Turkije/ Egeische kust/ Marmaris/ Excursiereizen Marmaris
Excursiereis Marmaris
Logies - Appartement
 • 03:30
 • jun , 30°C
Excursiereis Marmaris
Excursiereis Marmaris
Excursiereis Marmaris
Excursiereis Marmaris
Excursiereis Marmaris
 • Unieke manier om Marmaris te ontdekken
 • Excursiepakket nu € 69, - p.p.
 • Begeleiding van een officiële gids
 • Meer lezen

Excursiereis Marmaris

Het Monaco van Turkije, Marmaris! Marmaris is een prima badplaats voor gezinnen, want de lange zand- en kiezelstranden lopen geleidelijk af in zee, wat ze uiterst geschikt maakt voor jonge kinderen. De mooie baai met een heerlijk strand, omgeven door pijnbomen en oleanders, is een echte trekpleister en er is een vrolijke toeristenmarkt. Naast het oude centrum met de bazaar is er ook nog het toeristische centrum van Marmaris met een brede boulevard die vanaf de jachthaven helemaal doorloopt tot Içmeler. Aan de wandelpromenade vind je vele restaurants, winkeltjes en uitgaansmogelijkheden. Hier kun je tijdens je Excursiereis in Marmaris dansen tot in de vroege uurtjes in tal van discotheken, bars en clubs. De vliegduur naar Dalaman bedraagt circa 3 uur en 30 minuten. Wij bieden je de gelegenheid om Marmaris te ontdekken in 8 dagen. Bij deze reis is een mooi afwisselend excursiepakket samengesteld waardoor je een goed beeld krijgt van de vele hoogtepunten die Marmaris je te bieden heeft!

Excursiereis is inclusief:

 • Retourvlucht naar Dalaman.
 • Transfers van en naar de luchthaven.
 • 7 nachten in een studio op basis van Logies. Ter plaatse hoor je in welke accommodatie je overnacht. De accommodaties liggen verspreid over de omgeving van Marmaris.

Excursiereis is exclusief:

 • Excursiepakket t.w.v. € 99, - p.p. met onderstaande 3 excursies (optioneel en contant te voldoen bij aankomst) wordt je nu aangeboden voor € 69, - p.p.
 • Het excursiepakket is inclusief: alle entree & service gelden voor alle bezienswaardigheden/activiteiten, Nederlands of Engels sprekende gids, vervoer per comfortabele bus en lunch en entreegelden bij de excursie Dalyan: Turtle Beach en lunch en frisdranken bij de excursie Vip Gület.
 • Alle transfers in bussen met airconditioning.
 • Begeleiding van een officiële gids (Nederlandstalig en/of Engelstalig).
 • Drankjes en maaltijden zijn niet inbegrepen bij de Hamam en drankjes bij de excursie Dalyan: Turtle Beach.

Extra informatie:

 • Het is niet mogelijk de excursies separaat te kopen, uitsluitend het hele pakket van deze 3 excursies. Ter plekke zal onze lokale vertegenwoordiger je informeren op welke dagen de excursies zullen plaatsvinden.
 • In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.
 • Om organisatorische redenen kan de volgorde van het programma worden aangepast. De inhoud blijft echter te alle tijde gelijk.
 • Alle excursies zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
 • Indien je langer dan 8 dagen boekt is er na 8 dagen geen excursieprogramma meer en is de reis op eigen gelegenheid (overnachtingen blijven wel inbegrepen).
 • Deze Excursiereis is niet geschikt voor mindervalide.

Excursies:

Dalyan: Turtle Beach (incl. lunch)

De populairste excursie vanuit Marmaris! Geniet van de natuur en de omgeving, plus een bezoek aan het beroemde Turtle Beach dit is ook een van de bekendste stranden van Turkije! In Dalyan ga je ook een schildpaddenziekenhuis bezoeken, dit is het enige schildpaddenziekenhuis in Turkije!! Natuurlijk breng je ook een bezoek aan de koningsgraven en tot slot het modderbad, waar je even zult moeten wennen aan de zwavelachtige geur, maar het is een ervaring om nooit te vergeten.

Vip Gület (incl. lunch en frisdranken)

Tijdens de excursie Vip Gület zul je genieten van ontzettend mooie natuur en kun je zwemmen in het kristal heldere blauwe water, dit alles aan boord van een Turkse Gület, een traditioneel Turks motorzeiljacht! Tijdens deze excursie ga je 4 à 5 van de bekendste baaien van Marmaris bezoeken, zoals Aquarium Bay. Neem je snorkelspullen mee, want de baaien zijn turquoise blauw en bijzonder helder. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar.

Hamam

Tijdens de excursie Hamam laat je je lekker verwennen in het authentieke badhuis. Incl. Sauna, scrub & zeepmassage en 20 minuten oliemassage! De scrub & zeepmassage is erg gezond voor je lichaam, je oude huid wordt door het scrubben verwijderd en daardoor word je sneller bruin en geniet je langer van je bruine kleurtje!! Je sluit je bezoek aan de Hamam af met een heerlijke oliemassage!

Kwaliteitsexcursies

Marmaris kent ontelbare prachtige plekken, allemaal het ontdekken waard. Er worden prachtige dagtochten georganiseerd. Corendon biedt een uniek excursieprogramma aan. De meeste excursies zijn dagdelen, zodat je niet doodmoe terugkomt en ook voldoende tijd overhoudt voor andere activiteiten of ontspanning.

Nederlands-, Engels of Duitstalige gids

Voor bijna alle excursies geldt dat ze onder begeleiding staan van een zeer ervaren Nederlands-, Engels- of Duitstalige gids. Corendon stelt zeer hoge eisen aan zijn gidsen. Wij zijn van mening dat niet alleen de tocht zelf perfect georganiseerd moet zijn, maar een enthousiaste en professionele gids een sleutelrol speelt in een geslaagde excursie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Dalaman

Er wordt dagelijks gevlogen naar Dalaman vanaf Amsterdam en 2x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines en Corendon Airlines.

De vluchtduur naar Dalaman Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Dalaman naar:

Sarigerme: ca. 20 minuten
Gocek: ca. 40 minuten
Dalyan: ca. 45 minuten
Fethiye: ca. 50 minuten
Hisaronu: ca. 60 minuten
Oludeniz: ca. 70 minuten
Marmaris: ca. 90 minuten
Icmeler: ca. 100 minuten
Turunc: ca. 120 minuten
Kalkan: ca. 120 minuten
Kas: ca. 130 minuten


Het kan voorkomen dat je op Bodrum aanvliegt. De vluchtduur naar Bodrum Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Bodrum naar:

Omgeving Marmaris: ca. 140 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar je accommodatie is inbegrepen indien je een pakketreis bij ons hebt geboekt.

Child discount info