Spanje/ Canarische Eilanden/ Fuerteventura/ Costa Calma
SBH Fuerteventura Playa
All Inclusive - Hotel
  • 04:30
  • 01:00
  • dec , 20°C
  • Direct aan het strand
  • Ideaal voor de hele familie
  • Nabij het centrum van Costa Calma
  • Prachtige tuin met zwembad
  • Meer lezen
8.1
Zeer goed227 beoordelingen

SBH Fuerteventura Playa

Ligging: SBH Fuerteventura Playa in Costa Calma

SBH Fuerteventura Playa ligt direct aan het strand en is omgeven door prachtige tuinen met bloemen en palmbomen. Het centrum van Costa Calma met zijn parelwitte strand vind je ongeveer 5 minuten loopafstand. In de directe omgeving vind je tal van winkels, restaurants en bars. Het openbaar vervoer tref je op ongeveer 100 m.

Faciliteiten: SBH Fuerteventura Playa

SBH Fuerteventura Playa telt 300 kamers verdeeld over 1 gebouw met 3 verdiepingen. In de lobby met zitjes vind je de receptie die 24 uur per dag voor je klaar staat.
In het restaurant worden heerlijke gerechten in buffetvorm geserveerd, er is een Tapas Bar en voor je drankjes kun je terecht bij één van de 2 bars.
In de prachtige tuin vind je het zoutwaterzwembad (verwarmd van 01-12 t/m 01-04) en een apart kinderbad (zoutwater), omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de handdoekenservice. Op het strand kun je tegen betaling gebruikmaken van de ligbedden en parasols.
Verder biedt SBH Fuerteventura Playa een doktersservice, een wasservice en winkeltjes (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar, in de winterperiode 6 dagen per week), een minidisco en er is een speeltuin.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in SBH Fuerteventura Playa is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliettelevisie, kluisje (tegen betaling), telefoon, koelkastje, gratis wifi en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Je kunt ook een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (min. 3 pers. en max. 3 volw. + 1 kind), deze bestaat uit 1 grote ruimte. Tegen een toeslag boek je een familiekamer met zeezicht.

Sport & Ontspanning:

SBH Fuerteventura Playa biedt je tal van activiteiten, zoals een kleine fitnessruimte, tennis, volleybal, tafeltennis, boccia, darts, sauna en voetbal. Biljart, diverse watersporten aan het strand, massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Er wordt een beperkt animatieprogramma aangeboden.

Verzorging Zomer 2019: SBH Fuerteventura Playa

Je verblijft in SBH Fuerteventura Playa op basis van All Inclusive: Ontbijt (08.00-10.30), lunch (13.00-15.00) en diner (18.00-21.15), alle in buffetvorm. Diverse snacks (15.30-16.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: alle consumpties na 23.00 uur.

Ligging: SBH Fuerteventura Playa in Costa Calma

SBH Fuerteventura Playa ligt direct aan het strand en is omgeven door prachtige tuinen met bloemen en palmbomen. Het centrum van Costa Calma met zijn parelwitte strand vind je ongeveer 5 minuten loopafstand. In de directe omgeving vind je tal van winkels, restaurants en bars. Het openbaar vervoer tref je op ongeveer 100 m.

Faciliteiten: SBH Fuerteventura Playa

SBH Fuerteventura Playa telt 300 kamers verdeeld over 1 gebouw met 3 verdiepingen. In de lobby met zitjes vind je de receptie die 24 uur per dag voor je klaar staat.
In het restaurant worden heerlijke gerechten in buffetvorm geserveerd, er is een Tapas Bar en voor je drankjes kun je terecht bij één van de 2 bars.
In de prachtige tuin vind je het zoutwaterzwembad (verwarmd van 01-12 t/m 01-04) en een apart kinderbad (zoutwater), omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de handdoekenservice. Op het strand kun je tegen betaling gebruikmaken van de ligbedden en parasols.
Verder biedt SBH Fuerteventura Playa een doktersservice, een wasservice en winkeltjes (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar, in de winterperiode 6 dagen per week), een minidisco en er is een speeltuin.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in SBH Fuerteventura Playa is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliettelevisie, kluisje (tegen betaling), telefoon, koelkastje, gratis wifi en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Je kunt ook een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (min. 3 pers. en max. 3 volw. + 1 kind), deze bestaat uit 1 grote ruimte. Tegen een toeslag boek je een familiekamer met zeezicht.

Sport & Ontspanning:

SBH Fuerteventura Playa biedt je tal van activiteiten, zoals een kleine fitnessruimte, tennis, volleybal, tafeltennis, boccia, darts, sauna en voetbal. Biljart, diverse watersporten aan het strand, massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Er wordt een beperkt animatieprogramma aangeboden.

Verzorging Zomer 2019: SBH Fuerteventura Playa

Je verblijft in SBH Fuerteventura Playa op basis van All Inclusive: Ontbijt (08.00-10.30), lunch (13.00-15.00) en diner (18.00-21.15), alle in buffetvorm. Diverse snacks (15.30-16.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: alle consumpties na 23.00 uur.

