Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Sorgun
Turquoise Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • mei , 26°C
  • Aquapark met 3 glijbanen
  • Luxe villa’s en kamers
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.7
Aanrader137 beoordelingen

Turquoise Resort

Ligging: Turquoise Resort in Sorgun

Het Turquoise Resort ligt direct aan het ca. 200 meter lange privé (zand-, kiezel)strand van Sorgun en heeft 2 steigers (de langste steiger is geopend v.a. 20-05). Het gezellige centrum van Side ligt op ca. 3,5 kilometer afstand en het centrum van Manavgat op ca. 4,5 kilometer. Beide zijn gemakkelijk te bereiken met de dolmus of een taxi.

Faciliteiten: Turquoise Resort

Het luxe 5-sterren Turquoise Resort beschikt over 486 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw, diverse bijgebouwen en het villa gedeelte. Bij binnenkomst tref je de 24-uurs receptie met lounge, een lobby bar met zitjes, een TV ruimte en liften. In het buffetrestaurant met buitenterras kun je terecht voor je maaltijden. Ter afwisseling kun je tijdens je verblijf eenmalig in de 5 de à-la-carterestaurants dineren (Italiaans (kinderen onder de 12 jaar niet toegestaan), Chinees en vis zijn geopend vanaf 11-04 en Turks en Steak House zijn geopend van 20-05 t/m 20-10, reserveren verplicht). Drankjes zijn volop verkrijgbaar bij de verschillende bars zoals de Sultan Bar, Kervansaray Bar, de Begonvil Bar en er is ook een Disco Bar (sommige weersafhankelijk).
In het ruim opgezette resort vind je in de groene tuin maar liefst 6 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 3 glijbanen (op vaste tijden en weersafhankelijk). Op het zonneterras en het strand staan de ligbedden met parasols gratis tot je beschikking. De handdoekenservice is gratis te gebruiken. Voor de jongste gasten is er een miniclub (4-12 jaar), een midiclub (13-16 jaar, alleen in het hoogseizoen), speeltuin, een minidisco en kinderbuffet. Verder biedt het resort diverse winkeltjes, een internetcafé, kapsalon, gameroom, een doktersservice en een wasservice (alle tegen betaling). Gratis wifi in alle kamers, in de lobby, bij de zwembaden en de Sultan Bar beschikbaar.

Hotelkamer/villa:

De standaardkamers (1-3 personen) in Turquoise Resort zijn gelegen in de bijgebouwtjes en voorzien van airconditioning, satelliet televisie, telefoon, minibar (dagelijks gevuld met frisdrank en water), koffie-/theezetfaciliteiten, een kluisje (gratis), gratis wifi en een balkon met zitje. De badkamer beschikt over een bad of douche, toilet en een föhn.

Deluxe kamers (1-3 personen) zijn gerenoveerde kamers, gelegen in het hoofdgebouw met een badkamer met douche, toilet, föhn, badjas en slippers. Tegen een toeslag kun je een deluxe kamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

De familiekamers (min. 2 volw. + 1 kind. en max. 4 volw. + 1 kind) zijn gelegen in de bijgebouwtjes en bestaan uit 2 ruimtes. De familiekamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer.

Familiekamers Deluxe (min. 3 volw. en max. 4 volw. + 1 kind) zijn gelegen in het hoofdgebouw en bestaande uit 2 ruimtes met zeezicht. De familiekamer deluxe beschikt over dezelfde faciliteiten als de deluxe kamer.

Je kunt ook in een villa verblijven en je ontvangt als extra service; bij aankomst een fruitmandje, dagelijks schone handdoeken in de villa, gratis kluisje en wifi, een minibar (gevuld met frisdrank, water en bier), thee- en koffiezetfaciliteiten, een badjas en gebruik van een apart zwembad met zonneterras.

Villa type 1: bestaat uit 1 slaapkamer en 1 badkamer en is geschikt voor min. 2 pers. en max. 2 volw. + 1 kind. Je kunt kiezen uit een balkon of een terras.

Villa type 2: bestaat uit 1 slaapkamer, 1 woonkamer (met sofa bed) en 2 badkamers. Geschikt voor 3-4 personen. Je kunt kiezen uit een balkon of een terras.

Villa type 3: bestaat uit 2 slaapkamers, 1 woonkamer en 2 badkamers. Geschikt voor min. 2 volw. + 2 kind. en max. 5 volwassenen. Je kunt kiezen uit een balkon of een terras.

De voordeelkamers (2 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers echter met een Frans balkon.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je verblijf in het Turquoise Resort kun je volop sporten: 2 tennisbanen (reservering verplicht, uitrusting en verlichting tegen betaling), aerobics, tafeltennis, volleybal, boogschieten, darts, boccia en fitness. Tegen betaling: biljart, paardrijden (op ca. 500 meter), duiken en de aanwezige watersporten. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het Turks bad, de sauna en het binnenzwembad in het Spa & Wellness center. Alle behandelingen en massages tegen betaling. Het animatieteam zorgt 6 dagen per week een gevarieerd entertainmentprogramma met sport en spel en in de avond (van 01-05 t/m 15-10) shows.

