Bingoreizen Gambia

Gambia - Bingoreizen Gambia

Sorteren op:

Vakantie Bingoreizen Gambia, Gambia

8,5Gem cijfer, 1 beoordelingen
va. 399Goedkoopste prijs, 2 aanbiedingen
Gambia / Bingoreizen Gambia
Bingo Gambia 3* LO
Logies en ontbijt - Hotel
Bingo Gambia 3* LO
  • Op basis van Logies/Ontbijt
  • 3-sterrenaccommodatie
  • Dé manier om voordelig op vakantie te gaan
14 dec 2019 (za) 8 dagen (7 nachten) vanaf Maastricht
van 699 -43% va. 399
Bingo Gambia 3* LO
Vergelijk
 
Gambia / Bingoreizen Gambia
Bingo Gambia 4* LO
Logies en ontbijt - Hotel
Bingo Gambia 4* LO
  • Op basis van Logies/Ontbijt
  • 4-sterrenaccommodatie
  • Dé manier om voordelig op vakantie te gaan
8.5
Aanrader1 beoordelingen
14 dec 2019 (za) 8 dagen (7 nachten) vanaf Maastricht
van 809 -33% va. 549
Bingo Gambia 4* LO
"geweldige vakantie" (8.5) Jeroen Vanmerkensteijn
Vergelijk
 
Bekijk onze 18 promo’s in Gambia

Het hele jaar zonneschijn, de kleurrijke bevolking en het exotische natuurschoon: Bingo vakantie Gambia

Wilt je voordelig vakantie vieren in Gambia? Boek dan snel een Bingoreis bij Corendon. Je kiest zelf de hotelcategorie en de bijbehorende verzorging om vervolgens ter plaatse van onze reisleiding te horen in welke accommodatie je verblijft. Wij kopen je accommodatie kort voor jouw aankomst in waardoor wij je een supervoordelige vakantie kunnen garanderen. Zowel de prijs als de uiteindelijke vakantiebestemming en accommodatie zorgen voor een aangename verrassing. De Bingo accommodaties liggen verspreid over de verschillende badplaatsen in Gambia. Dit zijn hotels en appartementen waar Corendon mee samenwerkt en die op de website worden getoond. Het kan ook een extra ingekochte accommodatie betreffen die niet op de website staat. Dankzij onze goede contacten met hoteliers en appartement eigenaren ter plaatse, heb je een onbezorgde Bingo vakantie in Gambia en kom je met nieuwe energie terug van je reis.

Goedkope Bingo vakantie Gambia

Wat is er nu leuker dan voor een extreem lage prijs af te reizen naar een zonnig oord. De Bingo vakanties van Corendon bieden je de kans om goedkoop te genieten van zon, zee en strand waarbij je nog genoeg budget over houdt om ter plaatse leuke uitstapjes te maken of heerlijk uit eten te gaan. Misschien biedt het je de mogelijkheid om er toch even lekker tussenuit te gaan terwijl je budget dat normaalgesproken niet toelaat. Boek snel je Bingo vakantie naar Gambia en verzeker je van een voordelig en zonovergoten verblijf.

Bestemmingsinformatie

Weer Gambia

Gambia is een tropisch vakantieparadijs met ruim 7 tot 8 uur zon per dag. Van november tot en met mei kun je tijdens een vakantie Gambia genieten van een gemiddelde temperatuur van 21 tot 27 graden. En de zon, die schijnt het hele jaar door! Het is dan ook niet zo vreemd dat Gambia een geliefde winterzonbestemming is. Bekijk onze uitgebreide informatie over het klimaat in Gambia.

Bezienswaardigheden en activiteiten Gambia

De belangrijkste toeristische attractie is de gelijknamige rivier ‘The Gambia’. Deze rivier is de levensader van Gambia en stroomt over de volledige lengte van het land. Het is een absolute must om een boottocht te maken tijdens je vakantie Gambia. Het water wordt omzoomd door de groene jungle, waar je talrijke vogels en misschien zelfs ook nijlpaarden of krokodillen kunt spotten. Wil je het echte Gambiaanse leven proeven? Doe dan je boodschappen op de markt! Struin door smalle straatjes met zelfgemaakte kraampjes en tik bijzondere souvenirs op de kop. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop: etenswaren, kleding, witgoed… Aanraders om te bezoeken zijn de Albert Market in Banjul of de Serrekunda Market in Serrekunda.

Hotel of appartement Bingo vakantie Gambia

Wanneer je een Bingoreis boekt, kies je zelf bij het maken van de reservering of je in een hotel of een appartement wil verblijven. Het aantal sterren staat bij de accommodatie aangegeven. Bij aankomst op de luchthaven krijg je van onze reisleiding te horen in welke accommodatie je verblijft en heb je de transfer naar deze accommodatie. Kies bij Corendon een goedkope Bingo vakantie Gambia en laat je verrassen.

Naar boven