Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Kumkoy
Kumkoy Beach Resort
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • jun , 30°C
  • Een prachtige familieresort
  • Zwembaden met glijbanen
  • 6 à-la-carterestaurants
  • Uitgebreid Ultra All Inclusive concept
  • Meer lezen
8.9
Aanrader62 beoordelingen

Kumkoy Beach Resort

Kumkoy Beach Resort is één van de schitterende resorts in ons aanbod die je alle faciliteiten zullen bieden voor een heerlijk verblijf. Het is een absolute aanrader voor de hele familie!

Ligging: Kumkoy Beach Resort in Kumkoy

Het Kumkoy Beach Resort is direct gelegen aan het prachtige privéstrand met eigen beach bar. Het centrum van Side ligt op ca. 3 km en is gemakkelijk te bereiken met de dolmus of taxi. Manavgat is gelegen op ca. 9 km. In de directe omgeving tref je diverse bars, restaurants en winkels.

Faciliteiten: Kumkoy Beach Resort

Het Kumkoy Beach Resort is een ruim opgezet complex met een schitterende tuin en heeft totaal 673 kamers. Het complex bestaat uit 1 hoofdgebouw met 5 verdiepingen en een bijgebouw. Er zijn meerdere liften aanwezig in het hoofdgebouw. Er is een 24-uursreceptie en een lobby.
Met een totaal van 8 restaurants, waarvan maar liefst 6 à-la-carterestaurants (reservering verplicht, het BBQ restaurant is geopend van 15-05 t/m 15-09) heb je een ruime keuze om je maaltijd nuttigen. Voor drankjes kun je terecht bij één van de vele bars.
Er zijn 3 zwembaden, meerdere glijbanen (15-04 t/m 15-10 geopend, weersafhankelijk en op vastgestelde tijden geopend) en een binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode). In totaal zijn er 2 kinderzwembaden. De ligbedden, matrasjes en parasols staan voor je klaar op het strand en bij het zwembad. Er is tevens een gratis badhanddoekenservice.
Verder tref je in het Kumkoy Beach Resort een disco, een internethoek, diverse winkeltjes, gameroom, wasservice, privé parkeergelegenheid en een doktersservice (sommige tegen betaling). Bovendien zullen de kinderen zich 6 dagen per week uitstekend vermaken in de miniclub (4-12 jaar), teenageclub (13-16 jaar, 6 dagen per week in juli en augustus) en de minidisco of in de speeltuin. Tegen betaling is er een babysitservice voor 0 tot 3 jaar (reserveren verplicht). Verder kun je in het gehele hotel gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De modern ingerichte standaardkamer (1-3 personen) in het Kumkoy Beach Resort is voorzien van alle faciliteiten zoals airconditioning (24 uur centraal geregeld), televisie, telefoon, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten, kluisje (gratis) en wifi (gratis). Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon of een terras. In de zomerperiode heb je zijzeezicht en in de winterperiode landzicht en kun je een standaardkamer met zijzeezicht boeken.

Tegen een meerprijs kun je een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er meerdere kamertypes. Een standaardkamer met stapelbed (min. 2 volw. + 2 kind.), deze beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter met een stapelbed voor de kinderen. Je kunt ook kiezen voor een familiekamer (4 personen) deze bestaat uit 2 aparte ruimtes met tussendeur, tegen een meerprijs kun je zeezicht (4 personen) boeken.

Tevens kun je in de zomerperiode met je gezin kiezen voor een Lake kamer upper floor (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw.), deze zijn gelegen in het bijgebouw op de 2de of 3de verdieping en bestaat uit 2 ruimtes met 2 badkamers en 2 televisies. Of een Lake kamer aan het zwembad (zo gehete lake house pool acces, min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw.), deze beschikt over dezelfde faciliteiten als de Lake kamer echter met direct toegang tot het zwembad.

De voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua ligging en faciliteiten afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je verblijf in het Kumkoy Beach Resort zijn er volop mogelijkheden voor sport en ontspanning: tennis, bioscoop, aerobics, tafeltennis, darts, boccia, basketbal en (beach)volleybal. In het Kumkoy Beach Resort kun je tevens gratis gebruikmaken van de fitnessruimte, het Turks bad en het binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode). Tegen betaling: verlichting en materiaal voor de tennisbanen, gameroom, biljart, tafelvoetbal, duikcentrum en watersporten aan het strand. In het Spa Center kun je genieten van massages en behandelingen (tegen betaling). Het zeer enthousiaste animatieteam van het Kumkoy Beach Resort verzorgt dagelijks verschillende activiteiten en shows. In de winterperiode wordt er een beperkt animatieprogramma aangeboden.

Verzorging Zomer 2019: Kumkoy Beach Resort

Je verblijft in Kumkoy Beach Resort op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt met verse vruchtensap (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30) en middernacht ontbijt (02.00-07.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-16.00), patisserie (10.00-00.00) en middernachtsnack (22.30-02.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije en alcoholische drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: de à-la-carterestaurants (reserveren verplicht), Turkish Delight House, alle import drankjes, (fris)drank in flessen, Turkse koffie, cappuccino en espresso.

