Turkije/ Egeische kust/ Bodrum/ Icmeler
Bodrum Holiday Resort
All Inclusive - Hotel
  • 03:30
  • 00:45
  • jul , 31°C
  • Tegen een heuvel, prachtig uitzicht over zee
  • Miniclub en kinderbad
  • Meerdere zwembaden, 1 met glijbanen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.1
Zeer goed70 beoordelingen

Bodrum Holiday Resort

Bodrum Holiday Resort is een uitstekend 5-sterren All Inclusive hotel met een uitgebreide formule. Zo zijn de drankjes 24 uur per dag inbegrepen en kun je ook ’s nachts een snack verkrijgen. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor een heerlijke vakantie in Bodrum!

Ligging: Bodrum Holiday Resort in Bodrum

Bodrum Holiday Resort ligt direct aan zee, waar je vlonders treft met ligbedjes en trappetjes de zee in. Het hotel is rustig gelegen, het centrum van Bodrum ligt op 4 km en is gemakkelijk te bereiken met een dolmus of taxi. Het complex kent niveauverschillen en is daardoor niet geschikt voor mindervaliden.

Faciliteiten: Bodrum Holiday Resort

Het 5-sterrenresort Bodrum Holiday Resort beschikt over 439 kamer verdeeld over het hoofdgebouw en bijgebouwen (club- en annexgedeelte). In het hoofdgebouw zijn liften aanwezig. Je maaltijden kun je gebruiken in het buffetrestaurant en met reservering diner in de à-la-carterestaurants (geopend van mei of juni t/m september). Drankjes kun je verkrijgen bij de diverse bars, waaronder de pool bar, beach bar, lobby bar en aqua bar. In de tuin liggen verschillende zwembaden waaronder een met glijbanen (op vaste tijden geopend), alle baden hebben een apart kinderbad. De ligbedden en parasols staan bij het zwembad en op de vlonders aan zee. Tevens is er een badhanddoekenservice (met borg). Verder biedt Bodrum Holiday Resort een doktersservice, winkels, wasservice en gratis wifi in een aantal openbare ruimtes. Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

De standaard annexkamer (2 personen) in Bodrum Holiday Resort is gelegen in het annexgedeelte en is voorzien van een telefoon, airconditioning, satelliettelevisie, minibar, kluisje (tegen betaling) en een balkon of terras met zitje. De badkamer beschikt over een douche, toilet en föhn.

De standaard clubkamers (1-3 personen) is gelegen in het clubgedeelte en is iets ruimer dan de annexkamer. De standaard clubkamer beschikt over een Frans balkon.

Met een toeslag kun je een standaardkamer in het hoofdgebouw (1-3 personen) boeken, deze zijn ruimer dan de clubkamers en beschikken over een balkon en een bad.

De voordeelkamers (2 pers.) zijn gelegen in het annexgedeelte en beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaard clubkamer, echter met een terras. De inrichting en grootte kunnen afwijken en het uitzicht kan beperkt zijn.

Ook zijn er familiekamers in het annexgedeelte (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) die uit 2 ruimtes bestaan. De familie clubkamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind ) liggen in het clubgedeelte en bestaan uit 2 ruimtes. Je kunt ook kiezen voor een familiekamer in het hoofdgebouw (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind), deze is ruimer dan de familie clubkamer.

De familie club grand kamer (min. 4 pers. en max. 5 volw. + 1 kind) bestaat uit 2 ruimtes. Je kunt ook een familie main grand kamer (min. 4 pers. en max. 5 volw. + 1 kind) in het hoofdgebouw boeken, deze is ruimer dan de familie club grand kamer.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je vakantie in Bodrum Holiday Resort gebruikmaken van verschillende sportmogelijkheden: fitness, biljart, dart, boogschieten, tafeltennis, tennis (verlichting en materiaal tegen betaling), aerobics en beachvolley zijn gratis. Watersporten zijn tegen betaling. Het Turks bad en de sauna zijn gratis. Het VIP Turks bad en de VIP sauna en alle behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam zorgt overdag en 's avonds voor sport, spel en shows.

Verzorging Zomer 2018: Bodrum Holiday Resort

Je verblijft in Bodrum Holiday Resort op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-17.00), patisserie (14.00-18.00), ijs (14.30-16.30) en middernachtsnack (24.00-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, de à-la-carterestaurants (met reservering) en verse vruchtensappen.

Verzorging Zomer 2019: Bodrum Holiday Resort

Je verblijft in Bodrum Holiday Resort op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-17.00), patisserie (15.00-17.00), ijs (15.00-17.00) en middernachtsnack (24.00-02.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, de à-la-carterestaurants (met reservering) en verse vruchtensappen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Bodrum Holiday Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.1 Zeer goed

Gebaseerd op:
70 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 8.6
  • Service 8.2
  • Prijs/kwaliteit 8.3
  • Eten 7.5
  • Kamers 7.6
  • Kindvriendelijk 8.2
  • Wifi kwaliteit 4.7
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Nederland, Nederland
8.3
Over Icmeler:

Excusies naar kos werdt men aan het lot over gelaten totaal niemand te zien van corendon. Geen pin automaat in de buurt en hotel weigert via bankpas geld te wisselen alleen maar met cash.

