Turkije/ Egeische kust/ Kusadasi/ Long Beach
Ephesia Beach Club
All Inclusive - 1e Klas Vakantiedorp
  • 03:15
  • jul , 31°C
  • Winnaar Hotel of the year award
  • 5 zwembaden en lunapark
  • Direct aan het strand
  • Volop activiteiten voor jong en oud
  • Meer lezen
8.4
Zeer goed44 beoordelingen

Ephesia Beach Club

Ephesia Beach Club is een uniek vakantiedorp, direct aan de langgerekte Egeïsche kust gelegen. Met zijn 5 zwembaden, gelegen in de prachtig aangelegde tuin met palmbomen heb je het gevoel in een natuurpark terecht te zijn gekomen.

Ligging:
Ephesia Beach Club ligt direct aan het mooie zandstrand en op ca. 7 km van het centrum van Kusadasi. Het openbaar vervoer treft u op korte loopafstand aan.

Faciliteiten:
Ephesia Beach Club beschikt over in totaal 410 kamers die zijn verdeeld over 14 verschillende gebouwen, verspreid over het complex. Ephesia Beach Club beschikt over 5 buitenzwembaden, ligstoelen, matrasjes, parasols en badhanddoeken zijn gratis te gebruiken. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad, een Luna Park, een mini-club (4 tot 12 jaar) en is er een mogelijkheid een babysitter in te huren. Naast het hoofdrestaurant zijn er 4 á la carte restaurants (vis, Turks, Chinees en Italiaans, geopend vanaf juni t/m half september). Er zijn verschillende bars aanwezig. Verder biedt Ephesia Beach Club nog een game center, doktersservice, wasserette en verschillende winkeltjes waaronder een juwelier, boetiek, zilverwinkel, leerwinkel en een fotowinkel.

Uw hotelkamer:
De standaardkamers van Ephesia Beach Club zijn comfortabel ingericht en beschikken over een telefoon, televisie, minibar, airconditioning, huurkluisje en een badkamer met douche, toilet en föhn. De kamers beschikken allemaal over een terras of een balkon. Zeezichtkamers te boeken tegen toeslag. Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaardkamer met extra bedden, familiekamers, deze bestaan uit 2 ruimtes. Tegen een toeslag kunt u een familiekamer met zeezicht boeken. U kunt ook kiezen voor een familiekamer met zwembadzicht. Deze kamers bestaan ook uit 2 ruimtes en hebben direct toegang tot het zwembad.

Sport & Ontspanning:
In Ephesia Beach Club kunt u gratis tennissen (materiaal en verlichting wel tegen betaling), tafeltennissen, darten, jeu de bouls, fitnessen en volleyballen. Aan het strand kunt u gratis gebruik maken van de kano's en de waterfietsen. De gemotoriseerde watersporten en duiken zijn tegen betaling. Relaxen kunt u in de hamam of sauna en ook is er een mogelijkheid voor een massage (tegen betaling). Het animatieteam verzorgt overdag sport- en spelanimatie en 's avonds shows.

Verzorging:
All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.30-21.30), allen in buffetvorm. Snacks (12.30-17.00), ijsjes (01-06 tot 15-09, 14.30-18.00), koffie/thee en koekjes (14.30-18.00) en middernachtsnack (23.30-00.30). Per verblijf 1 maal dineren in één van de a la carte restaurants (vooraf reserveren). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn tussen 10.00 en 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drank, verse vruchtensappen en alles na 24.00 uur.

LET OP: In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Ephesia Beach Club

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.4 Zeer goed

Gebaseerd op:
44 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.7
  • Service 8.3
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.0
  • Kamers 7.6
  • Kindvriendelijk 9.2
  • Wifi kwaliteit 5.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Nijkerk, Nederland
8.6
Over Long Beach:

Direct aan de zee en daardoor een prachtig uitzicht. Groot complex maar heel open en gemoedelijk van opzet. Dagje met de boot kun je prima zelf ondernemen: met de dolmus naar de stad en van daaruit loop je zo naar de haven en kun je met meerdere boten mee. Samen met mijn dochter een heerlijke week gehad.

Over Ephesia Beach Club:

Mooie kamer, met de trap drie hoog maar was prima te doen. Veel gezinnen met kinderen, hotel is erg kindvriendelijk. Leuke shows 's avonds.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Hoogezand, Nederland
9.0
Over Long Beach:

heel mooi gelegen aan de zee en ruime keuze voor de 5 zwembaden of strand Kusadassi is een heel mooie stad.