Verzorging Winter 2018-2019: SBH Fuerteventura Playa

Je verblijft in SBH Fuerteventura Playa op basis van All Inclusive: Ontbijt (08.00-10.30), lunch (13.00-15.00) en diner (18.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (15.30-16.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: alle consumpties na 23.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in SBH Fuerteventura Playa

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.1 Zeer goed

Gebaseerd op:
227 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 7.9
  • Ligging 7.9
  • Service 8.4
  • Prijs/kwaliteit 8.3
  • Eten 8.5
  • Kamers 7.6
  • Kindvriendelijk 7.5
  • Wifi kwaliteit 6.4
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Roelofarendsveen, Nederland
9.7
Over Costa Calma:

Het strand was zoals eerder omschreven. Goed vertoeven, wanneer je ervan houdt, wij lagen vaker bij het zwembad.

Over SBH Fuerteventura Playa:

Het hotel was goed, zag er aan de buitenkant wat minder verzorgd uit dan de naastgelegen resorts. Binnen was hier niets van te merken en was alles prima verzorgd.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Zoetermeer, Nederland
9.0
Over Costa Calma:

Fuerteventura is wel aardig als bestemming, maar niet uitzonderlijk. In 1 of 2 dagen heb je ‘t meeste wel bekeken. Blijft ontspannen in mooi weer en dat kan hiervuitstekend. Blijkbaar zelfs eind november.

Over SBH Fuerteventura Playa:

Hotel wat gedateerd. Renovatie start blijkbaar in februari 2019. Heel gastvrij personeel. Gevarieerd eten van goede kwaliteit. Fijn om dit hotel te vertoeven.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Berkel En Rodenrijs, Nederland
7.8
Over Costa Calma:

Voor deze korte vakantie was het niet echt nodig om SBH Fuerteventura Playa te verlaten om de omgeving te verkennen. Volop vertier, prettige omgeving, eten en drinken aanwezig!!

Over SBH Fuerteventura Playa:

Voor deze korte vakantie was het niet echt nodig om SBH Fuerteventura Playa te verlaten om de omgeving te verkennen. Volop vertier, prettige omgeving, eten en drinken aanwezig!!

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Wognum, Nederland
9.0
Over Costa Calma:

Goed heeft opknapbeurt oud gebouw maar niet alles zat niks los geen scherpe dingen, voor het klimaat een aanrader eilandtour een aanrader buggy tocht net 3,5 uur voor 65 prijzig

Over SBH Fuerteventura Playa:

Goed gezellig te oud dus opknap vervrissing gezellig omgeving personeel eten teveel mooie dingen waardoor tesnel afkoeling

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Loon Op Zand, Nederland
8.3
Over Costa Calma:

Het is een rustig eiland waar wij ons een week goed hebben kunnen vermaken door lekker te zonnen, het eiland te verkennen, te golven en naar een prachtige dierentuin geweest.

Over SBH Fuerteventura Playa:

Het is een sober hotel, schone kamers en goed eten!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Warmond, Nederland
8.0
Over Costa Calma:

Lekker strand, prima kamer met mooi uitzicht op zee, wel omgevraagd. Wel erg gedateerd. B.v. Het uiterlijk en zeker de ligstoelen.

Over SBH Fuerteventura Playa:

Het uiterlijk is erg gedateerd, maar hebben het zeker naar ons zin gehad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Garyp, Nederland
9.0
Over Costa Calma:

Prima resort moet hier en daar wel worden gerenoveerd

Over SBH Fuerteventura Playa:

Prima resort. Onze kamer was geweldig mooi. Mooi uitzicht op zee. Avond eten meer dan een 10.Onbijt was wat minder koffie was lauw en het lekkerste brood werd niet aangevuld. Verder een mooie week gehad.Het weer was minder mooi.wat jammer was

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Ijlst, Nederland
8.3
Over Costa Calma:

Super bestemming als je rust en mooi weer wilt hebben. Wij hadden een beetje pech met het weer. Mooi om een keer heen te gaan voor vakantie niet om te wonen.

Over SBH Fuerteventura Playa:

Voor prijs, animatie en all-in goede prijs kwaliteit verhouding. Tuurlijk hotel is gedateerd en mag likje verf gebruiken. Maar animatie op avond erg leuk zelfs buiten hoog seizoen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Zwaanshoek, Nederland
8.0
Over Costa Calma:

Wij hebben een prima vakantie gehad. Jammer dat het weer niet helemaal meewerkte. De ligging tot het strand was prima, voor de omgeving moesten we met de bus naar andere plaatsten o.a. Morro Jable. Misschien een tip voor jullie om daar een hotel te zoeken. De verzorging v.w.b. receptie was prima, de kamers waren keurig.

Over SBH Fuerteventura Playa:

Hotel was prima. De mensen bij de receptie dachten met ons mee. Het eten en de verzorging was ook goed. De ligging tot het strand was prima.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Wijnaldum, Nederland
9.0
Over Costa Calma:

auto gehuurd en het hele eiland over geweest. voor 8 dagen een prima vakantie.

Over SBH Fuerteventura Playa:

accommodatie goed. in de omgeving iets te weinig te beleven. misschien de tv zenders uitbreiden met nederlandse progamma's

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2

Spanje - Canarische Eilanden - Fuerteventura - Costa Calma

SBH Fuerteventura Playa

Vluchtinformatie Fuerteventura

Er wordt 1x per week gevlogen naar deze bestemming. U kunt op dit moment alleen vanaf Amsterdam naar deze bestemming vliegen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar Fuerteventura bedraagt ca. 4.30 uur

Transfertijd vanaf de luchthaven naar:

Caleta de Fuste: ca. 15 minuten
Corralejo: ca. 45 minuten
Costa Calma: ca. 60 minuten
Jandía: ca. 85 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info