Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Titreyengol
Linda Hotel
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:10
  • apr , 21°C
  • 5-sterrenhotel!
  • Schitterend privéstrand
  • Animatie voor jong en oud
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.7
Aanrader127 beoordelingen

Linda Hotel

Ligging: Linda Hotel nabij Side

Hotel Linda ligt op ca. 600 meter van het kiezelstrand van Titreyengöl en ca. 5 kilometer van het historische centrum van Side. Het openbaar vervoer tref je voor het complex aan.

Faciliteiten: Linda Hotel

Hotel Linda ligt in een grote verzorgde groene tuin. Het hotel beschikt over 239 kamers in een gebouw met 4 verdiepingen en 2 liften, 24-uursreceptie en fraai ingerichte lobby met diverse zitjes en een televisiekamer.
Eten kun je in het buffetrestaurant en je kunt in de zomerperiode dineren in 2 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Drankjes zijn verkrijgbaar bij diverse bars, waaronder een lobby bar, beach en snackbar).
In de tuin ligt het animatiebad met 2 glijbanen (van mei t/m oktober, op vaste tijden en weersafhankelijk), een apart kinder- en het relaxbad. In de winterperiode kun je gebruikmaken van het binnenzwembad. Ligbedden en parasols gratis bij het zwembad en op het strand. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder beschikt hotel Linda over een discotheek, diverse winkels, kapsalon en doktersservice (alle tegen betaling). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kleintjes is in de zomerperiode 2019 Nederlandse sprekende animatie bij de miniclub (4-12 jaar, in de winterperiode beperkt), minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je ruime standaardkamer (1-3 personen) is voorzien van een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling), airconditioning (centraal), kluisje (tegen betaling), wifi (tegen betaling) en een balkon. Badkamer met douche, toilet en föhn.

De comfort kamer (2 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter met als extra's bij aankomst op kamer een fruitmandje en wijn, wifi en kluisje gratis en een gratis 15 minuten rugmassage en een gezichtsmasker (ter plaatse reserveren).

De familiekamer met stapelbed (zo gehete family bunkbed, 2 volw. + 2 kind.) is een standaardkamer met een stapelbed voor de kinderen. Familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes. Je kunt ook kiezen voor een familiekamer private pool (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind), deze bestaat uit 2 ruimtes en bieden direct toegang tot een gezamenlijk ondiep zwembad.

Voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tennis (gratis, avondverlichting tegen betaling), biljart (tegen betaling), volleybal, basketbal, fitness, darts, aerobics, boccia en tafeltennis. Diverse watersporten op het strand (tegen betaling). In Hotel Linda kun je heerlijk ontspannen in het Turks bad of de sauna (toegang gratis). Ook de massages en schoonheidsbehandelingen zijn beslist aan te raden (tegen betaling). Het animatieteam van Linda verzorgt 6 dagen per week een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45), diverse snacks (12.00-16.00), ijs (15.00-15.45) en nachtsnack (23.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, (fris)drank in fles, roomservice, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Verzorging Winter 2018-2019: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30, beperkt buffet), lunch (12.30-14.00) en diner (18.00-20.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45) en middernachtsoep (23.00-23.45). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, drinken in fles, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Linda Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
127 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.4
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 9.0
  • Eten 8.6
  • Kamers 8.7
  • Kindvriendelijk 8.6
  • Wifi kwaliteit 7.1
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Waalwijk, Nederland
8.2
Over Titreyengol:

Strand Linda hotel, was nog niet gereed, wel goed bereikbaar

Over Linda Hotel:

Goed hotel, zeer vriendelijk personeel. Service hoeft niet afgekocht te worden d.m.v. Fooien

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Oirsbeek, Nederland
7.7
Over Titreyengol:

afgelegen maar dat wisten wij veel straten opbrekingen vanwege aanleg fietspad

Over Linda Hotel:

het is afgelegen maar dat wisten wij uit de brochure, hotel is vrij oud , miniem onderhoud, badkamer verlichting onvoldoende personeel heel goed wifi betalen is niet meer van deze tijd, geldt ook voor het kluisje

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Papendrecht, Nederland
9.5
Over Titreyengol:

Hebben heerlijk in de omgeving gewandeld, er is daar veel bos en als je niet weet waar je uitkom, kan je altijd een busje pakken naar het hotel. Ook lokale markten bezocht in Manavgat en Side. Het meeste gelopen, is voor ons goed te doen.Al met al een heerlijke week gehad.

Over Linda Hotel:

Wij zijn meerdere malen in dit hotel geweest(jaren geleden), het hotel was er op vooruit gegaan, bediening was zeer goed, zowel bij de receptie als het restaurant. Alles schoon en netjes

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nuth, Nederland
8.9
Over Titreyengol:

Helemaal goed,mooi natuurgebied, Strand was niet schoon JAMMER.

