Krokusvakantie 2019 - Weg tijdens de krokusvakantie

Krokusvakantie 2019 - Weg tijdens de krokusvakantie

De krokusvakantie staat voor de deur en dat is een fijn moment om op vakantie te gaan. De donkere dagen van de wintermaanden beginnen u te vervelen en de koude gure wind snijdt door uw dikke winterjas heen. Wat is er dan lekkerder om de warmte op te zoeken en de zonnestralen de kou te laten verdrijven? In ons uitgebreide aanbod zonvakanties zit er vast iets naar uw wensen bij. Gauw boeken!

Vier uw krokusvakantie in de zon

Tijdens de krokusvakantie kunt u samen met uw partner of gezin het gure weer in België achter u laten en genieten van aangename temperaturen. Corendon biedt een breed scala aan diverse bestemmingen en accommodaties waar u kunt genieten van de winterzon. Dit kan een ver vakantieland zijn, maar ook dichter bij huis bieden we mooie vakanties aan.

Heeft u bijvoorbeeld al eens aan de Turkse Rivièra gedacht? Daar schijnt het zonnetje al heerlijk en zijn de temperaturen aangenaam. Wij hebben in diverse plaatsen en steden een uitstekend aanbod. Zo kunt u naar Kemer, Antalya, Belek, Side of Alanya. Naast dat het weer een stuk beter is dan in België, kunt u er ook goedkoop winkelen en heerlijk bijkomen in een van de vele luxe All Inclusive resorts. U hoeft zich niet druk te maken over wat u gaat koken, want al het eten en drinken wordt voor u verzorgd! Wilt u eens iets anders? Kijk dan bij onze reizen naar Gambia, dat ook wel ‘the smiling coast of Africa’ wordt genoemd. Behalve dat de mensen er heel vriendelijk zijn, is het klimaat er zeer gunstig. De stranden zijn mooi en u kunt in de dorpjes het echte Afrika ervaren. Ga eens op bezoek bij een gezin, dit zullen zij waarderen en u heeft gegarandeerd een bijzondere ervaring tijdens deze krokusvakantie!

Verrassend voordelig weg met Corendon

Spanje, Portugal, Bonaire of Curaçao, onze bestemmingen zijn gevarieerd en voor ieder wat wils. Het weer in België is onzeker, wat een goed excuus is om tijdens de krokusvakantie naar de winterzon toe te gaan. Laat de kou en de regen achter u en pak de nodige vitamine D op een van onze zonovergoten bestemmingen.

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.