Over Ephesia Beach Club:

ephesia hollydai beach is een mooi ressort. Alleen vonden wij de bedden heel hard en de kamers aan de kleine kant. Ephesia beach club weten wij niet want daar zijn we niet geweest.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Den Hoorn, Nederland
9.7
Over Long Beach:

Dat is best wel redelijk hoor het is mooi en schoon

Over Ephesia Beach Club:

Goed hotel met lief personeel niets is teveel als je iets vraagt. Het enige minpuntje is dat ze je proberen je als je aankomt in het oude gedeelte te douwen. Ik kan geen trap lopen en zeten je altijd op twee drie hoog zonder lift. Boek met zeezicht krijg geen zeezicht. En dan duurt het zolang voor je alles uitgelegd hebt dan heb je pas na een paar uur een andere kamer En dat midden in de nacht. We zijn er nu al een paar keer geweest maar dat is wel jammer dat dat zo gebeurt. Maar voor de rest is het een prima hotel.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Boskoop, Nederland
8.9
Over Long Beach:

Het was een super leuk hotel, leuke animaties, leuke zwembaden, lekker eten. Gewoon fantastische.

Over Ephesia Beach Club:

Zeer geschikt voor gezinnen, we hebben het echt naar ons zin gehad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Enschede, Nederland
8.7
Over Long Beach:

Mooie omgeving. Mooie uitzichten. Prachtige zee. Het terugkomen waard.

Over Ephesia Beach Club:

Hotel Ephesia Beach Club is een fijn hotel om te verblijven. Eten en drinken naar wens. Personeel ontzettend lief, vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben er een super relaxte vakantie gehad. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen. Minpuntje: het schoonmaken van de kamers was minder... laat op de dag en/of vergeten.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Wekerom, Nederland
10.0
Over Long Beach:

Lekker aan strand mooie zwembaden en glijbanen... Goede service . Schone kamers. .

Over Ephesia Beach Club:

Top hotel heb geen 50 tekens nodig??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 2
Heteren, Nederland
8.1
Over Long Beach:

prachtige bestemming aan het strand, echt heel groot en mooi. voor kleine kinderen prachtig leuke zwembaden. eten was was eentonig en lange rijen maar wij vonden dat geen probleem. wij hebben genoten.

Over Ephesia Beach Club:

prijs/kwaliteit echt uitstekend. je kunt hier echt genieten. kamers zijn wel wat verouderd maar voldoen prima, wij hadden een swim up room prachtig gelegen. ze zouden wel ipv slaapbanken gw 2 extra bedden moeten neerzetten.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8
Oosterhout, Nederland
6.9
Over Long Beach:

Kusadasi is a big town and did not give me the Holiday feeling like Side or Rhodos. There is a Nice shopping street but also close to the hotel there was a small bazar

Over Ephesia Beach Club:

Hotel Ephesia is a Nice hotel, everything is at walking distance and you can choose between several swimming pools. We noticed that it was at the end of the season. Dirty airco and beach restaurant. Garden well maintenance but other parts of the building need some improvement/maintenance.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Nijmegen, Nederland
9.7
Over Long Beach:

Kusadasi is een gezellige stad, niet heel groot maar mooi.

Over Ephesia Beach Club:

Het is een erg mooi, schoon, groot hotel meer een dorp eigenlijk. Super kindvriendelijk! Veel keuze in eten alleen lange wachtrijen bij het buffet als het druk is, maar dat is logisch als er maar 1 restaurant open is.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Loosdrecht, Nederland
8.6
Over Long Beach:

Strand valt tegen. Zwembaden prima. Leuk voor kleine kinderen

Over Ephesia Beach Club:

Prima kamer. Lekker aan het zwembad met eigen bedden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4

Turkije - Egeische kust - Kusadasi - Long Beach

Ephesia Beach Club

Vluchtinformatie Izmir

Er wordt 2x per week gevlogen naar Izmir vanaf Amsterdam, 1x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines en Corendon Airlines.

De vluchtduur naar Izmir Airport bedraagt ca 3.15 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Izmir naar:

Gumuldur: ca. 40 minuten
Ozdere: ca. 45 minuten
Seferihisar: ca. 45 minuten
Kusadasi: ca. 60 minuten
Cesme: ca. 60 minuten
Foca: ca. 75 minuten

Het kan voorkomen dat u op Bodrum aanvliegt. De vluchtduur naar Bodrum Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Bodrum naar:

Omgeving Kusadasi: ca. 130 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info