Marokko/ Centraal Marokko/ Marrakech/ Rondreizen Marokko
Koninklijke steden 7 dagen
Hotel
 • 04:00
 • 00:20
 • jul , 36°C
Koninklijke steden 7 dagen
Koninklijke steden 7 dagen
Koninklijke steden 7 dagen
Koninklijke steden 7 dagen
Koninklijke steden 7 dagen
 • Tijdens deze prachtige rondreis bezoekt u de beroemde koningssteden Marrakech, Rabat, Meknes en Fez. Deze steden voeren u mee in de rijke geschiedenis van Marokko en laten u kennis maken met een fascinerend leven. Naast de bijzondere Koning...
 • Meer lezen

Koninklijke steden 7 dagen

Tijdens deze prachtige rondreis bezoekt u de beroemde koningssteden Marrakech, Rabat, Meknes en Fez. Deze steden voeren u mee in de rijke geschiedenis van Marokko en laten u kennis maken met een fascinerend leven. Naast de bijzondere Koningssteden zullen wij u meenemen naar de grootste stad van het land; Casablanca en bezoekt u Volubilis, een oude Romeinse nederzetting. Wij bieden u een uitgelezen kans om kennis te maken met Marokko, het land van de magische sprookjes van duizend-en-één-nacht en laat u betoveren ! U boekt deze bijzondere rondreis al vanaf € 299 per persoon! Bovendien kunt u buiten Amsterdam ook vliegen vanuit Charleroi (België)!


Rondreis is inclusief:

 • Vlucht naar Casablanca en retour,
 • Bus transfers van luchthaven en naar luchthaven,
 • Vervoer tijdens de rondreis,
 • Overnachtingen,
 • Maaltijden volgens programma,
 • Bezoeken tijdens het programma,
 • Begeleiding door een deskundige nederlands sprekende reisleiding.

  Let op: De volgorde van de rondreis kan gewijzigd worden, maar de inhoud zal gelijk blijven. Het minimale aantal deelnemers is 6 personen.
  Exclusief: Excursiepakket t.w.v. €99 p.p.: alle entreekosten, alle lunches, fooien voor de belboys in de hotels en restaurants ter plaatse bij te boeken. Deze rondreis is niet geschikt voor kinderen. Tijdens u verblijf in marrakech (op de dagen ter vrije besteding ) is de lunch niet inbegrepen in het excursiepakket (van 99 euro pp) en dus op eigen gelegenheid.

  Voor meer informatie over deze rondreis verwijzen we u naar het “van-dag-tot-dag” programma waar de volledige rondreis beschreven wordt.


 • Dag 1: Amsterdam of Charleroi / Casablanca - U vliegt vanaf Amsterdam of Charleroi comfortabel mer Air Arabia naar de luchthaven van Casablanca, Hier wordt u hartelijk ontvangen door de host/hostess en naar uw hotel gebracht. Afhankelijk van de vluchttijden kunt u het avondmaal gebruiken in het hotel. U zult in Casablanca of Rabat verblijven.

  Dag 2: Rabat / Meknes / Volubilis / Fez - Na een heerlijke nachtrust staat het ontbijt voor u klaar en vervolgens begint de reis met een bezoek aan de eerste Koningstad van deze reis; Rabat.

  Dag 3: Fez Na het ontbijt is het tijd om een bezoek aan de koningsstad Fez te brengen. Al eerste bezoekt u het oude Fez ‘Fès El Bali’, één van de oudste middeleeuwse vestingen ter wereld. De Koranschool Attarine, één van de oudste van Fez, gebouwd in 1325 door sultan Abou Saïd, herbergt talrijke kunstschatten. Vanaf het dak heeft men een interessant uitzicht op het binnenplein van de Karaouine moskee ernaast en kunt u er eveneens het leven op de terrassen van de stad gadeslaan. De Nejjarine fontein op het En-Nejjarine plein, dankt zijn naam aan de soek van de houtbewerkers die verderop ligt.