Over Linda Hotel:

Was goed,personeel super,eten super,kamers mooi en schoon. Een groot minpunt er waren een hele bende voetballers aanwezig en die zorgde nogal voor overlast,als ik dat had geweten was ik niet gegaan!!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Zwolle, Nederland
8.1
Over Titreyengol:

Hele mooie omgeving. Veel te zien. Heel interessant vooral als je voor cultuur komt. Prachtige excursie gemaakt door het Taurusgebergte.

Over Linda Hotel:

Linda hotel ligt in een prachtige omgeving met een hele mooie tuin. Ze hebben kippen,pauwen en katten. Kamers zijn mooi en heel schoon. Goede stevige bedden. Personeel is zeer vriendelijk.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 5
Vlijmen, Nederland
8.0
Over Titreyengol:

heel mooi gelukkig dat er busjes reden veel gezien in de bossen

Over Linda Hotel:

heel erg naar ons zin gehad veel gezien side is leuk antalya prachtig markt manavgat heel druk lekker weer komen we terug ligt hier een pak sneeuw een ding was minder harde bedden

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Heerhugowaard, Nederland
7.8
Over Titreyengol:

Side richt zich tegenwoordig meer op "antieke stad Side". Men is druk bezig de opgravingen veilig te stellen. Veel winkels zijn daarom verdwenen. De haven is erg mooi opgeknapt. Om merkartikelen te shoppen is Side niet meer zo belangrijk als een aantal jaar geleden, maar met de dolmus ben je zo in Manavgat of Kumköy. Het is goed uitkijken in welk gebied je je hotel zoekt, wil je dichtbij de winkels en/of het strand, lees je goed in. Wij vinden Turkije nog altijd een heerlijk vakantieland en gaan er graag naartoe.

Over Linda Hotel:

Hotel Linda ligt wat verder van de winkels vandaan en ook het strand is ongeveer 10 minuten lopen. Maar er valt in en om het hotel genoeg te beleven, ook in het laagseizoen. Wij waren er half januari 2019. Er waren heerlijke buffetten, genoeg gasten, animatie en soms regen/soms zon. De kamers zijn prima met allemaal een ander uitzicht. Wij genoten van de rust en hebben door de regen veel in de lounge gezeten, maar daar is het goed toeven. De haman is echt heerlijk: Umu en Serdan (waarschijnlijk niet goed geschreven :) ) zijn erg aardig en geven zalige zeepbehandelingen en massages, gewoon doen! Als je hotel Linda kunt boeken met een aanbieding krijg je echt waar voor je geld vinden wij, tenzij je op zoek bent naar een echt luxe hotel, dat is Linda niet. Dit is een "gewoon"5 sterren hotel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Tilburg, Nederland
9.7
Over Titreyengol:

In de winter is er niet veel te doen. Wel animatie in hotel. Mooi om alles te wandelen maar door zware regenval veel onder water. Met dolmus naar side en Manavgat.

Over Linda Hotel:

Linda mooi hotel, 5 sterren waard. Maar dat WiFi niet overal gratis is kan niet meer in deze tijd.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Vlaardingen, Nederland
8.7
Over Titreyengol:

Ik vind het een goede bestemming prima busverbindingen tegen een redelijke prijs

Over Linda Hotel:

Brandschone kamers veel zorg vriendelijk personeel tip anti slip vloer in de badruimte paraplu's bij receptie geluid tv in lobby is niet goed afgeschermd van de andere geluiden in de lobby

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3
Uithoorn, Nederland
8.7
Over Titreyengol:

Mooi strand met goede service. Alleen ontbraken de gratis fietsen voor een klein stukje. De andere fietsen waren steeds gereserveerd. Er waren dus geen voldoede fietsen. En de fietsen in de rekken heb ik gezien maar er stond alleen in het Turks hoe het lenen ging.

Over Linda Hotel:

Prima hotel met vriendelijk personeel. Alleen de entertainment was niet altijd duidelijk. Zo was er een show met acrobatiek waar we op zaten te wachten, op een andere locatie de disco maar we wisten niet eens waar dat was. Gelukkig nog een gedeelte kunnen zien omdat we er naar vroegen. De muziekquiz ging niet door maar dat werd niet gezegd. We begrepen niet precies waarom niet. Later werd er gezegd dat er vanaf elf uur muziek in de disco was. Met eennpubliek van gemiddeld 60 jaar was ik benieuwd wie daarin was geïnteresseerd. Nieumand dus wij hebben het even aangekeken maar ik vond het een aanfluiting. Zit de lobby vol vanaf half 9 tot elf wordt er niets gedaan. Daarna gaat het grote publiek naar hun kamer en is er disco voor ..........haha

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Turkije - Turkse Riviera - Side - Titreyengol

Linda Hotel

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info