Turkije/ Turkse Riviera/ Kemer/ Camyuva
Simena Sun Club
ultra all inclusive - 1e Klas Vakantiedorp
  • 03:45
  • 01:10
  • jan , 15°C
Simena Sun Club
Simena Sun Club
Simena Sun Club
Simena Sun Club
Simena Sun Club
  • Direct aan het strand
  • Aquapark met glijbanen
  • 4 à-la-carterestaurants
  • Meer lezen
8.3
Zeer goed30 beoordelingen

Simena Sun Club

Ligging:
Simena Sun Club ligt direct aan het kiezelstrand en in het centrum van Camyuva. Het centrum van Kemer ligt op 9 km.

Faciliteiten:
Simena Sun Club bestaat uit diverse gebouwtjes en telt 450 kamers. In het hoofdgebouw treft u de lobby met 24-uurs receptie en de lobbybar aan. Er is een hoofdrestaurant, een snackbar, patisserie en 4 à-la-carterestaurants (1 x per week met reservering en sommige tegen betaling). De groene tuin grenst aan het strand en beschikt over een zwembad met jacuzzi, relax zwembad, 2 kinderbaden en een aquapark met 3 glijbanen. Rondom de zwembaden en op het strand staan ligbedden en parasols tot uw beschikking. Gratis badhanddoekenservice. Verder heeft Simena Sun Club een discotheek, diverse winkeltjes, gratis wifi in de lobby, kapsalon, wasserette en een doktersservice (alle tegen betaling indien anders vermeld). Voor de jongste gasten is er een miniclub (4-12 jaar), minidisco en een speeltuin.

Uw hotelkamer:
De standaardkamers (1-3 personen) van Simena Sun Club zijn verzorgd ingericht met satelliet televisie, minibar (elke dag gevuld met bier, water en fris), airconditioning, kluis, telefoon en een klein balkon. Badkamer met douche of bad, toilet en föhn.
Voor gezinnen bieden wij familiekamers aan bestaande uit 2 ruimtes.
Goedkoop verblijven in Simena Sun Club? Boek dan een voordeelkamer! De voordeelkamers kunnen qua ligging en faciliteiten afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:
Tijdens uw vakantie in Simena Sun Club kunt u gebruik maken van de vele activiteiten zoals; basketbal, beachvolley, fitness, tafeltennis, tennisbaan en bordspellen. Alle aangeboden watersporten zijn tegen betaling. Ontspannen kunt u in het stoombad en de sauna. Massages in het Wellness Center zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een gevarieerd programma voor jong en oud, zowel overdag als 's avonds.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft in Simena Sun Club op basis van Ultra All Inclusive. Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00), diverse snacks (12.00-18.00) en diner (19.00-21.30); alle in buffetvorm. Nachtsnack (23.30-01.30). Door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije en alcoholische drankjes 24 uur per dag. Tegen betaling: drankjes in Elite bar, het Teppenyaki à-la-carterestaurant (vooraf reserveren), import drankjes, verse vruchtensappen en drankjes in de à-la-carterestaurants.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Simena Sun Club

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.3 Zeer goed

Gebaseerd op:
30 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.4
  • Service 8.2
  • Prijs/kwaliteit 8.2
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.0
  • Kindvriendelijk 8.4
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Sprang-Capelle, Nederland
8.2
Over Camyuva:

Groot en rustig vakantiepark, een beetje afgelegen

Over Simena Sun Club:

Kamers simpel maar oke en liggen ten opzichte van de restaurants, terrassen erg rustig. Geen hinder van muziek etc.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
Sliedrecht, Nederland
7.7
Over Camyuva:

Mooie accommodatie netjes onderhouden schoon wel wat gedateerde kamer reis begeleiding was dit keer onder de maat op de heen weg slecht te verstaan en we moesten zelf contact opnemen om een welkomstgesprek te organiseren alle organisatie waren elke dag vertegenwoordigd ik heb correndon niet gezien

Over Simena Sun Club:

Kamer was wat gedateerd mooi zwembaden direct aan het strand meerdere restaurants eten was prima personeel was vriendelijk veel animatie al om genoeg te doen voor jong en oud

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
Moergestel, Nederland
7.9
Over Camyuva:

Het resort zelf ligt op een rustige lokatie. Vlak bij het resort zijn een paar lokale winkels. In Kemer is wat meer te doen en daar kan je heen met de taxi voor ongeveer 10 euro per rit of per dolmus ongeveer 2 euro per rit per persoon.

