Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Kumkoy
Kumkoy Beach Resort
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • feb , 16°C
  • Een prachtige familieresort
  • Zwembaden met glijbanen
  • 6 à-la-carterestaurants
  • Uitgebreid Ultra All Inclusive concept
  • Meer lezen
8.9
Aanrader55 beoordelingen

Kumkoy Beach Resort

Ligging: Kumkoy Beach Resort in Kumkoy

Het Kumkoy Beach Resort is direct gelegen aan het prachtige privéstrand met eigen beach bar. Het centrum van Side ligt op ca. 3 km en is gemakkelijk te bereiken met de dolmus of taxi. Manavgat is gelegen op ca. 9 km. In de directe omgeving tref je diverse bars, restaurants en winkels.

Faciliteiten: Kumkoy Beach Resort

Het Kumkoy Beach Resort is een ruim opgezet complex met een schitterende tuin en heeft totaal 673 kamers. Het complex bestaat uit 1 hoofdgebouw met 5 verdiepingen en een bijgebouw. Er zijn meerdere liften aanwezig in het hoofdgebouw. Er is een 24-uursreceptie en een lobby.
Met een totaal van 8 restaurants, waarvan maar liefst 6 à-la-carterestaurants (reservering verplicht, het BBQ restaurant is geopend van 15-05 t/m 15-09) heb je een ruime keuze om je maaltijd nuttigen. Voor drankjes kun je terecht bij één van de vele bars.
Er zijn 3 zwembaden, meerdere glijbanen (15-04 t/m 15-10 geopend, weersafhankelijk en op vastgestelde tijden geopend) en een binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode). In totaal zijn er 2 kinderzwembaden. De ligbedden, matrasjes en parasols staan voor je klaar op het strand en bij het zwembad. Er is tevens een gratis badhanddoekenservice.
Verder tref je in het Kumkoy Beach Resort een disco, een internethoek, diverse winkeltjes, gameroom, wasservice, privé parkeergelegenheid en een doktersservice (sommige tegen betaling). Bovendien zullen de kinderen zich 6 dagen per week uitstekend vermaken in de miniclub (4-12 jaar, van 07-04-'18 t/m 31-10-'18 Nederlandstalige animatie), teenageclub (13-16 jaar, 6 dagen per week in juli en augustus), minidisco of in de speeltuin. Tegen betaling is er een babysitservice voor 0 tot 3 jaar (reserveren verplicht). Verder kun je in het gehele hotel gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De modern ingerichte standaardkamer (1-3 personen) in het Kumkoy Beach Resort is voorzien van alle faciliteiten zoals airconditioning (24 uur centraal geregeld), televisie, telefoon, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten, kluisje (gratis) en wifi (gratis). Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon of een terras. In de zomerperiode heb je zijzeezicht en in de winterperiode landzicht en kun je een standaardkamer met zijzeezicht boeken.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er meerdere kamertypes. Quadkamers (min. 2 volw. + 2 kind.), een standaardkamer met een stapelbed. Je kunt ook kiezen voor een familiekamer (4 personen) deze bestaat uit 2 aparte ruimtes met tussendeur, tegen een toeslag kun je zeezicht (4 personen) boeken.

Tevens kun je met je gezin kiezen voor een Lake kamer upper floor (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw.), deze zijn gelegen in het bijgebouw op de 2de of 3de verdieping en bestaat uit 2 ruimtes met 2 badkamers en 2 televisies. Of een Lake kamer aan het zwembad (zo gehete lake house pool acces, min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw.), deze beschikt over dezelfde faciliteiten als de Lake kamer echter met direct toegang tot het zwembad.

De voordeelkamers (2 personen) kunnen qua ligging en faciliteiten afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je verblijf in het Kumkoy Beach Resort zijn er volop mogelijkheden voor sport en ontspanning: tennis, bioscoop, aerobics, tafeltennis, darts, boccia, basketbal en (beach)volleybal. In het Kumkoy Beach Resort kun je tevens gratis gebruikmaken van de fitnessruimte, hamam en het binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode). Tegen betaling: verlichting en materiaal voor de tennisbanen, gameroom, biljart, tafelvoetbal, sauna, duikcentrum en watersporten aan het strand. In het Spa Center kun je genieten van massages en behandelingen (tegen betaling). Het zeer enthousiaste animatieteam van het Kumkoy Beach Resort verzorgt dagelijks verschillende activiteiten en shows. In de winterperiode wordt er een beperkt animatieprogramma aangeboden.

Verzorging Zomer 2019: Kumkoy Beach Resort

Je verblijft in Kumkoy Beach Resort op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt met verse vruchtensap (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30) en middernacht ontbijt (02.00-07.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-16.00), patisserie (10.00-00.00) en middernachtsnack (22.30-02.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije en alcoholische drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: de à-la-carterestaurants (reserveren verplicht), Turkish Delight House, alle import drankjes, (fris)drank in flessen, Turkse koffie, cappuccino en espresso.

