Egypte/ Rode Zee/ Hurghada/ Hurghada-Stad
Albatros Palace
all inclusive - Hotel
  • 04:50
  • 00:20
  • feb , 23°C
Albatros Palace
Albatros Palace
Albatros Palace
Albatros Palace
Albatros Palace
  • Zwembad met glijbanen
  • Nieuw Spa Center
  • Diverse restaurants
  • Meer lezen
8.5
Aanrader30 beoordelingen

Albatros Palace

Ligging:
Albatros Palace is direct gelegen aan het prachtige zandstrand. Het centrum Sakkala vindt u op 15 km. Tegen een vergoeding rijdt er een shuttlebus van en naar downtown Hurghada centrum.

Faciliteiten:
Albatros Palace telt 631 kamers verdeeld over 1 gebouw en beschikt over een bijzondere architectuur dat een warme sfeer creëert. Het hotel beschikt over een receptie, liften en een lounge met zitjes. U kunt van heerlijke buffetten genieten onder andere in het Oriëntaalse-, Oosterse-, Italiaanse- en Mediterrane à-la-carterestaurant. Voor drankjes kunt u terecht bij de 4 bars en cafés die in het hotel, aan het zwembad en op het strand te vinden zijn. In de tuin ligt het gigantische zwembad in een vorm van een landschap en hierin vindt u 5 zwembadgedeelten waarvan 1 bad met jacuzzi, 1 verwarmd bad (alleen in de winter verwarmd) en een apart verwarmd kinderbad (alleen in de winter verwarmd) met enkele glijbanen. Het hoofdzwembad en het kinderbad zijn gerenoveerd. Op het zonneterras en op het strand staan ligbedden, matrasjes en parasols voor u klaar en is er een badhanddoekenservice aanwezig. Voor kinderen is er een geheel vernieuwde miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuin. Tegen betaling treft u in Albatros Palace een internethoek, kapper, winkeltjes, wifi, doktersservice en een pinautomaat aan. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig. In de lobby kunt u gebruikmaken van gratis wifi.

Uw hotelkamer:
Uw verzorgde standaardkamer (1-3 personen) is met zwembadzicht en is voorzien van een telefoon, satelliet televisie, minibar (gevuld met water), koffie en theefaciliteiten, airconditioning en een kluisje (gratis). De kamers beschikken over een nette badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje. Tevens kunt u tegen meerprijs een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.
Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:
Albatros Palace biedt u gratis tennis (materiaal en verlichting tegen betaling), beachvolleybal, voetbal, tafeltennis, fitness, aerobics en darts. Tegen betaling biljart, watersporten, duiken en gebruik van massage, schoonheidsbehandelingen, jacuzzi en van de sauna in het nieuwe Spa Center. Het animatieteam verzorgt dagelijks een leuk programma met shows en live muziek.

Verzorging:
U verblijf in Albatros Palace op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), snacks (11.00-17.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Koffie en theefaciliteiten zijn bij cafe Columbus 24 uur per dag inbegrepen. Tussen 11.00-17.00 kunt u donuts, crêpes en ijs (tijdens de maaltijden in het restaurant) halen bij de poolbar. Alle lokale alcoholvrije en alcoholische dranken van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling drankjes in de disco, import drankjes en alles na 24.00 uur.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Handig om te weten:

U heeft een visum nodig voor Egypte, het bedrag van € 27,50 per persoon aan visum- en handelingskosten dient u ter plaatse te betalen bij onze lokale agent.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Kluisjes
  • Lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Albatros Palace

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
30 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.8
  • Ligging 8.0
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.0
  • Kamers 8.6
  • Kindvriendelijk 7.5
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Gorinchem, Nederland
7.7
Over Hurghada-Stad:

Voor ons niet voor herhaling vatbaar . Wat een oude bende in hurghada . Als je houd van vies,druk,veel verkeer en opdringerige mensen dan zou ik het zeker proberen!

Over Albatros Palace:

Het hotel is echt schitterend !de zwembaden zo ver als je maar kan kijken . Geen slecht woord over de bediening en de kamers . Bij het zwembad opdringerige verkopers van excursies (zo'n 15 per dag )vond ik niet prettig . Het eten was zwaar onder de maat .de warmhoud bakken zijn niet gevuld met water dus koelt te snel af . Er word goed eten achter gehouden voor de" medewerkers in pak "dat voor ons niet zichtbaar is (dus loop achter de mannen in pak aan ) Na een klacht werd verteld dat we ook "beter "eten hadden kunnen krijgen ??? Maar zo werkt het volgens mij niet .

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 4
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 2
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
Zaandijk, Nederland
8.8
Over Hurghada-Stad:

hurghada stad is niet byzonder,. maar de ligging van het hotel albatros palace en de service zijn zeer goed

Over Albatros Palace:

albatros palace hotel is zeer goed bevallen qua ligging en en de service. het is een echte aanrader

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
Hilversum, Nederland
8.0
Over Hurghada-Stad:

Niet veel van de omgeving gezien. Huisrif was wel tof om bij te snorkelen maar kan mooier

Over Albatros Palace:

Prima verblijf voor een weekje relaxen en lekker bij te komen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
Groningen, Nederland
9.0
Over Hurghada-Stad:

Weinig van Hirghada gezien omdat we een week op het resort verbleven. Veel onafgebouwde huizen en gebouwen, droog en stoffig. Je kunt zien dat de armoede hoog is.

