gebouw met 4 verdiepingen. Je treft er een lobby met zitjes, een 24-uursreceptie en liften.
In het hoofdrestaurant worden de maaltijden in buffetvorm gepresenteerd, daarnaast zijn er 2 à-la-carterestaurants (vis en Turks, vooraf reserveren, in de winterperiode is er 1 à-la-carterestaurant geopend). Je kunt bij de verschillende bars terecht voor je drankje.
Buiten tref je het heerlijke zwembad met apart kinderbad. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van de badhanddoekenservice.
Verder biedt Side Star Beach een internetcafé, roomservice, winkeltjes, doktersservice, wasservice en een kapsalon (alle tegen betaling). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Ook aan de kleintjes is gedacht. Er is 6 dagen per week een miniclub (4-11 jaar), minidisco en een speeltuintje. In de winterperiode is er een aantal dagen per week een miniclub (4-11 jaar) en een minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) van Side Star Beach zijn modern ingericht en beschikken over airconditioning, minibar, satelliettelevisie, telefoon, koffie-/theezetfaciliteiten, kluisje (gratis), wifi (gratis) en een balkon met zitje. Een badkamer met douche, toilet en föhn.

Je kunt ook een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken tegen een toeslag.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (3-4 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (3-4 personen) boeken.

De voordeelkamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter de ligging, inrichting en grootte kunnen afwijken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je vakantie gratis gebruikmaken van de fitnessruimte, darts, tafeltennis en aerobics. Biljart en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa & Beauty Center heerlijk genieten van de sauna, het binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode) en het Turks bad. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een aantal dagen in de week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Side Star Beach

Je verblijft in Side Star Beach op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-14.00), ijs (11.00-11.30 en 15.00-15.30) en patisserie (10.00-17.00). 1 maal per verblijf dineren in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, roomservice, verse vruchtensappen, (fris)drank in flessen, cocktails en alle consumpties na 00.00 uur.

Verzorging Winter 2018-2019: Side Star Beach

Je verblijft in Side Star Beach op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-20.30), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (11.00-17.00). 1 maal per verblijf van minimaal 8 dagen dineren in het Ottomaans à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, (fris)drank in flessen en blikjes, roomservice en alle consumpties na 24.00 uur.

Bekijk alle Side Star Hotels
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Side Star Beach

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.8 Aanrader

Gebaseerd op:
93 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.8
  • Ligging 9.2
  • Service 9.2
  • Prijs/kwaliteit 8.9
  • Eten 8.9
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 8.0
  • Wifi kwaliteit 6.4
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Almere, Nederland
7.9
Over Side-Centrum:

Genoeg te zien ook voor kids. Zie verder www voor details.

Over Side Star Beach:

Familiehotel met hele lief personeel die je altijd van dienst zijn. Kwaliteit prima

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 7
Almere, Nederland
7.8
Over Side-Centrum:

Ik vond het strand en omgeving is perfect, genoeg eet gelegenheid en veel winkels met zeer vriendelijk prijs.

Over Side Star Beach:

zeer aardig personeel alleen helaas de kamer is te klein voor hotel met 5 sterren. ondanks All Inclusive concept toch voor jus de'Orange moet 1 euro betalen. Helaas

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Purmerend, Nederland
8.0
Over Side-Centrum:

Echt de moeite waard. Voor eerst daar geboekt dan wordt je toch erg ver weggezet.

Over Side Star Beach:

Kamer fantastisch...balkon waardeloos. Eten super en ook.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Wapenveld, Nederland
7.8
Over Side-Centrum:

We zijn al 21 keer geweest dus we hebben veel gezien

Over Side Star Beach:

Prima hotel een aanrader eten geweldig, kamers zeer schoon, personeel zeer vriendelijk, goede ontvangst.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging -
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten -
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Vriezenveen, Nederland
8.7
Over Side-Centrum:

Super mooi nieuw winkelcentrum, Novo, in Manavgat.

Over Side Star Beach:

Hotel Side Star Beach is een fijn hotel, met super goed eten.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3
Zoetermeer, Nederland
8.2
Over Side-Centrum:

Uurtje rijden vanaf het vliegveld. Markt van side de moeite waard. Het oude Side met een klein haventje is leuk en makkelijk aan te lopen vanaf het hotel.

Over Side Star Beach:

Dit was de tiende keer dat we er waren. Wel een beetje gedateerd Hotel maar het voelt toch iedere keer weer als "thuis komen". Zeer vriendelijk personeel, eten is gewoon goed (altijd wel wat je lekker vindt), direct aan het strand en dicht bij het oude Side. (hoofdzakelijk Duitsers en Nederlanders)

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Oisterwijk, Nederland
6.0
Over Side-Centrum:

Bestemming prima. Side is een leuk dorpje en was op loopafstand van het hotel.

Over Side Star Beach:

Geen slecht hotel maar zeker geen 9,2 waard. Kleine,oude kamers. Veel lawaai, magere all inclusive. Meeste drankjes met bijbetaling. Eten niet geweldig, vis en vlees altijd gortdroog gebakken. Gemiddelde leeftijd 75 jaar. Animatie wisselend. Personeel ook wisselend. Handdoek leggen wordt toegelaten. Van alle resorts die wij hebben bezocht in Turkije is dit de minste.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 10
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 2
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Nieuw-Lekkerland, Nederland
7.3
Over Side-Centrum:

Fijne plek! Je kunt heerlijk wandelen langs boulevard. Je kunt naar bijvoorbeeld Manavgat, Side, Kumkoy enz. heel eenvoudig met dolmus of taxi en ben je goed ter been dan is het ook goed aan te lopen. Excursie mogelijkheden en winkels zijn er (meer dan) genoeg .'s Avonds geen herrie van discotheken en het uitgaansleven. Al met al prima toch?!

Over Side Star Beach:

Geen 5 sterren meer als je het vergelijkt met de nieuwere hotels,, maar echt een gezellig, kleinschalig hotel (veel stamgasten!). In november zijn er Nederlanders, Belgen en Duitsers. Je voelt je er direct thuis. Wel oppassen met de airco en de tocht. Snel een "koudje" opgelopen.. Personeel nog altijd vriendelijk en behulpzaam. Hotel en directe omgeving schoon en netjes. In april volgend jaar hopen we weer voor Turkije te boeken. Of we dan weer naar Side Beach gaan?? Maar vast wel weer met Corendon!

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Tienray, Nederland
8.3
Over Side-Centrum:

goede ligging op loopafstand van side centum ,dolmus halte vlakbij

Over Side Star Beach:

zeer goed en proper hctel.eten heel goed verzorgt

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Bedum, Nederland
10.0
Over Side-Centrum:

Deze bestemming is geschikt voor alle vakantiegangers. Van jong tot oud. De plaats Side (en omgeving) biedt zoveel mogelijkheden dat je vakantie altijd te kort is. Waar de volgende vakantie naar toe gaat weet je nu al.

Over Side Star Beach:

Hotel Side Star Beach voelt als THUISKOMEN. Een warm onthaal bij aankomst. ALLE medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze staan altijd voor je klaar en krijgen daarvoor een groot compliment. Ook het hotel zelf verkeert in perfecte staat. Zeer schoon en een mooie uitstraling. Het eten en drinken is er uitstekend. Het hotel heeft de perfecte ligging. Elke avond is er een entertainment. THE PLACE TO BE

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9

Turkije - Turkse Riviera - Side - Side-Centrum

Side Star Beach

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info