Over Bodrum Holiday Resort:

Mooi en goed verzorgd hotel, vriendelijke personeel en eten is goed verzorgd. Alleen jammer dat er te weinig zitplaatsen zijn in de lobby of buiten op terras in het hoofd gebouw.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Berkel En Rodenrijs, Nederland
9.8
Over Icmeler:

Echt prachtig hotel, leuk strand, goed eten en goed service

Over Bodrum Holiday Resort:

Wij hebben erg van onz verblif genoten! Zeer gesschikt voor gezinnen. The beach, water is perfect.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Pijnacker, Nederland
9.6
Over Icmeler:

Bodrum blijft een super leuk en gezellig stadje. Echt sfeervol. Ook zijn we naar de markt in Turgutreis geweest en op jeep safari, geregeld door de hostess van Corendon. Dit is echt een aanrader. Een dagje met fun, cultuur en natuurschoon.

Over Bodrum Holiday Resort:

Opnieuw genoten van onze vakantie te Bodrum Holiday Resort. We hadden dit jaar een nog mooiere kamer (betere ligging), de service in het restaurant was duidelijk nog meer verbeterd, eten was ook weer geweldig. Wat is dit toch een fijn resort. Eén van onze zonen moest nog naar een kliniek ivm een diepe snee in zijn been, maar wat werd hij goed opgevangen in het resort, bij de EHBO en de professionele kliniek waar hij naartoe vervoerd werd. Alles werd voor ons geregeld. Zo fijn.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 7
Groningen, Nederland
8.3
Over Icmeler:

Bestemming is mooi alleen je moet wel een taxi nemen of de bus omdat alles heel steil is. Maar bij de poort kan je gelijk in stappen en bent voor 5 euro in de stad.

Over Bodrum Holiday Resort:

Tevens is de accommodatie ook heel mooi ,super uitzicht alleen hier weer net zo je moet goed te been zijn.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Middenbeemster, Nederland
7.1
Over Icmeler:

We hebben het goed naar ons zin gehad. Het weer was geweldig en het gebied is mooi door de vele ver gezichten over de zee.

Over Bodrum Holiday Resort:

Het resort is prima maar wel veel lopen waarvan veel trappen omhoog en omlaag. Na een paar dagen voel je je kuiten wel. De matrassen waren erg hard maar na een halve week waren we hier wel aan gewend. Het eten was prima maar weinig variatie. Het animatieteam maakt de vakantie echt compleet. Ze organiseren leuke activiteiten voor jong en oud. Daarnaast verzorgen ze in de avond een show voor en met gasten op een meestal hilarische manier!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 3
Ingen, Nederland
7.7
Over Icmeler:

Veel hoogteverschillen, maar prachtige omgeving. Buiten het resort weinig te doen. Met de Dolmus (1,-) ben je binnen 20 minuten in Bodrum.

Over Bodrum Holiday Resort:

Mooi resort, niet zo heel luxe, maar prima. Kamer was mooi, maar gehorig. Kamerschoonmaak was slecht. Eten eentonig. Goede, leuke animatie. Prachtige zwembaden en tuinen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Alken, Belgie
9.7
Over Icmeler:

Het was geweldig zijn veel weg geweest met de dolmus was ook heel fijn

Over Bodrum Holiday Resort:

Geweldig hotel nergens iets op aan te merken mooie kamers heel mooie tuinen

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Sprang-Capelle, Nederland
7.7
Over Icmeler:

Hele mooie omgeving, het plaatsje Bodrum Gezellige plaats om lekker doorheen te struinen.

Over Bodrum Holiday Resort:

Wij vonden de accommodatie goed maar geen 5 sterren. bij aankomst had het niet echt een uitstraling en ik mistte wel wat kleine dingetjes zoals een koffie/thee faciliteit op de kamer, een gevulde koelkast iets van een droogrekje op je balkon, een scheer/make up spiegel in de badkamer enz. Personeel was zeer vriendelijk en deed erg hun best. Het uitzicht is prachtig . Al met al hebben wij een Geslaagde vakantie gehad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Panningen, Nederland
9.0
Over Icmeler:

Zeer mooie omgeving en uitzicht!!! Prima hotel en aardig personeel!!! Heel mooie vakantie gehad!!!

Over Bodrum Holiday Resort:

Wij zaten in het hoofdgebouw met onze zoon (21). Zeer ruime kamers. Wij hadden mooi uitzicht op zee en berg. Onze zoon zat in dezelfde kamer maar had een geheel eigen gedeelte wat ook zeer groot was. Super mooi om toch in dezelfde kamer te zijn maar toch ook weer apart.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Kampen, Nederland
8.5
Over Icmeler:

goede ligging mooie omgeving en het stadje Bodrum is leuk en druk

Over Bodrum Holiday Resort:

Hotel is op enkele schoonheids foutjes ,een goed en comfortabel hotel ,de wijn kan wel veel beter ,niet te drinken azijn maar dit zullen ze wel doen om duurdere wijn te kunnen verkopen ???

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4

Turkije - Egeische kust - Bodrum - Icmeler

Bodrum Holiday Resort

Vluchtinformatie Bodrum

Er wordt dagelijks gevlogen naar Bodrum vanaf Amsterdam en 6x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines en Transavia.

De vluchtduur naar Bodrum Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Bodrum naar:

Gulluk: ca. 30 minuten
Bodrum: ca. 40 minuten
Torba: ca. 45 minuten
Gumbet: ca. 50 minuten
Bitez: ca. 60 minuten
Yalikavak: ca. 60 minuten
Didim: ca. 70 minuten
Turgutreis: ca. 90 minuten
Kusadasi: ca. 120 minuten
Marmaris: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info