Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Sorgun
Turquoise Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • dec , 17°C
Turquoise Resort
Turquoise Resort
Turquoise Resort
Turquoise Resort
Turquoise Resort
  • Aquapark met 3 glijbanen
  • Luxe villa’s en kamers
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.6
Aanrader129 beoordelingen

Turquoise Resort

Ligging: Turquoise Resort in Sorgun

Het Turquoise Resort ligt direct aan het ca. 200 meter lange privé (zand-, kiezel)strand van Sorgun en heeft 2 steigers (de langste steiger is geopend v.a. 20-05). Het gezellige centrum van Side ligt op ca. 3,5 kilometer afstand en het centrum van Manavgat op ca. 4,5 kilometer. Beide zijn gemakkelijk te bereiken met de dolmus of een taxi.

Faciliteiten: Turquoise Resort

Het luxe 5-sterren Turquoise Resort beschikt over 486 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw, diverse bijgebouwen en het villa gedeelte. Bij binnenkomst tref je de 24-uurs receptie met lounge, een lobby bar met zitjes, een TV ruimte en liften. In het buffetrestaurant met buitenterras kun je terecht voor je maaltijden. Ter afwisseling kun je tijdens je verblijf eenmalig in de 5 de à-la-carterestaurants dineren (Italiaans (kinderen onder de 12 jaar niet toegestaan), Chinees en vis zijn geopend vanaf 11-04 en Turks en Steak House zijn geopend van 20-05 t/m 20-10, reserveren verplicht). Drankjes zijn volop verkrijgbaar bij de verschillende bars zoals de Sultan Bar, Kervansaray Bar, de Begonvil Bar en er is ook een Disco Bar (sommige weersafhankelijk).
In het ruim opgezette resort vind je in de groene tuin maar liefst 6 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 3 glijbanen (op vaste tijden en weersafhankelijk). Op het zonneterras en het strand staan de ligbedden met parasols gratis tot je beschikking. De handdoekenservice is gratis te gebruiken. Voor de jongste gasten is er een miniclub (4-12 jaar), een midiclub (13-16 jaar, alleen in het hoogseizoen), speeltuin, een minidisco en kinderbuffet. Verder biedt het resort diverse winkeltjes, een internetcafé, kapsalon, gameroom, een doktersservice en een wasservice (alle tegen betaling). Gratis wifi in alle kamers, in de lobby, bij de zwembaden en de Sultan Bar beschikbaar.

Hotelkamer/villa:

De standaardkamers (1-3 personen) in Turquoise Resort zijn gelegen in de bijgebouwtjes en voorzien van airconditioning, satelliet televisie, telefoon, minibar (dagelijks gevuld met frisdrank en water), koffie-/theezetfaciliteiten, een kluisje (gratis), gratis wifi en een balkon met zitje. De badkamer beschikt over een bad of douche, toilet en een föhn.

Deluxe kamers (1-3 personen) zijn gerenoveerde kamers, gelegen in het hoofdgebouw met een badkamer met douche, toilet, föhn, badjas en slippers. Tegen een toeslag kun je een deluxe kamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

De familiekamers (min. 2 volw. + 1 kind. en max. 4 volw. + 1 kind) zijn gelegen in de bijgebouwtjes en bestaan uit 2 ruimtes. De familiekamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer.

Familiekamers Deluxe (min. 3 volw. en max. 4 volw. + 1 kind) zijn gelegen in het hoofdgebouw en bestaande uit 2 ruimtes met zeezicht. De familiekamer deluxe beschikt over dezelfde faciliteiten als de deluxe kamer.

Je kunt ook in een villa verblijven en je ontvangt als extra service; bij aankomst een fruitmandje, dagelijks schone handdoeken in de villa, gratis kluisje en wifi, een minibar (gevuld met frisdrank, water en bier), thee- en koffiezetfaciliteiten, een badjas en gebruik van een apart zwembad met zonneterras.

Villa type 1: bestaat uit 1 slaapkamer en 1 badkamer en is geschikt voor min. 2 pers. en max. 2 volw. + 1 kind. Je kunt kiezen uit een balkon of een terras.

Villa type 2: bestaat uit 1 slaapkamer, 1 woonkamer (met sofa bed) en 2 badkamers. Geschikt voor 3-4 personen. Je kunt kiezen uit een balkon of een terras.

Villa type 3: bestaat uit 2 slaapkamers, 1 woonkamer en 2 badkamers. Geschikt voor min. 2 volw. + 2 kind. en max. 5 volwassenen. Je kunt kiezen uit een balkon of een terras.