Over Simena Sun Club:

Simena Sun Club is een fantastisch resort. Vooral de kamers, die allen in de tuin liggen spraken ons zeer aan. Veel rustiger dan een normale hotelkamer (waar vaak meer geluidsoverlast is). De transfer van Antalya Airport naar Simena Sun Club is ongeveer een uur (afhankelijk van het aantal stops) Voor kinderen is dit resort uitermate geschikt. Het resort heeft ook een apart 16+ zwembad. Er is volop keus aan eten en ook aan extra's zoals wafels, donuts, oliebollen, softijs en schepijs, popcorn en ook aan het zwembad komt men rondt met snacks of fruit. De kamers hebben een goed werkende airco. Vraag een kamer op de begaande grond als je een iets groter balkon op prijs stelt. Soms als je met een grote groep bent met meerder kamers, kan je al je kamers inruilen voor een villa. Dan heb je een privé zwembad. Wij gaan in principe nooit 2x keer naar een zelfde resort, maar terug gaan naar Simena Sun Club is voor ons een overweging waard voor de toekomst.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 6
Vijlen, Nederland
7.0
Over Camyuva:

Het was te druk, je moest voor dag en dauw opstaan om een plekje aan zee of waar dan ook te bemachtigen. Eten was niet super. Weinig variatie. De bakken te onhandig. Het fruit was er genoeg maar vaak te rijp. Na 17.00 kon je eigenlijk nergens meer wat te eten halen, geen nootjes bij je drankje.

Over Simena Sun Club:

Was goed, aardig personeel. Alleen raar beleid met de bandjes de laatste dag. Geen perfecte douche mogelijkheid voor die laatste dag.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
Antwerpen, Belgie
8.7
Over Camyuva:

Het strand was erg mooi, maar met fijne kiezels. Dit wisten we ook op voorhand.

Over Simena Sun Club:

Eens aangekomen, werden wij meteen heerlijk ontvangen door de nightstaff in de lobby. Het was toen 3u00. De restaurants waren gesloten, maar ze vroegen toch of we honger hadden. Ze maakte een heerlijke fruitsla voor ons. Ongelofelijke service! Eens we wat bekomen waren, werden we met een golfkarretje naar de kamer gebracht. De kamer was in orde, maar had wel een geurtje.. Ook de ijskast was wat verroest, maar al bij al hebben wij daar goed geslapen :-). De kamer is niet prioriteit voor ons. Het restaurant en bars waren ook dik in orde! Qua eten zie je elke dag wat anders. Meestal ook in thema's. Zo hebben we Italiaans, Turks en Grieks eten kunnen genieten. Het zwembad en strand waren ook zeer ordelijk en proper! Je ziet er constant mensen poetsen en opruimen. Je ziet er niemand "lanterfanten".

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
Almere, Nederland
6.6
Over Camyuva:

De omgeving was erg mooi, ik heb zelfs enorm genoten van het transfer van vliegveld naar hotel.

Over Simena Sun Club:

De accommodatie was erg mooi, wel erg ver lopen naar de kamer. Wij zaten met de kamer vlak bij een ander hotel die s'nachts tot een uur of 1 erg veel geluid maakte. Een aantal personeel leden van de receptie was echt onaardig. Animatie wel grappig, maar heb het in andere hotels veeeeeel leuker gezien. Normaal reis ik met transavia, dit was de 1ste keer met corendon, het personeel in het vliegtuig was niet vriendelijk, dat viel me echt enorm tegen. Wel vond ik de reisleider die bij het hotel kwam erg aardig en gaf een goede intro en uitleg. Bij het eten was er weinig variatie, wat wel geweldig was, was het Kids buffet. Ook viel het op dat er wat personeel tekort was, overdag bijvoorbeeld maar 1 persoon achter de bar, waardoor je erg lang moest wachten om wat te drinken te krijgen. Kortom, mooie accomodatie, waar echt nog wel flink wat verbeter punten inzitten.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
Almere, Nederland
7.6
Over Camyuva:

