Spanje/ Canarische Eilanden/ Gran Canaria/ Maspalomas
Maspalomas Resort by Dunas
All Inclusive - Bungalow
  • 04:20
  • 00:45
  • mrt , 21°C
  • Op loopafstand van het strand en boulevard
  • Winnaar Hotel of the year award
  • 5 kinderbaden, speeltuin, miniclub/disco
  • Populair kwaliteitsresort met goede AI formule
  • Meer lezen
8.4
Zeer goed66 beoordelingen

Maspalomas Resort by Dunas

Ligging: Maspalomas Resort by Dunas in Maspalomas

Maspalomas Resort by Dunas (voorheen Dunas Maspalomas Suites & Resort) ligt rustig, nabij de palmenoase van Maspalomas. Het fraaie strand van Maspalomas en het centrum van Meloneras liggen beide op ca. 1.200 meter (v.a. het bungalowgedeelte beide op ca. 1,5 kilometer). Er rijdt ca. 4 keer per dag een gratis shuttle busje vanuit beide gedeeltes naar het strand, tevens het begin van de boulevard naar Meloneras. De golfbaan van Maspalomas ligt op ca. 600 meter (ter plaatse speciale tarieven beschikbaar voor greenfees).

Faciliteiten: Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas bestaat uit 2 gedeeltes, elk met een eigen receptie, internethoek (tegen betaling), wifi (gratis), bar, restaurant (in het Suite gedeelte met buitenterras) en discotheek. In de ruim opgezette tuin liggen maar liefst 4 zwembaden, waaronder 2 kinderbaden (alle zwembaden verwarmd van november t/m april), zonneterrassen met ligbedden, parasols, 2 poolbars en handdoekenservice (gratis tegen borg, wisseling tegen betaling).
Verder kun je tegen betaling gebruikmaken van de wasservice. Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje, minidisco en een miniclub (4-12 jaar). Gasten mogen gebruikmaken van de faciliteiten in beide gedeeltes, m.u.v. de bars, discotheken en restaurants met betrekking tot de All Inclusive formule.
Het hotel heeft het erkend duurzaamheidskeurmerk ISO 14001, dat betekent dat zij maatregelen neemt om water- en energieverbruik en afval te verminderen.

Let op: Maspalomas Resort by Dunas is vanwege renovatiewerkzaamheden gesloten van 01-05-2019 t/m 31-05-2019.

Bungalow/suite:

De 2-kamerbungalows (min. 2 volw. en max. 2 volw. + 2 kind.) in het resort gedeelte zijn recentelijk gerenoveerd, comfortabel ingericht en voorzien van een woon-/slaapkamer met slaapbank, kitchenette, koelkast (leeg), magnetron, airconditioning, satelliet televisie met BVN, telefoon, wifi (gratis), huurkluisje, aparte 2-persoonsslaapkamer, badkamer met bad/douche, toilet en föhn en een terras met zitje.

De 2-kamerbungalows comfort (2-3 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de 2-kamerbungalows, maar met meer comfort. Zo zijn er koffie- en theefaciliteiten in je kamer, voor volwassenen zijn er badjassen en badslippers en een turn down service waarbij je kamer elke middag opgeruimd wordt en je bed opgemaakt wordt.

De 3-kamerbungalows (3-4 personen) zijn hetzelfde als de 2-kamerbungalows maar hebben een extra 2-persoonsslaapkamer.

De standaard 2-kamersuite in Dunas Suites & Villas (min 3 volw., max. 5 volw. of 4 volw. + 2 kind.) is comfortabel ingericht en voorzien van een woon-/slaapkamer met slaapbank, koelkast (leeg), airconditioning, satelliet televisie met BVN, telefoon, wifi, huurkluisje, aparte 2-persoonsslaapkamer, badkamer met bad/douche, toilet en föhn en een terras met zitje.