  Dag 4: Fez / Beni Melal / Marrakech - Na een welverdiende nachtrust vertrekt u naar Beni Melal via Ifrane, een skioord gelegen in het hartje van het uitgestrekte bos van Azrou. In Beni Mellal zult u genieten van een smaakvolle lunch. U vervolgt de rondreis en reist Verder naar Marrakech waar in aan het einde van de middag zult arriveren. U dineert en overnacht in Marrakech.

  Dag 5: Marrakech - Na het ontbijt wordt deze dag besteed aan een bezoek van Marrakech. De Minaret van de Koutoubia, een meesterwerk van de Spaans-Moorse kunst domineert de stad met zijn hoogte van 70 meter, het is hét symbool van de stad. De Saädische Graftombes, die in 1917 zijn ontdekt en vervolgens gerestaureerd werden, bevatten de lichamen van een zestigtal Saädiers waaronder El Mansour, zijn opvolgers en zijn familie. Het geheel bestaat uit drie zalen, de meest merkwaardige is de zaal met zijn twaalf zuilen waar Ahmed el Mansour, zijn zoon en zijn kleinzoon begraven liggen.

  Dag 6: Marrakech - Vandaag heeft u de dag ter vrije besteding. U kunt nogmaals een kijkje nemen op het Djemaa el Fna plein en het leven aanschouwen vanaf een heerlijk terras, u kunt souveniers aanschaffen of heerlijk ontspannen bij het hotel. Het ontbijt en diner zijn inbegrepen, de lunch is op eigen gelegenheid. U overnacht wederom in Marrakech.

  Dag 7: Marrakech - Ook vandaag heeft u de dag ter vrije besteding. U kunt uw dag naar eigen inzicht invullen of mee gaan met de facultatieve excursie naar het bijzondere Ouarzazate. Het ontbijt en diner zijn inbegrepen, de lunch is op eigen gelegenheid. U overnacht wederom in Marrakech.

  Dag 8: Marrakech / Casablanca / Amsterdam - Na het ontbijt verlaat u Marrakech om de laatste stad van de rondreis te bezoeken; Casablanca. De stadstoer begint bij het Verenigde Naties plein, waar alle verkeersaders van de stad samenkomen. Het is een harmonieus geheel, in het midden verfraaid met een gigantische fontein, waaronder alle openbare diensten en handelszaken gevestigd zijn. De wijk Anfa illustreert de kenmerkende architectuur van 1930. Deze wijk werd opgetrokken op een heuvel die de stad domineert.

  Rondreis is inclusief: Vlucht naar Casablanca en retour, transfers van luchthaven, Vervoer tijdens de rondreis, Overnachtingen, Maaltijden volgens programma, Bezoeken tijdens het programma, Begeleiding door een Nederlands sprekende reisleiding.

  Let op: De volgorde van de rondreis kan gewijzigd worden, maar de inhoud zal gelijk blijven. Het minimale aantal deelnemers is 6 personen. Exclusief: Excursiepakket t.w.v. €99 p.p.: alle entreekosten, alle lunches, fooien voor de belboys in de hotels en restaurants ter plaatse bij te boeken. Deze rondreis is niet geschikt voor kinderen. Tijdens u verblijf in Marrakech (op de dagen ter vrije besteding) is de lunch niet inbegrepen in het pakket.
  Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

  Vluchtinformatie Marokko

  Er wordt 1x per week gevlogen naar Marrakech. U kunt op dit moment alleen vanaf Amsterdam naar deze bestemming vliegen. De vluchten worden uitgevoerd door Transavia.

  De vluchtduur naar Marrkech Airport bedraagt ca 4.00 uur.

  Transfertijd vanaf de luchthaven Marrakech naar:

  Marrakech: ca. 15 minuten

  De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

  De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

  Child discount info