In Camyuva is niet veel te doen, er zijn 2 straten winkeltjes, maar alles is volledig gericht op russen. Winkeltjes zijn niet veel aan, en veel overjarige spullen. De mensen willen graag verkopen en zijn erg opdringerig. Het ziet er verlopen uit en zo voelt het ook, want er zijn hotels gewoon dicht en staan leeg. Ziet er troosteloos uit. In de hele omgeving zijn er veel hotels dicht en ook in Kemer zelf zijn er hotels dicht. Met taxi naar Kemer is goed te doen, 12-15 euro, maar ook Kemer lijkt wel van de Russen, je moet ervan houden. Kemer gaan wij niet meer heen, de omgeving Antalya, Lara, Belek is veel gezelliger, gemoedelijker en vriendelijker.

Over Simena Sun Club:

Simena Sun Club is een mooi park, direct aan het strand, met allemaal lage gebouwtjes. De hotelkamers zijn een soort appartementen van 2 of 4 appartementen per gebouw. Gebouwen zijn lekker rustig en niet gehorig. Wel erg gedateerd allemaal. Het park is heel erg gericht op Russen, veel personeel is ook russisch. Je moet altijd een stukje over het park lopen naar het zwembad want daar is alles gecentreerd, winkeltjes (2), restaurants, enz. Er is ook een soort Gastro Street waar allerlei eten kan krijgen maar dat was allemaal dicht. Tijdens ons verblijf, juli 2016, draaide niet alles op volle toeren, sommige dagen was het gewoon stil. Wel een voordeel dat er geen handdoekleggers waren! Ook bijna geen russen. Geen vervelende in ieder geval. Het animatie team (ook russen) was leuk en organiseerde elke dag van alles, behalve op zondag, dan gebeurd er niets. 's Avonds waren er shows (21.30) in het amphi theater en daarna (22.30) vaak muziek van een bandje of een quiz of bingo bij de bar.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
Beveren-Waas, Belgie
8.3
Over Camyuva:

Prachtig en handig hotel. De ligging is ideaal om uitstappen te maken. Leuke excursies tegen redelijke prijzen

Over Simena Sun Club:

Dit hotel heeft alles wat een vakantieganger verlangt.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
Hoboken, Belgie
6.2
Over Camyuva:

WE ZIJN NAAR KEMER GEWEEST EN ER ZIJN VEEL WINKELS TE BEZICHTIGEN DIT VONDT IK ZEKER DE MOEITE WAARD .ALLEN SPIJTIG DAT DE TAXI DE MENSEN AFZETTEN AAN EEN WINKEL WAAR MEN DE TAXI KAN LATEN TERUG KOMEN DE PERSOON VAN DE WINKEL WAS ZEER ONVRIENDELIJK OM DAT WE BIJ HEM NIETS HADDEN GEKOCHT.

Over Simena Sun Club:

De accommodatie was mooi alleen de standaard kamers voor drie personen is veel te klein deze is maar 24/m2 met terras deze was maar 2/m2 de bad kamer was groot genoeg en dit zat allemaal in die 24/m2 ik raad dus ook de mensen aan een familie kamer te nemen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service -
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 7
  • Kamers 3
  • Kindvriendelijk 8
Gendt, Nederland
9.0
Over Camyuva:

optimaal vakantie vieren. gezellig hotel, alles voor jong en oud. goed eten en nette kamers

Over Simena Sun Club:

voor jong en oud alles te doen. enige kanttekening het animatieteam (vonden wij minder) verder op en top prettige vakantie

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -

Turkije - Turkse Riviera - Kemer - Camyuva

Simena Sun Club

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Verzorging Zomer 2017: Simena Sun Club

U verblijft in Simena Sun Club op basis van Ultra All Inclusive. Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00), diverse snacks (11.00-18.00) en diner (19.00-21.30); alle in buffetvorm. Middernachtsnack (23.30-01.30). Door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije en alcoholische drankjes 24 uur per dag. Tegen betaling: drankjes in Elite bar, het Teppenyaki à-la-carterestaurant (vooraf reserveren), import drankjes, verse vruchtensappen en drankjes in de à-la-carterestaurants.

Child discount info