Turkije/ Egeische kust/ Fethiye/ Calis
Jiva Beach Resort
All Inclusive - Hotel
  • 03:30
  • 01:00
  • jul , 32°C
Jiva Beach Resort
Jiva Beach Resort
Jiva Beach Resort
Jiva Beach Resort
Jiva Beach Resort
  • Aan het strand en op loopafstand van het centrum van Calis
  • Meerdere zwembaden, waarvan 1 met glijbanen
  • Goede service en vriendelijk personeel
  • Meer lezen
9.0
Uitstekend38 beoordelingen

Jiva Beach Resort

Waarom zou je Jiva Beach Resort boeken voor je welverdiende vakantie? Omdat Jiva Beach Resort een uitstekend hotel is waar prijs en kwaliteit in verhouding staan en er genoeg te beleven is voor alle leeftijden!

Ligging: Jiva Beach Resort nabij Çalis

Jiva Beach Resort ligt aan het strand. Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt het kleine centrum van Çalis met restaurants, winkeltjes en terrasjes. Het centrum van Fethiye ligt op circa 5 kilometer. Een bushalte vind je op circa 100 meter afstand van het hotel.

Faciliteiten: Jiva Beach Resort

Jiva Beach Resort beschikt over 367 kamers onderverdeeld over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. In het hoofdgebouw tref je de lobby met 24-uursreceptie en gratis wifi in de openbare ruimtes.
In de groene tuin liggen de 5 zwembaden waarvan een met glijbanen. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad. Rondom de baden tref je de ruime zonneterrassen voorzien van ligbedden en parasols. Er is een gratis badhanddoekenservice aanwezig.
In het buffetrestaurant worden de maaltijden tot je beschikking gesteld. Ook kun je voor een lekker hapje terecht in een van de 3 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Bij de diverse bars kun je drankjes bestellen, zoals een pool bar en een snackbar.
Verder biedt Jiva Beach je een internetcafé, winkeltjes, kapper, doktersservice, roomservice en wasservice (sommige tegen betaling). Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar), teenageclub (13-15 jaar), minidisco en op aanvraag en tegen betaling een babysitservice.

Hotelkamer:

De verzorgde standaardkamers (1-3 personen) van Jiva Beach bevinden zich in het hoofdgebouw en zijn voorzien van satelliettelevisie, telefoon, airconditioning, kluisje (gratis), minibar (tegen betaling), wifi (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten en een balkon of terrasje met zitje. Badkamer met douche, toilet en föhn.

De standaard roof kamer (1-2 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter iets kleiner en gelegen op de bovenste verdieping. Tegen een toeslag kun je een standaard roof kamer met zwembadzicht (1-2 personen) boeken.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zwembadzicht (1-3 personen) boeken of een swim up kamer (2-3 personen), deze kamer is gelegen op de begane grond en biedt direct toegang tot het gezamenlijke zwembad.

De familiekamer (4 personen) bestaat uit 2 ruimtes en de familie suite (min. 4 pers. en max. 4 volw. + 1 kind) bestaat uit 2 slaapkamers en een woonkamer met slaapbank.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie in Jiva Beach Resort kun je gebruikmaken van de vele faciliteiten: aerobics, yoga, boccia, darts, minigolf, tafeltennis, fitness en beachvolleybal. Tegen betaling: biljart en diverse watersporten op het strand (windsurf gratis indien certificaat). In het Spa Center met sauna en Turks bad kun je heerlijk ontspannen en tegen betaling diverse behandelingen en massages ondergaan. Het animatieteam zorgt overdag en ’s avonds voor sport, spel, shows en vermaak voor jong en oud.

Verzorging Zomer 2019: Jiva Beach Resort

Je verblijft in resort Jiva Beach op basis van All Inclusive Plus: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.00). IJs (11.00-12.00 en 16.00-17.00), snacks (12.00-16.30), koffie/thee met koekjes (24 uur per dag) en een middernachtsnack (20.00-08.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, nootjes, speciale koffies, de Spa bar, waterpijp en roomservice.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Jiva Beach Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

9.0 Uitstekend

Gebaseerd op:
38 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.9
  • Ligging 8.5
  • Service 9.3
  • Prijs/kwaliteit 8.8
  • Eten 9.2
  • Kamers 9.1
  • Kindvriendelijk 8.9
  • Wifi kwaliteit 5.6
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Barendrecht, Nederland
8.0
Over Calis:

Fetiye is een mooie omgeving met veel groen. De markt op dinsdag is leuk om te bezoeken.