De voordeelkamers (2 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers echter met een Frans balkon.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je verblijf in het Turquoise Resort kun je volop sporten: 2 tennisbanen (reservering verplicht, uitrusting en verlichting tegen betaling), aerobics, tafeltennis, volleybal, boogschieten, darts, boccia en fitness. Tegen betaling: biljart, paardrijden (op ca. 500 meter), duiken en de aanwezige watersporten. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het Turks bad, de sauna en het binnenzwembad in het Spa & Wellness center. Alle behandelingen en massages tegen betaling. Het animatieteam zorgt 6 dagen per week een gevarieerd entertainmentprogramma met sport en spel en in de avond (van 01-05 t/m 15-10) shows.

Verzorging Zomer 2018: Turquoise Resort

Je verblijft in Turquoise Resort op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00), diner (19.00-21.30) en laat diner (21.30-24.00, klein buffet), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-16.00), ijsjes (12.00-17.00), koffie/thee met koekjes (11.00-23.00) en nachtsnack (21.30-24.00). 1 maal per à-la-carterestaurant dineren (vooraf reserveren, daarna tegen betaling). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: verse vruchtensappen, import drankjes, diner in het Steak House à-la-carterestaurant (geopend van 20-05 t/m 20-10 en vooraf reserveren) en roomservice.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Roomservice
  • Kluisjes
  • Lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Turquoise Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
129 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 9.1
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 8.0
  • Kamers 8.5
  • Kindvriendelijk 8.7
  • Wifi kwaliteit 7.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Heerhugowaard, Nederland
8.3
Over Sorgun:

Ligging prachtig. Loopafstand Side Verzorging goed

Over Turquoise Resort:

Relaxt hotel. Vriendelijk personeel. Dit was de derde keer voor ons. Toch waren er wel kleine veranderingen merkbaar.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
De Panne, Belgie
9.0
Over Sorgun:

zeer rustig geen winkels in de buurt-vlak aan zee met ruime lig weide

Over Turquoise Resort:

prachtig hotel met uitstekend personeel heel lekker eten ruim voldoende ligstoelen

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Dordrecht, Nederland
3.4
Over Sorgun:

De stad Side zelf is wel oke en wel veel te beleven aardige mensen en lekker eten!

Over Turquoise Resort:

Dit hoort een 5sterren hotel te zijn de kwaliteit van de kamers waarin zij verkeerden was vrij triest. De eerste villa kamer type1 waar blijkbaar 4 mensen in moesten verblijven was veelste klein mijn zoon zijn slaapkamer was 2 maal zo groot. De afwerking van de badkamer en kamer was erg triest gebroken tegels schimmel en een open afvoer lucht airco deed het niet. Vervolgens de dag erna eiste ik een kamer met 2 aparte kamers en moest ik dus nog eens €500,- bij leggen ervoor terwijl de kwaliteit wat ik verwacht voor een accommodatie van een 5 sterren hotel al mee te beginnen triest was. Al in al voor €2500,- vond ik het allemaal absoluut niet waard, dag 2 had ik zelfs voedselvergiftiging opgelopen bij het Italiaanse restaurant van het complex zelf. Vele mensen heb ik horen zeggen op het complex dat het zwaar achteruit gegaan is. Ik zou het dan ook erg op prijs stellen om een compensatie te ontvangen voor deze rampen bedoeling. Ik laat het namelijk niet hierbij!

  • Algemene indruk 2
  • Ligging 8
  • Service 2
  • Prijs/kwaliteit 2
  • Eten 2
  • Kamers 2
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 6
Neer, Nederland
10.0
Over Sorgun:

Mooi strand met veel mogelijkheden, het is een toeristische omgeving.

Over Turquoise Resort:

Mooi resort aan het strand, goede bediening, erg netjes, aan te raden.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten -
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Bergen, Nederland
5.3
Over Sorgun:

Turquoise resort ligt tussen Side en Sorgun in. Beide plaatsen liggen op ongeveer 3km lopen over het strand van het resort. Beide plaatsen ook goed te bereiken met een taxi/busje dolmus die voor het hotel staan.