Verzorging Zomer 2018: Turquoise Resort

Je verblijft in Turquoise Resort op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00), diner (19.00-21.30) en laat diner (21.30-24.00, klein buffet), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-16.00), ijsjes (12.00-17.00), koffie/thee met koekjes (11.00-23.00) en nachtsnack (21.30-24.00). 1 maal per à-la-carterestaurant dineren (vooraf reserveren, daarna tegen betaling). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: verse vruchtensappen, import drankjes, diner in het Steak House à-la-carterestaurant (geopend van 20-05 t/m 20-10 en vooraf reserveren) en roomservice.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Turquoise Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
137 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 9.1
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.0
  • Kamers 8.5
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 7.4
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Maastricht, Nederland
10.0
Over Sorgun:

Mooie ligging met mooi uitzicht op het strand. Heerlijke bestemming om volkomen tot rust te komen. De pier is erg fijn voor te zonnen en leuk in de avond om een beach party te houden!

Over Turquoise Resort:

Een prachtig hotel! Geschikt voor volwassenen en kinderen. We hebben een super verblijf gehad. Zeer goede service! Een echte aanrader..

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Bocholt, Belgie
8.7
Over Sorgun:

Eerste keer Turkije, zeker voor herhaling vatbaar.

Over Turquoise Resort:

Uitstekend hotel, fantastisch personeel, lekkere spijs en drank, schitterend zwembad.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Vlaardingen, Nederland
8.7
Over Sorgun:

De omgeving van het hotel is mooi groen. Voor 1 euro zit je met de dolmus in Side, die stopt voor de deur maar taxi is ook prima te doen. Side is mooi stadje, de haven is prachtig. Alle winkels lijken op elkaar maar dat mag de pret niet drukken.

Over Turquoise Resort:

In het hotel doen ze alles om het naar je zin te maken. Problemen lossen ze snel en netjes op. Wij hadden een kamer aan de keukenkant dus helaas stonk het heel erg. Dit hebben we gemeld bij de receptie en kregen een dag later een andere kamer. Resort is mooi verzorgd en erg gemoedelijk. We gaan zeker een keer terug!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Bergen, Nederland
9.7
Over Sorgun:

mooie locatie, dichtbij Side en Manavgat. Verder is het gelegen aan het strand.

Over Turquoise Resort:

Mooie accomodatie met een mooi onderhouden tuin. Er is veel te doen op het resort.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Purmerend, Nederland
9.5
Over Sorgun:

alles is goed bereikbaar met de Dolmus wel jammer dat het strand zo klein is maar dan is het liggen op de pier een prima uitkomst

Over Turquoise Resort:

prachtig allemaal schoon, ruim we zaten in de villa en dat is echt een aanrader

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Erica, Nederland
8.3
Over Sorgun:

Side is zeker de moeite waard om een dagje rond te lopen. is veel te zien.

Over Turquoise Resort:

Hotel is prachtig en de mensen zijn zeer vriendelijk,eten is goed. Kamer ook netjes zeker de moeite waard om naar toe te gaan.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Wieringerwerf, Nederland
8.3
Over Sorgun:

wij kwamen hier voor de tweede keer. Hotel blijft fantastisch. Eten is goed maar mag wel bij het binnen buffet wat meer variëren per dag. buitenbuffet was dit jaar vernieuwd en zag er goed uit.

Over Turquoise Resort:

Kamers zijn zeer schoon. Wij zaten in een standaard familiekamer. niet verkeerd maar verdienen wel komend jaar een upgrade. We zijn op de eerste dag nog wel verhuist van een kamer met bad naar een kamer met douch. Kamer met bad was erg gedateerd. Personeel is zeer tot zeer vriendelijk en erg meewerkend om het jou naar het zin te maken. Ook zijn er enkele Nederlands sprekende medewerkers. aan de receptie en bij de animatie. erg handig als je, je verhaal duidelijk wilt maken en de Engelse taal moeizaam beheerst.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Amstelveen, Nederland
9.7
Over Sorgun:

Leuke locatie, genoeg te doen. Leuk stadje, leuke markt in Manavgat.

Over Turquoise Resort:

Prachtig hotel, netjes en schoon. Heerlijk eten. Vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Sneek, Nederland
8.0
Over Sorgun:

Ligging ah strand, heerlijk. Side op loopafstand en alles goed geregeld.

Over Turquoise Resort:

Hotel Turqoise is geweldig. Alles kan en mag. Goed geregeld. Vriendelijk personeel. Heerlijk aan het strand.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Wijk Bij Duurstede, Nederland
8.9
Over Sorgun:

Lekkere bestemming weer was weer top en met een huur auto bij het hotel ook nog leuke uitjes in de omgeving

Over Turquoise Resort:

Was als vanouds goed, de luxe kamers mogen wel weer een opknapbeurt gebruiken. Verder top entertainment voor de kinderen en gezellig sultanbar met top barkeepers in de avond

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 7

Turkije - Turkse Riviera - Side - Sorgun

Turquoise Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info