Parkeren bij Brussel Zaventem: QUICKPARKING

Parkeren bij Brussel Zaventem: QUICKPARKING

Terug naar Parkeren Parkeren

Vertrekt u binnenkort met ons naar uw vakantiebestemming vanaf Brussel Zaventem?

Dan bieden wij u als Corendon gast een unieke exclusieve service waar u gebruik van kunt maken; Quickparking nabij luchthaven Brussel Zaventem.

U parkeert uw auto op max. 5 minuten afstand van luchthaven Brussel Zaventem op een eenvoudig bereikbaar, 24/7 bemand, afgesloten parkeerterrein. Een gratis shuttlebus brengt u vervolgens naar de vertrekhal waar u kunt inchecken voor uw Corendon vlucht. Bij terugkomst van uw vakantie staat de shuttlebus op u te wachten om u naar het parkeerterrein te rijden.

Zoals u van ons gewend bent kan dit tegen een ongelofelijk laag parkeertarief. U kunt al een parkeerplaats boeken van € 54,00 voor 8 dagen. Voor dit bedrag bent u niet meer afhankelijk van familie of vrienden, het openbaar vervoer of een taxi.

Hoe laat moet u aanwezig zijn op de parkeerlocatie? In de bevestiging van de parkeerreservering staat meestal informatie over de tijd dat u verwacht wordt op de luchthaven. Over het algemeen raden wij aan om minimaal 3 uur voor vertrek op de parkeerlocatie aanwezig te zijn. Zo heeft u ruim de tijd voor parkeren, inchecken, bagage afgeven en de security controle.

Volop voordeel

  • Onze bewaakte parking bevindt zich op korte afstand van de terminal
  • Met een shuttlebus (5 min!) gratis van en naar de terminal. Geen wachttijden
  • De shuttlebus rijdt voor iedere klant individueel naar de terminal. Dag en nacht
  • Eenvoudig bereikbaar en 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend

Tarieven

Kalender Kalender Kalender Kalender Kalender Kalender Kalender
1 dag
Hoogseizoen: €12,-
Laagseizoen: €10,-
2 dagen
Hoogseizoen: €26,-
Laagseizoen: €24,-
3 dagen
Hoogseizoen: €31,-
Laagseizoen: €29,-
4 dagen
Hoogseizoen: €36,-
Laagseizoen: €34,-
5 dagen
Hoogseizoen: €41,-
Laagseizoen: €39,-
6 dagen
Hoogseizoen: €46,-
Laagseizoen: €44,-
7 dagen
Hoogseizoen: €51,-
Laagseizoen: €49,-
 
Kalender Kalender Kalender Kalender Kalender Kalender Kalender
8 dagen
Hoogseizoen: €56,-
Laagseizoen: €54,-
9 dagen
Hoogseizoen: €66,-
Laagseizoen: €64,-
10 dagen
Hoogseizoen: €68,-
Laagseizoen: €66,-
11 dagen
Hoogseizoen €70,-
Laagseizoen: €68,-
12 dagen
Hoogseizoen: €72,-
Laagseizoen: €70,-
13 dagen
Hoogseizoen: €74,-
Laagseizoen: €72,-
14 dagen
Hoogseizoen: €76,-
Laagseizoen: €74,-
 
Kalender Kalender Kalender Kalender Kalender Kalender
15 dagen
Hoogseizoen: €76,-
Laagseizoen: €74,-
16 dagen
Hoogseizoen: €77,-
Laagseizoen: €75,-
17 dagen
Hoogseizoen: €77,-
Laagseizoen: €75,-
18 dagen
Hoogseizoen: €78,-
Laagseizoen: €76,-
19 dagen
Hoogseizoen: €82,-
Laagseizoen: €80,-
20 dagen
Hoogseizoen: €86,-
Laagseizoen: €84,-

Gaat u meer dan 20 dagen, neemt u dan contact op met het Contact Center.

Hoogseizoen 2019: 1 april tot en met 31 oktober
Laagseizoen 2019: 1 november tot en met 31 maart

Adres Quickparking Brussel Zaventem

Budasteenweg 42
1830 Machelen

Heeft u al een boeking voor een reis gemaakt en wilt u een parkeerplek bijboeken?

Dan kunt u eenvoudig uw parkeerreservering maken door het formulier in te vullen. Wij voegen uw parkeerreservering aan uw boeking toe en u ontvangt een aangepaste factuur. U dient deze per direct voldoen via de betaalpagina op Mijn.corendon.be. U kunt handig betalen met Bancontact (internetbankieren) of creditcard. U ontvangt 48 uur voor vertrek alle benodigde informatie omtrent uw parkeerplek. Leest u voor het boeken de voorwaarden.

Heeft u nog geen boeking voor een reis gemaakt en wilt u ook het parkeren bijboeken?

Dan kunt u dit meteen aangeven op het boekingsformulier van uw reis. Onze website reserveert en berekent automatisch het bedrag van uw parkeerplek. Op de factuur treft u de reservering aan. Dit is tevens de bevestiging van uw reservering. U ontvangt 48 uur voor vertrek alle benodigde informatie omtrent uw parkeerplek. Leest u voor het boeken de voorwaarden.

Wilt u een parkeerplek in het weekend boeken (vanaf vrijdag 13.00 uur tot maandag 09.00 uur) voor vertrek in hetzelfde weekend?
Dan is het mogelijk dat uw reservering pas na maandag verwerkt wordt. Belt u daarom met het Contact Center. Zij zijn te bereiken onder nummer 02-722 94 94.Routebeschrijving Quick Parking Brussel Zaventem

De reserveringsbevestiging bevat een gedetailleerd kaartje en routebeschrijving naar uw parkeerplaats.

Routebeschrijving

Routebeschrijving: Navigatie software: Budasteenweg 38 42 te Machelen (hoek Holstraat). In sommige navigatiesoftware staat het huisnummer niet vermeld. Ga dan naar Holstraat of hoek Holstraat/Budasteenweg.

Routebeschrijving vanaf Antwerpen: Ga op de A1/E19 richting Brussel. Neem afslag 12 (Vilvoorde/Machelen). Deze weg gaat naar rechts de luchthavenweg op. Na ongeveer 800 m de rotonde 3e afslag naar de Woluwelaan. Na ongeveer 2,5 km rechts de Budasteenweg op. Na 50 m vindt u de parking aan uw rechterhand.

Routebeschrijving vanaf Brussel: Rij richting noorden de N21 op (Haachtsesteenweg) richting Zaventem. Sla linksaf op de Woluwelaan (R22). Neem de eerste afslag links de Budasteenweg op. De parking bevindt zich direct na 50 m aan uw rechterhand.

Routebeschrijving vanaf Kortrijk/Gent: Op de Brusselse Ring (RO) richting Namen/Luik/Antwerpen. Neem afslag 5 richting Machelen-Woluwelaan. Onderaan de afslag gaat u links de Woluwelaan op. Ga vervolgens bij de eerste stoplichten rechts de Budasteenweg op. De parking vindt u na 50 m aan uw rechterhand.

Routebeschrijving vanaf Luik/Charleroi: Neem de E40/E19 naar Brussel. Voeg in op de Brusselse Ring (RO). Neem afslag 4 richting Vilvoorde/Zaventem. Ga verder op de R22 (Woluwelaan) richting Vilvoorde. Na 2,5 km, net na een spoorbrug, linksaf de Budasteenweg op (dit is het 4e stoplicht). De parking vindt u na 50 m aan uw rechterhand.