Over Jiva Beach Resort:

Jiva beach resort is een prachtig hotel met heel vriendelijk personeel. Het eten is lekker en gevarieerd. Wij hopen in de toekomst nog een keer te mogen terugkomen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Zoetermeer, Nederland
9.7
Over Calis:

Fethiye is een leuke stad om naar toe te gaan. Heerlijk winkelen en de markt is zeker een aanrader

Over Jiva Beach Resort:

Wij vonden het hotel super. Het eten is erg goed, vriendelijk persoon en erg schoon!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Bunschoten, Nederland
10.0
Over Calis:

Voortreffelijk hotel mooie omgeving komen er terug

Over Jiva Beach Resort:

Super goed waren er vanwege 40 jarig huwelijk morgens taart versieringen op de tafel Kamer bed met zwanen, ballonnen, rozenblaadjes, flesje wijn en fruit. Geweldige bediening. Enige nadeel parking. Bussen rijden er te weinig. Doen we nooit meer.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Apeldoorn, Nederland
10.0
Over Calis:

Gezellige boulevard in Callis met terrasjes begint op 10 minuten loopafstand. Winkeltjes iets verder lopen. Fethiye op 5km afstand en met Dolmus prima te doen. Mooie haven en leuke winkeltjes. Ook met taxi boot prima te doen, half uur varen en vertrekt ieder half uur vanuit Callis en terug.

Over Jiva Beach Resort:

Hotel Jiva Beach is een geweldig hotel. Heel erg mooi aangelegd met mooie waterpartijen. Verschillende barretjes, terrasjes, loungeplekken/banken, plaats genoeg. Alles keurig onderhouden, schoon en netjes en erg vriendelijk personeel. Eten erg lekker en heel veel keus, ook a la carte, snack restaurant. En ook hier erg schoon. Ligbedjes aan het strand hebben lekkere dikke kussens. Echt heel erg aan te raden!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Boxtel, Nederland
8.7
Over Calis:

Calis was leuk en de boulevard langs het strand ook, jammer dat deze niet tot het hotel doorliep.

Over Jiva Beach Resort:

Zeer leuk hotel en zeer vriendelijk personeel Het personeel bleef vrolijk en lachen naar de klanten, waarbij ik niet de indruk had dat het een gemaakte lach was, ze waren blij me onze komst en we werden als zodanig ook bediend.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Hoorn, Nederland
7.7
Over Calis:

prima, behalve dat het heel gehorig is op de kamer eten was prima alles is aanwezig

Over Jiva Beach Resort:

dorpje is vlakbij, goed te doen met de bus of taxi

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 7
Amstelveen, Nederland
9.3
Over Calis:

Mooie omgeving. Bezienswaardigheden liggen op een kleine afstand en de Dolmus stopt bijna voor de deur.

Over Jiva Beach Resort:

Prachtig ruim opgezette accommodatie. Verschillende zwembaden waar ruim bedjes beschikbaar zijn. We hadden eerst een kamer aan de achterkant van het hotel, hier heb je maar 3u zon en dus zonde van je swimup. Wel heb je hier mooie ruime moderne (stille) kamers. Na 2 nachten kregen we een kamer meer aan de binnenkant van het resort met half zeezicht. Kamers zijn (veel) minder ruim en modern en de isolatie is buitengewoon slecht. Je kan de buren horen snurken en alles wat er boven je gebeurd hoor je ook. Daarnaast elke speld die op de gang valt hoor je. Kortom, de kwaliteit voor de swimup was perfect, maar het is enorm luidruchtig. Wel zit je in het hoofdgebouw en kan je binnendoor naar de eetzaal lopen (verdeeld in 4 delen). Personeel zeer vriendelijk. Elke dag was het weer een feestje wat je kon eten. Veel diversiteit elke avond en bijna geen avond hetzelfde, en dat voor 12 dagen vakantie. Elke avond leuke animatie voor jong en oud Wij kijken terug op een heerlijke vakantie bij Jiva

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Sneek, Nederland
9.7
Over Calis:

Super hotel met zeer dienstbaar personeel waar service heel hoog aangeschreven staat

Over Jiva Beach Resort:

Schoon, netjes en compleet. Alleen de WiFi is zwak

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Alkmaar, Nederland
8.7
Over Calis:

Een erg mooie omgeving, vooral de kloof is erg mooi

Over Jiva Beach Resort:

Het is een prima hotel, met een goede service, zeer goed, warm, en gevarieerd eten, schoon, en zeer vriendelijke mensen,helemaal top

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Rotterdam, Nederland
9.7
Over Calis:

Fethiye calis is heel mooi ..veel groen mooie strand vlakbij cetrum korte afstanden naar eilanden in de omgeving

Over Jiva Beach Resort:

Hotel jiva was super ! Alles was perfect super goed eten met veel diversiteit,vriendelijk personeel mooie grote schone kamers, mooie strand , wij gaan zeker terug naar jiva.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6

Turkije - Egeische kust - Fethiye - Calis

Jiva Beach Resort

Vluchtinformatie Dalaman

Er wordt dagelijks gevlogen naar Dalaman vanaf Amsterdam en 2x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines en Corendon Airlines.

De vluchtduur naar Dalaman Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Dalaman naar:

Sarigerme: ca. 20 minuten
Gocek: ca. 40 minuten
Dalyan: ca. 45 minuten
Fethiye: ca. 50 minuten
Hisaronu: ca. 60 minuten
Oludeniz: ca. 70 minuten
Marmaris: ca. 90 minuten
Icmeler: ca. 100 minuten
Turunc: ca. 120 minuten
Kalkan: ca. 120 minuten
Kas: ca. 130 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info