Over Albatros Palace:

Prachtig resort met goede service en zeer schoon. Veel keuze t.a.v. restaurants. Overal wifi te ontvangen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
Klazienaveen, Nederland
8.2
Over Hurghada-Stad:

Heerlijke bestemming om te relaxen met all-inclusiv. En dat het weer zon zeker is.

Over Albatros Palace:

Prachtig hotel met hardwerkende mensen. Zeer luxe. Van alle gemakken voorzien. Geen op of aanmerkingen, het was PERFECT.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
Hensbroek, Nederland
10.0
Over Hurghada-Stad:

Was onze 4e keer en derde keer in Albtros Palace. Dit zegt genoeg!

Over Albatros Palace:

Zie boven. Alles is hier goed. Gaan hier zeker weer naar toe icm Nijl cruise bijv.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
Stadskanaal, Nederland
9.0
Over Hurghada-Stad:

Egypte is (nog) zeer voordelig voor Europeanen. Achter het strandgebeuren en de hotels vind je ...alleen woestijn. Hotel Albatros Palace Beach ligt vlakbij het vliegveld, maar je hebt geen hinder van overvliegend geweld. Het is wel jammer dat er buiten het hotel niets is dat je uitnodigt om te gaan wandelen of te flaneren. Alle heil en zaligheid moet je zoeken in en nabij het hotel zelf of in het aanbod van excursies. Voor korte tijd geen enkel probleem, want het hotel doet er alles aan om haar gasten een onvergetelijk verblijf te garanderen.

Over Albatros Palace:

Prachtig, luxueus, Orientaals ingericht hotel en zeer schoon. In alle opzichten een plek waar wij opnieuw naar toe willen. Zeer actief animatie team (veel keuzes) en uitgesproken mooie shows/theater en live muziek elke avond. De grote (vrije) keuze aan maar liefst 6 restaurants maakt wel dat je vaker heen en weer hopt. Je wilt altijd bij de buurman kijken of die niet nog iets lekkerders heeft, toch? Maar je kunt natuurlijk ook elke avond een specifiek restaurant kiezen. Jammer is dat je niet met blote voeten zo het water in kunt lopen (stenen). Het strand zelf is voor kinderen dan ook niet geschikt. Die vermaken zich overigens uitstekend bij de drie zwembaden en de vele attributen. Een paar kleinere koraalriffen voor de deur bieden het nodige snorkel-vertier. Minder spectaculair dan bij Makadi Beach overigens. Tip: neem euro's mee voor het bedienend personeel en denk ook aan de tuinman. Zonder tips hebben ze een hongerloontje.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
Silvolde, Nederland
8.0
Over Hurghada-Stad:

Het is in Hurghada erg mooi om te snorkelen/duiken! De mensen hier zijn erg gedreven om je wat te verkopen, maar met een duidelijke nee kun je ook gewoon doorlopen. Wanneer je een praatje aangaat zullen ze er alles aan doen om je binnen te krijgen. Ondanks negatieve reacties om me heen op het thuisfront heb ik me geen moment onveilig gevoeld. We gaan zeker nog een keer terug!

Over Albatros Palace:

Een goed hotel met vriendelijke bediening, goede animatie en lekker eten. Super mooi aan het strand gelegen met een drijvende pier waardoor je direct het water ingaat met mooie vissen om je heen en stukken koraal. Veel gesnorkeld daar. Enige nadeel is dat het hotel wat is afgelegen van shopgelegenheden etc.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
Winssen, Nederland
8.7
Over Hurghada-Stad:

Weinig winkels in de buurt maar je kan voor een paar euro met de taxi naar Hurgharda.

Over Albatros Palace:

Mooi hotel met een groot zwembad. Fijn dat het direct aan het strand ligt zodat je zelf kan gaan snorkelen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
Geldrop, Nederland
10.0
Over Hurghada-Stad:

geweldig mooie zee en Hurgade is een leuke stad . leuke excursies zijn er volop.

Over Albatros Palace:

Echt een super hotel, heel vriendelijk personeel, het eten en de verzorging was prima. Entertainment was leuk en ook erg vriendelijk. Kortom een echte aanrader en we gaan zeker terug.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -

Egypte - Rode Zee - Hurghada - Hurghada-Stad

Albatros Palace

Vluchtinformatie Hurghada

Er wordt 2x per week gevlogen naar deze bestemming. U kunt op dit moment alleen vanaf Amsterdam naar deze bestemming vliegen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Hurghada bedraagt ca 4.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Hurghada naar:

Hurghada-Stad: ca. 20 minuten
El Gouna: ca. 35 minuten
Sahl Hasheesh: ca. 35 minuten
Makadi Bay: ca. 45 minuten
Soma Bay: ca. 50 minuten
Safaga: ca. 60 minuten
El Quseir: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Verzorging Zomer 2017: Albatros Palace

U verblijf in Albatros Palace op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), snacks (11.00-17.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Koffie en theefaciliteiten zijn bij cafe Columbus 24 uur per dag inbegrepen. Tussen 11.00-17.00 kunt u donuts, crêpes en ijs (tijdens de maaltijden in het restaurant) halen bij de poolbar. Alle lokale alcoholvrije en alcoholische dranken van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling drankjes in de disco, import drankjes en alles na 24.00 uur.

Verzorging winter: Albatros Palace

U verblijft in Albatros Palace op basis van All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), snacks (12.30-16.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Alle lokale alcoholvrije en alcoholische dranken van 10.00-24.00 uur en ijsjes bij de poolbar. Tegen betaling: drankjes in de disco, import drankjes en alles na 24.00 uur.

Child discount info