Sport & Ontspanning:

Maspalomas Resort by Dunas beschikt over tafeltennis, fitness, animatie voor jong en oud en 2 keer per week professionele shows. Tegen betaling kun je gebruikmaken van tennis, tafelvoetbal, biljart en massage en schoonheidsbehandelingen.

Verzorging Winter 2018-2019 en Zomer 2019: Maspalomas Resort by Dunas

Je verblijft in het Maspalomas Resort by Dunas (voorheen Dunas Maspalomas Suites & Resort) op basis van All Inclusive waarbij inbegrepen: ontbijt (08.00-10.30), lunch (13.00-15.00) en diner (18.30-22.00) in buffetvorm met show cooking en regelmatig themavonden (in het Suite gedeelte zijn de buffetten iets uitgebreider). Diverse snacks (11.00-16.00), ijs (10.30-18.00) en koffie/thee en koekjes (16.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: alle consumpties na 24.00 uur en import drankjes.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Keuken of kitchenette
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Maspalomas Resort by Dunas

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.4 Zeer goed

Gebaseerd op:
66 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.3
  • Service 8.7
  • Prijs/kwaliteit 8.3
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.3
  • Kindvriendelijk 8.9
  • Wifi kwaliteit 7.3
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Hoogland, Nederland
8.7
Over Maspalomas:

Maspalomas leuk gebied. Bungalows liggen half uurtje wandelen vanaf de duinen . In de directe buurt niks te beleven.

Over Maspalomas Resort by Dunas:

Prima. Wat ons betreft mag bij t diner het eten warmer worden geserveerd.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Zevenaar, Nederland
8.9
Over Maspalomas:

In de avond vonden we het erg stil in Maspalomas, hier was niet veel te beleven

Over Maspalomas Resort by Dunas:

Prima accommodatie, vriendelijk personeel , schoon

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 9
Hengelo, Nederland
9.4
Over Maspalomas:

Heerlijk weer! De temperatuur verschillen tussen het noorden en zuiden zijn best groot!

Over Maspalomas Resort by Dunas:

Erg leuk, schoon en zat ruimte in het huisje! Kinderbedje was prima,

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Amsterdam, Nederland
7.8
Over Maspalomas:

Prima gedeelte van Maspalomas. Niet te dicht bij alle hoogbouw. Strand en duinen zijn wel wat verder weg maar was voor ons prima lopend te doen.

Over Maspalomas Resort by Dunas:

Prima huisje . Prima eten maar drank was minder. Jammer dat gasten al vroeg hun handdoekje leggen

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Enschede, Nederland
9.3
Over Maspalomas:

Prachtig in het groen, geen hoogbouw. Centrale ligging is perfect ! Aanrader: Bezoek het mooiste aquarium ter wereld in Lad Palmas.

Over Maspalomas Resort by Dunas:

Je hebt echt niet het gevoel dat je op een groot resort bent, heel rustig en veel privacy, je kunt de drukte opzoeken maar ook de rust. TOP animatie elke avond!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Sittard, Nederland
10.0
Over Maspalomas:

Prachtige vakantiebestemming in januari vooral met kleine kinderen.Ideaal weer om lekker te wemmen in verwarmd zwembad en heerlijk te wandelen.

Over Maspalomas Resort by Dunas:

Zeer goed.Heerlijke bungalows met prachtig onderhouden tuintjes en verwarmd zwembad.Eten erg goed verzorgd voor elk wat wils en genoeg variatie.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Heemskerk, Nederland
8.2
Over Maspalomas:

Maspalomas is, in tegenstelling tot het nabij gelegen Playa del Ingles, een rustige plaats met een mooie boulevard met luxe winkels. Als je de drukte wilt opzoeken ben je met een taxi binnen een paar minuten in het levendige centrum van Playa del Ingles. Taxi's zijn goedkoop (een ritje kost ca. 4 euro).

