Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Grand Park Lara
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • jun , 30°C
  • Aquapark met 4 glijbanen
  • Entertainment voor jong en oud
  • Zeer ruime kamers voor families
  • Meer lezen
8.5
Aanrader505 beoordelingen
  • 337
  • 154
  • 12
  • 2
  • 0
Bekijk alle beoordelingen

Grand Park Lara

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie, een bagageruimte en een lobby met bar. Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars.
In de fraai aangelegde tuin ligt een zwembad en een apart kinderbad. Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols gratis beschikbaar in de hoteltuin. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). Wifi is gratis beschikbaar in de lobby en de publieke ruimtes. Voor de jongste gasten is een miniclub (4-12 jaar) met Nederlands sprekende animatie (in de winterperiode 2018-2019), kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, minibar (tegen betaling), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (type 1) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type 1 hebben een balkon.

De familiekamer (type 2) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type 2 hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara je diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de gameroom, watersporten en duikschool (op aanvraag) zijn tegen betaling. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Winter 2018-2019: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, koffie, thee en koekjes (14.00-18.00), ijsjes (14.00-16.00) en middernachtsoep (23.00-00.00). Een half uur per dag worden er bitterballen en kroketten geserveerd. Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, de Hollyhock Pub Bar, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in het à-la-carterestaurant (reservering verplicht) en alle consumpties na 24.00 uur.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie, lobby met bar.

Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars.

Voor de jongste gasten is er (in de zomerperiode 2018) dagelijks een miniclub met Nederlandstalige animatie (4-12 jaar), een kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 4 glijbanen (op vaste tijden geopend). Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de handdoekenservice (met borg) gratis beschikbaar in de hoteltuin.

Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, een doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling, water gratis, dagelijks gevuld), kluisje (tegen betaling), gratis wifi, een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (A) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type A hebben een balkon.

De familiekamer (B) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type B hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de games room, en watersporten bij het strand zijn tegen betaling.

In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Zomer 2018: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-12.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, zoals bitterballen en kroketten, gedurende de dag, patisserie (11.00-16.00) en ijsjes (13.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale non-alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in de à-la-carterestaurants en alle consumpties na 24.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Grand Park Lara

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
505 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 8.5
  • Service 8.7
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.2
  • Kamers 8.4
  • Kindvriendelijk 8.7
  • Wifi kwaliteit 6.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Ter-Apel, Nederland
9.8
Over Lara:

Van alles te doen alles mooi dichtbij en de uitstapje.s die we hebben gedaan waren goed geregeld!

Over Grand Park Lara:

Goede voorzieningen goed eten en drinken jammer dat we geen balkon hadden maar met het boeken niet goed naar gekeken denk ik.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Kaatsheuvel, Nederland
8.0
Over Lara:

Leuke bestemming , dicht bij de luchthaven vlakbij een shopping center met veel winkeltjes

Over Grand Park Lara:

Schoon , ruime kamer , veel georganiseerd , lekker eten

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Hippolytushoef, Nederland
8.6
Over Lara:

Goede service en hotel Ligging was minder alleen maar hotels Voor de rest mooie zee

Over Grand Park Lara:

Zeer goed Ercan van de massage was de uitzondering Zo behulpzaam een 10 voor de man

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Bergschenhoek, Nederland
8.3
Over Lara:

Wij hebben een ontzettend leuke vakantie gehad. Schoon hotel, prima eten en excursies. Echter waren wij niet tevreden over alle excursies. En dan heb ik het over de bezoekjes naar juweliers- en leer en bont zaken. Je word omsingeld door verkopers eenmaal binnen en voelt je in het nauw gedreven. Vervolgens is er geen duidelijke exit en moet je verplicht nog langs bijvoorbeeld het zilver. Wat vervolgens nog even in een dolhof tentoongesteld staat zodat je niet direct de zaak kunt verlaten. Daar zijn wij zwaar ontevreden over. Zeer opdringend.

Over Grand Park Lara:

Prima hotel. Niets te klagen. Schone kamer, wel een beetje weinig animatie in de avonden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Millingen Aan De Rij, Nederland
8.0
Over Lara:

Min punt is dat we op de heen en terug vlucht alle vijf verspreidt zaten door het hele vliegtuig. Lara ligt mooi dicht bij vliegveld en 30 min met de taxi naar antalya.

