Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Liberty Lara Beach
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • mei , 26°C
  • Uitstekend familiehotel
  • Meerdere zwembaden, 1 met glijbanen
  • Direct aan het strand
  • Diverse sportactiviteiten
  • Meer lezen
9.1
Uitstekend30 beoordelingen

Liberty Lara Beach

Ligging: Liberty Lara Beach nabij Antalya

Liberty Lara Beach ligt in een rustige buitenwijk van Antalya, direct aan het strand van de azuurblauwe Middellandse Zee. Het centrum van Antalya bevindt zich op 18 km afstand, het vliegveld op 12 km.

Faciliteiten: Liberty Lara Beach

Hotel Liberty Lara Beach is een fraai familieresort met 311 kamers en voorzien van een 24-uursreceptie, lobby met bar en 3 liften. Vanuit het hotel wandel je zo de prachtig aangelegde tuin in waarin je onder meer de zwembaden aantreft. Zo is er een groot zwembad met glijbanen waar je heerlijk met het hele gezin kunt zonnen en zwemmen. Het hotel biedt tevens een gratis badhanddoekenservice. Wil je rustig een boek lezen aan het zwembad, dan is het stilte-zwembad (alleen toegankelijk vanaf 16 jaar en ouder, verwarmd in november en maart) dé plek. Het hotel biedt diverse terrassen en 4 gezellige bars. Vanuit de tuin loop je door naar het strand waar je heerlijk kunt zonnen op het zonnedek of op het strand in de comfortabele 'deck-chairs'. In de winter kun je gebruikmaken van het verwarmde binnenzwembad. In het hoofdrestaurant kun je genieten van het verrukkelijke dinerbuffet. Ook kun je dineren in 1 van de 5 à-la-carterestaurants (Italiaans, Turks, BBQ, Oosters en vis, vooraf reserveren). Verder vind je in Liberty Lara Beach diverse winkeltjes, een minimarkt, een wasservice, babysitservice (op aanvraag), gameroom en een doktersservice (alle tegen betaling). Natuurlijk worden ook de kleine gasten niet vergeten! Zo is er een miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week), een minidisco, een speeltuintje en een speciaal kinderzwembad voorzien van glijbanen en waterspeelgoed! Wifi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) met zijzeezicht van Liberty Lara Beach beschikken over een telefoon, televisie, airconditioning (centraal geregeld), minibar, wifi (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, kluisje (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van bad/douche, toilet en een föhn.

Tegen een toeslag boek je een standaardkamer large (min. 2 volw. + 1 kind en max. 2 volw. + 2 kind.) of kun je in de winterperiode een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen adviseren wij een familiekamer. De familiekamer (4 personen) is gelijk aan een standaardkamer, maar bestaat uit 2 aparte ruimtes.

Tevens kun je kiezen voor een duplex familiekamer (min. 4 pers. en max. 4 volw. + 1 kind). Op de begane grond vind je twee 1-persoonsbedden en op de 1ste verdieping een 2-persoonsbed en een slaapbank. Op elke verdieping is een badkamer aanwezig.

Voordeelkamers (1-3 personen) hebben geen balkon en kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied kun je gratis gebruikmaken van tafeltennis, tennis (materiaal tegen betaling), basketbal, beachvolleybal, boccia, boogschieten en darten. Biljart, de gameroom en diverse watersporten aan het strand zijn tegen betaling. Na een heerlijk dagje strand kun je ontspannen in het Spa Center met sauna, jacuzzi, Turks stoombad, binnenbad (alleen in de winter) en fitnessruimte. Massages en andere behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam biedt je 6 dagen in de week leuke activiteiten overdag en sprankelende shows of livemuziek in de avond.

Verzorging Zomer 2019: Liberty Lara Beach

Je verblijft in Liberty Lara Beach op basis van Ultra All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Snacks o.a. ijs, pizza, fruit (13.00-16.00) op diverse locaties, middernachtsnack (23.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: diner in het vis en Oosters à-la-carterestaurant (vooraf reserveren), verse vruchtensappen, import drankjes en roomservice.

Verzorging Winter 2019-2020: Liberty Lara Beach

Je verblijft in Liberty Lara Beach op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (15.00-17.00), snacks (15.30-16.30) en middernachtsnack (23.00-00.00). 1 maal per verblijf dineren in het Turks of Italiaans à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije en alcoholische drankjes van 09.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: verse vruchtensappen, drankjes in de disco, import drankjes, roomservice, (fris)drank in flessen en alles na 00.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Liberty Lara Beach

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

9.1 Uitstekend

Gebaseerd op:
30 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.9
  • Service 9.4
  • Prijs/kwaliteit 9.2
  • Eten 9.3
  • Kamers 9.0
  • Kindvriendelijk 9.1
  • Wifi kwaliteit 7.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Ede, Nederland
9.3
Over Lara:

Fijn dat het in de buurt van het vliegveld ligt waardoor je met kleine kinderen niet te lang in de bus hoeft te zitten.