Over Maspalomas Resort by Dunas:

Maspalomas Resort by Dunas is een echt familiehotel. Leuke, ruime bungalows in een goed onderhouden park. Prima bedden en zeer vriendelijk personeel. Er zijn verschillende zwembaden op het park aanwezig en bij de zwembaden zijn voldoende ligbedjes aanwezig. Natuurlijk zijn er ook hier mensen die met hun handdoeken ligbedden bezet houden, maar dat was minimaal. Eten is goed en vers, niet overdreven maar voor een ieder wat wils. Bij de zwembadbar zijn iedere dag vanaf een uurtje of 11 allerlei snacks te verkrijgen die ter plekke door een kok worden bereid. Voor de kinderen is er een animatieteam aanwezig en ook s'avonds is er tot ca. 22:30 uur animatie. Verwacht daar echter niet te veel van. Het strand is te bereiken na een wandeling van ongeveer 25 minuten. Voor ons prima te doen maar mocht je daar moeite mee hebben dan biedt het hotel ook een bus shuttle. En anders zijn er ook altijd nog voldoende taxi's die je voor een appel en een ei heen en weer brengen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Enschede, Nederland
7.2
Over Maspalomas:

Maspalomas is ,mooi markten zijn druk met opdringende verkopers, je moet je eigenstandpunten behouden dan gaat alles goed.

Over Maspalomas Resort by Dunas:

Hotel is goed, maar ik miste wel meubels op de slaapkamer (een stoetlen tafeltje was niet aanwezig. We hebben er om gevraagd ze brachten alleen een soort tafeltje). In woonkamer was helemaal geen stoel alleen een slaapbank. Dat noem ik incompleet.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Oosterhout, Nederland
8.3
Over Maspalomas:

Wij kwamen in een heel andere wereld terecht. Er groeien op Cran Canaria veel planten die in Nederland te koop zijn.Wij hadden een auto gehuurd en leuke dorpjes en excursies gedaan. Ik had nog zo veel meer willen bewonderen. Helaas werd ik halverwege de vakantie geveild door een maag darminfectie, die ik beslist in Nederland had opgelopen, want bij terug komst waren er meer mensen om mij heen die hetzelfde hadden. Bovendien ik was de enigste op het park die bij de arts zat. Het lag dus niet aan het eten daar. Een spaanse arts moest mij weer oplappen. Ik zou heel graag nog een keer terug gaan om nog het noordwesten van het eiland te zien, want dat heb ik gemist. Wie weet tot volgend jaar!!!!!!!!

Over Maspalomas Resort by Dunas:

Het Maspalomas Resort by Dunas was een zeer schoon en verzorgt park. Elke dag werd alles schoongemaakt en het eten was prima.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Voorburg, Nederland
8.0
Over Maspalomas:

Maspolomas zelf vonden wij wat lastig met mijn opvouwbare scootmobiel, naar het strand was niet te doen, maar met de taxi zit je snel in Plaja de Ingles, superleuk winkelcentrum. Verder lekker in het zwembad bij resort gebleven.

Over Maspalomas Resort by Dunas:

Service goed, eten goed, vriendelijk personeel, wij hebben wel een klacht ingediend over de kwaliteit van de wijnen in het restaurant en de discotheek. In zwembad bar waren er flessen wijn, die waren goed van kwaliteit. Klacht gedeponeerd bij de staf, die kwam toevallig op onderzoek in het restaurant en namen dit serieus en zij gingen dat onderzoeken en eventueel aanpassen!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1

Spanje - Canarische Eilanden - Gran Canaria - Maspalomas

Maspalomas Resort by Dunas

Vluchtinformatie Gran Canaria

Er wordt 2x per week gevlogen naar deze bestemming. U kunt op dit moment alleen vanaf Amsterdam naar deze bestemming vliegen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar Gran Canaria bedraagt ca. 4.20 uur

Transfertijd vanaf de luchthaven naar:

San Agustin: ca. 30 min.
Playa del Ingles: ca. 35 min.
Maspalomas: ca. 35 min.
Playa Taurito: ca. 60 min.
Puerto Rico: ca. 60 min.
Puerto de Mogan: ca. 75 min.

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info