Verzorging Winter 2019-2020: Kumkoy Beach Resort

Je verblijft in Kumkoy Beach Resort op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tijdens je verblijf kun je eenmaal per dag dineren in één van de 5 à-la-carterestaurants (reservering verplicht). Diverse snacks (12.30-16.00), ijs (10.00-00.00) en middernachtsnack (22.00-02.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije en alcoholische drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: alle import drankjes, (fris)drank in flessen, Turkish Delight House en drankjes in de disco (na 00.00 uur).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Kumkoy Beach Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.9 Aanrader

Gebaseerd op:
62 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.8
  • Ligging 9.3
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 8.8
  • Eten 9.3
  • Kamers 8.4
  • Kindvriendelijk 8.9
  • Wifi kwaliteit 7.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Borne, Nederland
8.8
Over Kumkoy:

Het strand was super schoon. Jammer dat er veel gasten voor dag en dauw opstaan om bedjes te reserveren ondanks de verzoeken van het personeel dit niet te doen. Misschien moet het hotel besluiten handdoeken en tassen te verwijderen die s' morgens al worden neergelegd om vervolgens uren niet gebruikt te worden.

Over Kumkoy Beach Resort:

Personeel en hotel waren super en het eten in het hotel was nog weer net iets beter dan vorig jaar. Echt alles super.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Herdersem, Belgie
9.7
Over Kumkoy:

tof als je buiten komt hoef je geen busje te nemen om te choppen idiaal voor de vrouwtjes

Over Kumkoy Beach Resort:

heel tof hotel zijn daar nu voor de tweede keer geweest en hebben al terug geboekt voor okt

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Maastricht, Nederland
9.0
Over Kumkoy:

In kumkoy is een prachtig strand, je kunt er heel ver inlopen, en genoeg winkels in de buurt

Over Kumkoy Beach Resort:

kumkoy beach resort is een geweldig goed hotel, vriendelijk personeel, heel goed eten, je loopt zo vanuit de tuin het strand op. Ook prachtige zwembaden. als je het hotel uit loopt beginnen de winkels al. we zijn er nu voor de 5de keer geweest, voor ons geen ander hotel meer, volgend jaar weer. Kumkoy beach resort is super.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 7
Wijk En Aalburg, Nederland
9.0
Over Kumkoy:

Prima ligging, voldoende winkels in de buurt, Side en Manavgat qua afstand goed te doen

Over Kumkoy Beach Resort:

Uitstekend resort, uiterst vriendelijk personeel, mooi strand en dit zwembad. Gehele park zeer schoon. Ondanks gerenoveerde kamer bleken deze nog wel zeer gehorig!!!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Leidschendam, Nederland
8.0
Over Kumkoy:

het zandstrand is prettig om te wandelen ook 's-avonds na het diner om het teveel gegeten weer te verteren.

Over Kumkoy Beach Resort:

het is niet toegestaan dat er met handdoeken bedjes worden gereserveerd. Alleen jammer dat er toch mensen zijn die dat doen want er is vanuit het hotel geen controle. Men zegt in een brief wel dat men controleert echter tijdens ons verblijf heeft geen enkele controle plaatsgevonden

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Bocholtz, Nederland
10.0
Over Kumkoy:

Het strand in Kumkoy is fijn. Zeer geschikt voor lange wandelingen langs de zee. Het plaatsje Kumkoy is erg leuk met inkoopmogelijkheden te over direct voor de deur.

Over Kumkoy Beach Resort:

Hotel Kumkoy Beach Resort is schitterend resort waar men alles doet om het zijn gasten naar de zin te maken. Eten uit de kunst, schoonmaak perfect, zowel in maar ook rondom het hotel en enorm vriendelijk personeel. Ligbedden langs het zwembad in overvloed. Groot pluspunt : Handdoekje leggen overbodig en wordt gelukkig niet getolereerd.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Helmond, Nederland
9.8
Over Kumkoy:

Ligging hotel perfect buiten hotel veel winkels . Met bus ben je zo in side en manavgat . Gaan er zeker nog een keer terug . Transfer is ook goed te doen vanaf vliegveld

Over Kumkoy Beach Resort:

Mooi hotel, goed eten, kamers goed ,schoon mooi zwembad kortom echt een aanrader ga er zeker nog een keer terug .

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Zuid-Beijerland, Nederland
9.7
Over Kumkoy:

leuk om naar sidde te lopen ?? of met dol busje erheen. is gezellig daar.

Over Kumkoy Beach Resort:

goed eten. goede bediening. leuk zwembad en heerlijk strand erbij. Top!!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Merkelbeek, Nederland
9.3
Over Kumkoy:

In de directe omgeving zijn leuke winkeltjes. Alles binnen handbereik. Side en Manavgat zijn makkelijk te bereiken met de dolmus.

Over Kumkoy Beach Resort:

Top hotel, lekker eten en vriendelijk personeel. Het personeel werkt er al jaren en de meeste gasten komen hier al jaren.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Buggenhout, Belgie
8.3
Over Kumkoy:

Kumkoy biedt veel mogelijkheden om te winkelen. Side met de mooie ruïnes ligt op wandelafstand.

Over Kumkoy Beach Resort:

Hotel Kumkoy Beach is ok, maar stilaan toe aan renovatie. Lekker en gevarieerd eten. Elke keer opnieuw plaats zoeken voor 10 personen in het restaurant was niet evident. Het personeel verzette dan wel tafels, maar telkens enkel na expliciet vragen. Behulpzaam personeel aan de receptie.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 7
  • Wifi kwaliteit 9

Turkije - Turkse Riviera - Side - Kumkoy

Kumkoy Beach Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info