Over Liberty Lara Beach:

Een erg fijn hotel waar een goede sfeer heerst. Alles was prima naar wens en zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8
Nl-Spijkenisse, Nederland
9.8
Over Lara:

In de omgeving genoeg winkels. Loop afstand naar de bus. Het strand is mooi breed was om deze tijd nog niet helemaal gereed.

Over Liberty Lara Beach:

Gezellig hotel. Vriendelijk personeel. Mooie ruime schone kamer elke dag werd de kamer schoon gemaakt, de minibar aangevuld. Het hele hotel en buiten schoon en netjes. Om deze tijd werd alles in gereed gebracht voor het zomerseizoen maar geen hinder van ondervonden. Mooi verwarmd buiten zwembad. Het eten was heerlijk uitgebreid en genoeg keuzes.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Amsterdam, Nederland
9.1
Over Lara:

Geen gebruik gemaakt van Corendon excursie vandaar neutraal raiting. Wij hebben zelf een auto gehuurd via het hotel bij aankomst. Mijn kind is bijna 18jr vandaar neutrale rating. Zag er kindvriendelijk uit.

Over Liberty Lara Beach:

Mooi verzorgende schone hotel, strand is mooi bij zonsopgang. Tijdens ons verblijf nog geen bikini weer wat logisch is in februari.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 10
Almere, Nederland
9.0
Over Lara:

Hotel staff from top to bottom etremely helpful in every field. Superb kitchen! The surroundings of the hotel don't make one enthusiastic, but the hotel and staff can't do more to please clients. We were stunned! Thanks a lot.

Over Liberty Lara Beach:

Hotel staff from top to bottom etremely helpful in every field. Superb kitchen! The surroundings of the hotel don't make one enthusiastic, but the hotel and staff can't do more to please clients. We were stunned! Thanks a lot.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
S Gravendeel, Nederland
9.7
Over Lara:

Voor de 25e keer naar (Liberty) Lara Beach geweest. Dit zegt voldoende

Over Liberty Lara Beach:

Voor de 25e keer naar (Liberty) Lara Beach geweest. Ik denk dat dit voldoende zegt Top personeel, geweldig eten en dicht bij het vliegveld

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Losser, Nederland
9.0
Over Lara:

Lara Kundu is een goede bestemming voor een vakantie. Mooi strand voor waterplezier en in de onmiddellijke nabijheid veel winkels en andere shop mogelijkheden. Met de lijnbus ben je met 45 minuten in Anthalya. Prima vermaakt.

Over Liberty Lara Beach:

Hotel Libery Lara is een zeer goed hotel. Kamers zijn goed en worden goed opgeruimd en schoongemaakt. Plenty handdoeken. De verzorging van de innerlijke mens is zeer goed met ruime keus en erg lekker.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Almere, Nederland
8.7
Over Lara:

Mooi strand en veel winkels op loopafstand. Lara is een mooie strook met grote hotels. Alles ziet er goed en verzorgd uit.

Over Liberty Lara Beach:

Heerlijk verblijf, het personeel is zeer vriendelijk, wij zijn hier al 11x geweest. Voelt als thuiskomen. Gaan volgend jaar weer terug naar dit fijne hotel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Almere, Nederland
8.2
Over Lara:

Lara beach viel ons na 5 jaar wat tegen , winkels en omgeving vergen veel onderhoud vernieuwingen

Over Liberty Lara Beach:

liberty is een leuk hotel , echter bij aankomst kregen wij een kamer aangeboden die we niet geaccepteerd hebben, na klacht kregen we onmiddellijk een andere kamer. Het vreemde is dat onze vrienden dit ook over kwam op dezelfde aankomst datum. heel vervelend en onacceptabel

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Hellevoetsluis, Nederland
9.2
Over Lara:

Mooi aangelegde tuin mooie zwembaden waarvan een verwarmd Lekker zandstrand en winkels in de buurt

Over Liberty Lara Beach:

Hotel waar je je echt gast voelt, niets is teveel gevraagd eten fantastisch personeel werkt als een team alles is er even schoon Op een dag moest mijn vrouw naar het ziekenhuis er werd direct een taxi geregeld en aangeboden om als er iets was te bemiddelen. Ze moest een nacht blijven en tot onze verbazing nam het hotel contact met ons op in het ziekenhuis hoe het met mijn vrouw ging en of ze voor ons iets konden betekenen. Dit is klaarstaan voor je gasten Liberty Lara Beach fantastisch Wij komen hier zeker terug.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Almere, Nederland
10.0
Over Lara:

Al het personeel ( baliemedewerker, schoonmakers, keuken-, bar-, Spa personeel enz) en het animatieteam zijn zo lief en vriendelijk dat heb ik nog nergens mee gemaakt. Je voelt je er heel welkom. We gaan zeker nog een keer. En terwijl ik altijd zeg nooit 2x naar hetzelfde te gaan.

Over Liberty Lara Beach:

Hotelkamer was prima, geen overdreven luxe. Maar schoon en dat is het allerbelangrijkste

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Liberty Lara Beach

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info