Over Grand Park Lara:

Goed hotel voor jong en oud. Ik vondt de muziek erg hard maar de kinderen niet .

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Amsterdam, Nederland
9.7
Over Lara:

Het geheel is fantastisch zeker prijs kwaliteit. We bevelen mensen ook eens te boeken voor grand park lara

Over Grand Park Lara:

Heel goed soms iets te druk maar dat neem je maar op de loop toe

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Noordwijk, Nederland
9.7
Over Lara:

Korte transfer, mooie strand en veel winkeltjes, leuke stad

Over Grand Park Lara:

Prachtig hotel, heerlijk eten, mooie kamers en personeel dat voor je rent, 3 perfecte dagen gehad tot zondagavond hele hordes met onbeschofte russen in het hotel aankwamen, voordringen bij buffet en bar, schreeuwen midden in de nacht, op strand de bezette bedjes van andere gasten innemen, ongevraagd met borden vol eten aan je tafeltje aanschuiven en na 3 happen alles laten staan. Staan een half uur voor de eetzaal open gaat al in lange rij te wachten, is daarna echt wachten op een leeg tafeltje. Kortom een drama. Het personeel is hier ook niet blij mee maar kunnen en durven niets. Veel Nederlanders klaagden dat ze vanwege de russen niet meer naar dit hotel terugkomen wat jammer is, hotel is perfect maar russen een drama, heeft veel vakantieplezier verpest, kwamen voor onze rust maar die was 5 dagen ver te zoeken!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Someren, Nederland
9.3
Over Lara:

Prima vakantie gehad. Schoonmaak 24 uur per dag dus top. Ruime keuze in eten en drinken en ook op genoeg plaatsen eten en drinken te krijgen. Veel zitgelegenheden zowel om het gezelschap van andere mensen op te zoeken als een rustig plekje. Voldoende ligbedden en parasols aanwezig. Alleen jammer dat er zoveel kinderen waren, we hadden op een rustige en relaxte vakantie gerekend, aangezien we aan de 'relax pool' lagen en hier de hele dag gillende en spetterende kinderen rondvlogen. Bleek dat de Russen al vakantie hadden. Ook de nachtelijke zang elke nacht vanuit de moskee ofzo om 3.50 was niet prettig. Personeel is vriendelijk en beleefd. Elke avond entertainment. Kortom een heerlijke vakantie gehad. Ligging is ook prima en genoeg winkels in de omgeving. Ook leuk dat ze met skeelers rondrijden om je te voorzien van een drankje.

Over Grand Park Lara:

Prima hotel met zowat 24 uur per dag schoonmaak. Rotzooi, lege borden en glazen alles wordt direct opgeruimd. Vriendelijk personeel. Eten en drinken ook prima en op voldoende plaatsen te krijgen. Voldoende bedjes en parasols aanwezig. Ligging is prima ten opzichte van het strand en winkels. Wifi ook prima.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Giesbeek, Nederland
7.3
Over Lara:

Het was een mooi gebied , zijn naar de waterval en antalya geweest met Corendon de taxi vind ik veel te duur

Over Grand Park Lara:

Een erg groot hotel , in het restaurant vaak koud eten en geen plek om te zitten ook weinig keus in het warme eten. Een schoon hotel. Echt een familie hotel met kinderen

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Vroomshoop, Nederland
9.4
Over Lara:

wat een mooie vakantie gehad..... Lara is erg leuk om heen te gaan volop winkels, en mooie hotels ( s'avond heel mooi verlicht ) mooi schoon strand, en ideaal dicht bij het vliegveld.

Over Grand Park Lara:

Super vakantie gehad bij GRAND PARK LARA, eerste keer in een all inclusief hotel maar zeker niet de laatste keer heel schoon hotel met erg vriendelijk personeel. Het eten was zeer uitgebreid en erg lekker. ideale ligging, dicht bij het strand en de vele winkels en bazaars. Wij komen hier zeker weer een keer terug !!!!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 6

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Grand Park Lara

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info