Verzorging Winter 2018-2019: Kumkoy Beach Resort

Je verblijft in Kumkoy Beach Resort op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tijdens je verblijf kun je eenmaal per dag dineren in één van de à-la-carterestaurants (reservering verplicht). Diverse snacks (12.30-16.00) en middernachtsnack (22.00-02.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije en alcoholische drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: alle import drankjes, (fris)drank in flessen, Turkish Delight House, Turkse koffie, cappuccino en espresso.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Kumkoy Beach Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.9 Aanrader

Gebaseerd op:
55 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.8
  • Ligging 9.3
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 8.8
  • Eten 9.3
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 7.7
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Woerden, Nederland
8.6
Over Kumkoy:

Perfecte ligging, vriendelijk personeel, niets is te veel. Iets niet naar je zin, laat het de receptie weten en het komt meestal in orde. Zelfs met slecht weer wat in de winter meer voorkomt, genoeg te doen. Om de andere dag live muziek en dansen. Of shows. Momenteel is gebouw I in renovatie. De modelkamer ziet er modern en perfect uit. Daarna komt gebouw 2 aan de beurt. Alles in een mooie kleur groen, wit en lichtgrijs tinten. Na 26 keer nog steeds mijn hotel. Alles is zeer schoon.

Over Kumkoy Beach Resort:

Dit hotel is voor iedereen toegankelijk. Nier langer naar iets anders zoeken. Lekker lange wandelingen maken langs het strand. Hotel ligt aan zee en aan een leuk winkelplaatsje. Wat wil je nog meer.

  • Algemene indruk -
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Emmen, Nederland
7.5
Over Kumkoy:

Veel te druk, wachten drankjes en eten verder is het hotel aan vernieuwing toe dus renovatie.

Over Kumkoy Beach Resort:

Goed hotel , renovatie en vernieuwen de obers spreken geen Engels dat is heel lastig.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 9
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Mol - Belgie, Nederland
8.7
Over Kumkoy:

Leuk strand met links en rechts ruimte voor een mooie strandwandeling.

Over Kumkoy Beach Resort:

Prachtig hotel, netjes verzorgd en zeer vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Strijen, Nederland
9.3
Over Kumkoy:

Kumkoy is een leuke plaats met leuke winkels. vandaaruit kun je zo naar side of Manavgat

Over Kumkoy Beach Resort:

Kumkoy Beach is werkelijk fantastisch met leuke zwembaden en ligt aan stand. Eten erg goed en heeeeel veeeel. Drinken ook goed en veel keus (cocktails bier wijn bailey etc). In hotel ook leuke koffiebar met cakejes en koekjes. Er was ook een bierpub. Binnenzwembad met bubbelbad en leuke fitness zaal. Animatie ook leuk en niet opdringerig. 2 minpuntjes: handdoekleggen bij zwembad (maar er waren altijd genoeg plekjes) en bijbetalen hotelkamer als je late vlucht terug heb.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Volendam, Nederland
9.3
Over Kumkoy:

de omgeving side/kumkoy is het zien waard , het strand van kumkoy naar side is een mooie wandeling naar het centrum van side om daar het centrum/museum te bezichtingen.

Over Kumkoy Beach Resort:

accommodatie van het hotel is goed geregeld alles ziet er netjes uit , alleen wij hadden een kamer die gebruikt kan worden als gezinskamer dus met een dubbele tussen deur maar nu gebruikt werden als 2 separate kamers de gesprekken van de andere kant waren letterlijk te volgen ,dus wat geluids isolatie kan een hoop schelen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Putten, Nederland
8.7
Over Kumkoy:

Fantastische ligging nabij strand winkels ect ect Eten was heerlijk

Over Kumkoy Beach Resort:

Heerlijk hotel wel wat verouderd maar dat mag de pret niet drukken

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Veldhoven, Nederland
8.0
Over Kumkoy:

Side is erg leuk. Het strand bij het hotel is ook fijn.

Over Kumkoy Beach Resort:

Goed hotel. Eten soms wat minder maar al bij al was het goed! Zwembadwater wel koud in oktober. Zeewater perfect! Fijn strand!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Woerden, Nederland
9.3
Over Kumkoy:

gunstige ligging, aan het strand en aan leuk plaatsje

Over Kumkoy Beach Resort:

alles voldoet aan mijn wensen, top hotel 5 a la carte restaurants waar men elke avond mag eten na een reservering

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Wetteren, Belgie
9.0
Over Kumkoy:

mooi hotel vriendelijk personeel ruime keuze aan eten

Over Kumkoy Beach Resort:

bij het buiten komen van hotel heel veel winkels op 10 minuten van side met busje 1 euro

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Weert, Nederland
7.8
Over Kumkoy:

Kumkoy altijd geweldig, leuke plaats met altijd gezellig wandelen langs de winkels in de avond. Tenminste als je je vrij voelt om tegen de verkopers nee te zeggen, ik vind dat geen probleem, soms ook wel een mooi "woordspel" met hen.

Over Kumkoy Beach Resort:

Hotel Kumkoy Beach Resort is een geweldig hotel, misschien mag het na 12 jaar weer wat vernieuwd worden. Maar indien niet, ook dan kom ik er graag weer terug. Geweldig zwembad, leuke Poolbar ook in de avonduren, prima bar en geweldig eten met enorme keus.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 9
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3

Turkije - Turkse Riviera - Side - Kumkoy

Kumkoy Beach Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info