Over Turquoise Resort:

De 3e keer Turquoise resort omdat de 2 voorgaande keren uitstekend was bevallen. Laatste keer was in september 2015. De ligging van het resort is geweldig. Maar het leek wel of ik in een ander hotel was terechtgekomen. Meteen viel op dat er maar 1/3 van het personeel rondliep. Dat was duidelijk te merken in de service. Toiletten niet schoon, kamers niet schoon, zwembad niet fris, asbakken niet tijdig geleegd en rotzooi van de vorige dag lag nog op de weides. Dit was ondenkbaar 2 jaar geleden. Maar het eten was een dieptepunt. Koud en lauw en weinig variatie. Animatie was er minmaal. Men zei dat dit kwam door einde seizoen en daar kan ik mij iets bij voorstellen maar had dit wel graag van tevoren geweten. Had mij toch verheugd op het meedoen aan de diverse activiteiten. Het entertainment was minmaal. Ipv Chinese acrobatiek, discoavonden met steltlopers, dansers en een geweldige sfeer, nu bingo en quizavond. De standaard kamer was verouderd met slecht werkende airco. Zo jammer en triest.

  • Algemene indruk 4
  • Ligging 10
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 3
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Nijmegen, Nederland
9.3
Over Sorgun:

Wij waren er maar 8 dagen dat was te kort om alles te zien wat wij hebben gezien was zeker de moeite waard dus wij gaan volgend jaar zeker terug maar wel langer.

Over Turquoise Resort:

Hotel Turquoise is een mooi hotel zeer schoon mooie kamers WiFi door het hele resort zelfs op het strand,iedere avond wat te doen erg gezellig allemaal zeer vriendelijk personeel je komt er niks te kort. Wij waren er maar 8 dagen dus hebben lang niet alles gezien,daarom gaan we volgend jaar terug wel langer dan het was een heerlijke vakantie,klein puntje van kritiek het eten was veelzijdig maar had iets warmer gemogen maar het was heerlijk.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Breda, Nederland
10.0
Over Sorgun:

Op het strand waren wel wat kiezelstenen of mini schelpjes waardoor het niet zo fijn was om te lopen. In feite zijn we niet op het strand gaan lopen maar de pier is PERFECT bij de resort. Je hebt het strand niet eens nodig. De omgeving is prima te doen met de dommelbus dat kost €1 pp. Taxi €8 voor een rit naar de centrum van Side. Manavgat markt is prima te doen met de dommelbus. Er is genoeg te doen enne probeer de wellness detox via Corendon. Die is toch super GOED zeg wauuuw. We hebben genoten van de omgeving en de mensen daar zijn aardig en behulpzaam.

Over Turquoise Resort:

Hotel Turquoise is een geweldige top resort hotel die wij hebben meegemaakt. De personeel zijn oprecht vriendelijk en ze proberen je altijd te helpen. Het is zeker 5 sterren waard. De standaard kamers zien er goed uit en het maakt niet hoelaat je weggaat ze maken je kamer schoon als je weer terug komt. Eten was heerlijk en echt onbeperkt. Ik raad dit hotel zeker aan iedereen. Tip: als je fooi wilt geven zet het niet in een tipbox (fooibox) die je ziet staan. Blijkt namelijk dat het niet verdeeld wordt onder de personeel maar direct naar de management. Als je fooi wilt geven geef het direct en subtiel aan de personeel. Het hotel voelde alsof we thuis waren. Probeer ook de Vis en Italiaans A la carte restaurants is een aanrader. Chinees restaurant was niks helaas. De Turkse restaurant konden we niet eten omdat er te weinig aanmeldingen waren. We hebben niks gemerkt van de Russen gelukkig. Vele koppels die we daar ontmoette kwamen meer dan 1x terug. Wij komen zeker terug.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Elsloo, Nederland
10.0
Over Sorgun:

Mooie ligging, eigen strand en prachtige tuin. Vanalles te beleven in de omgeving, side en manavgat goed te bereiken met de plaatselijke bus. Centraal gelegen.

Over Turquoise Resort:

Het was een super mooi resort en hotel. Kamers erg mooi met goede bedden en schoon. Ruimte en bedjes in overvloed aan t zwembad, op ligweides en aan t eigen stran en pier. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom voor herhaling vatbaar.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Berlicum, Nederland
8.9
Over Sorgun:

Side is een leuke en gezellige bestemming. Kunt er goed shoppen en heerlijk terassen aan zee.

Over Turquoise Resort:

Weer terug van de 5e keer Turquoise. Heerlijke vakantie gehad. Ligging is prachtig, heel groen. Nette kamers, lekker eten, lief en behulpzaam personeel. Op naar de zesde keer...

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Bruchem, Nederland
10.0
Over Sorgun:

Mooie groene omgeving prachtige tuinen. Mooi zandstrand.

Over Turquoise Resort:

Prachtig hotel met vriendelijk hardwerkend personeel.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8

Turkije - Turkse Riviera - Side - Sorgun

Turquoise Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info