Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Aska Lara Resort & Spa
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • mei , 26°C
  • Privé zandstrand
  • Aquapark met glijbanen
  • Miniclub voor de kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.1
Zeer goed40 beoordelingen

Aska Lara Resort & Spa

Ligging: Aska Lara Resort & Spa in Antalya

Het Aska Lara Resort & Spa heeft een eigen privé zandstrand. Het privéstrand en het Aquapark is gelegen op ca. 350 meter afstand (gescheiden door een weg). Er gaat in de zomerperiode een gratis shuttleservice naar het strand en Wet’N Wild Park. Het centrum van Lara ligt op ca. 6 kilometer en het centrum van Antalya bevindt zich op ca. 12 kilometer. Op ca. 500 meter vind je diverse winkels, restaurants en bars.

Faciliteiten: Aska Lara Resort & Spa

Aska Lara Resort & Spa telt 704 kamers verdeeld over 1 hoofdgebouw met 9 verdiepingen en 6 liften. Je treft er een ruime lobby met zitjes, een 24-uursreceptie en een internetcafé. Het hotel Aska River Suites is onderdeel van Aska Lara en is gelegen in de bijgebouwen.
In de tuin bij het hotel vind je een zwembad en een kinderbad. Voor nog meer waterpret ga je naar het Aquapark Wet’N Wild Park (geopend in zomerperiode, weersafhankelijk en op vaste tijden geopend) of het privé strand. In de winterperiode is er 1 buitenzwembad verwarmd. Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols gratis voor je klaar. Je kunt ook gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice en er is een binnenbad met kinderbad. In het aquapark vind je tal van glijbanen voor groot en klein en een Adventure Park (tegen betaling en gesloten in de winterperiode) met onder andere een doolhof en een zipline. Verder een speeltuin en nog heel veel meer!
Bovendien kun je heerlijk eten in het buffetrestaurant of in één van de 4 à-la-carterestaurants (Italiaans, vis, Oosters en Turks, met reservering en tegen betaling, in de winter is er 1 à-la-carterestaurant geopend). Voor je drankjes kun je terecht bij de diverse bars en ook is er een disco (gratis, 23.00-02.00).
Verder beschikt Aska Lara Resort & Spa over diverse winkeltjes, gratis wifi en tegen betaling een doktersservice. Voor kinderen is er bij het Wet’N Wild Park een miniclub (4-6 jaar), een midiclub (7-12 jaar), een teenageclub (+ 13 jaar, alleen in de zomerperiode) en een minidisco. In het buffetrestaurant is een speciaal kinderbuffet en er is een babysitservice (tegen betaling en niet beschikbaar in de winterperiode) en een bioscoop.

Hotelkamer:

De standaardkamers (max. 2 volw. + 2 kind.) van Aska Lara Resort & Spa zijn comfortabel en modern ingericht en beschikken over airconditioning (centraal geregeld), satelliettelevisie, een minibar (dagelijks gevuld met water, frisdrank en bier), koffie-/theezetfaciliteiten, een kluisje (gratis), telefoon, wifi (gratis) en een balkon met zitje. Een badkamer met douche, toilet, föhn, badjas (op aanvraag) en slippers.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zwembadzicht (1-3 personen) of zijzeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (min. 2 volw. + 2 kind., max. 4 volw. + 1 kind), deze bestaan uit 2 ruimtes, of familie Connection kamers (min. 2 volw. + 2 kind., max. 4 volw. + 1 kind), deze bestaan ook uit 2 ruimtes met een tussendeur en 2 badkamers.

Voordeelkamers (2 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, echter zonder balkon.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie in Aska Lara Resort & Spa kun je diverse sportieve activiteiten beoefenen zoals fitness (vanaf 16 jaar), 2 tennisbanen (verlichting gratis, lessen en materiaal tegen betaling), aerobics, beachvolleybal, boccia, boogschieten, tafeltennis en darts. Biljart, bowlen en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa & Beauty Center kun je heerlijk genieten van de sauna, het Turks bad (beide gratis en vanaf 16 jaar) en het binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode). Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een leuk en gevarieerd animatieprogramma. In de winterperiode is er een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Aska Lara Resort & Spa

Je verblijft in Aska Lara Resort & Spa op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-18.00), ijs (12.00-16.00 en in het restaurant tijdens de lunch en het diner), koffie/thee en koekjes (14.30-18.00), sandwiches (10.30-07.00) en middernachtsnacks (23.30-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, roomservice, waterpijp, verse vruchtensappen en diner in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).

Verzorging Winter 2019-2020: Aska Lara Resort & Spa

Je verblijft in Aska Lara Resort & Spa op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Sandwiches (10.30-07.00), koffie/thee en koekjes (14.30-18.00) en nachtsnack (23.30-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: overige import drankjes, roomservice, waterpijp, verse vruchtensappen en diner in het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Aska Lara Resort & Spa

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.1 Zeer goed

Gebaseerd op:
40 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.3
  • Ligging 7.9
  • Service 8.1
  • Prijs/kwaliteit 8.2
  • Eten 8.1
  • Kamers 7.9
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 6.7
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Elsloo, Nederland
7.4
Over Lara:

Jammer dat Lara niet echt een centrum heeft waar je s’avonds wat rond kunt lopen. Met de taxi ben je wel binnen 25 minuten in Belek of Antalya

Over Aska Lara Resort & Spa:

Het hotel is goed, hier en daaromheen ze wat vernieuwen maar over de hele lijn oke. Het waterpark is helemaal geweldig zeker voor de kinderen

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 4
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Tilburg, Nederland
8.6
Over Lara:

Leuk hotel dicht in de buurt van Antalya welke een aanrader is voor een excursie

Over Aska Lara Resort & Spa:

Mooi en net hotel met uitstekende service. Onze mooie kamers zaten niet in het hoofdgebouw maar in de River Suites building met nog meer rust. Heel mooie zwembaden in Wet ‘n Wild met mooie glijbanen, leuke shows in het amfitheater en een geweldig animatieteam welke steeds op zoek is naar mogelijke verbeteringen. Een aanrader voor eenieder die nog niet weet waar hij naartoe wil op vakantie ... je krijgt echt waar voor je geld !!!!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Bunde, Nederland
10.0
Over Lara:

Ideaal voor een weekje luiervakantie. In de omgeving direct naast het hotel is niet veel te zien, er liggen alleen maar grote hotels. Maar mogelijkheden genoeg voor het maken van excursies.

Over Aska Lara Resort & Spa:

Het is een prachtig hotel en zeer vriendelijk en gastvrij personeel.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Amsterdam, Nederland
9.7
Over Lara:

topp alles in snelle bereik . Aska hotel is een mooie schone hotel

Over Aska Lara Resort & Spa:

prima hotel met aardige mensen. echt een fam. hotel . schoon en mooi en ruime kamers

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Middelburg, Nederland
8.6
Over Lara:

Alles in Lara was goed. We hebben een week genoten met heel de familie voor iedereen was er wat te doen.

Over Aska Lara Resort & Spa:

Hotel was super je kwam niets tekort. Animatie team was uitstekend. Een kamer was nog bezet en moesten toen in een ander gebouw één nacht slapen maar kregen als compensatie met 9 personen een etentje in een a la carte restaurant. Minpuntje was Familiekamer geboekt niet gekregen en voorkeur eerste etage zat je met een kind van twee jaar op de zesde etage. En de andere gezinsleden op de derde etage.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Amsterdam, Nederland
8.3
Over Lara:

Lara is a good holiday destination if you want to relax and lie on the beach. We were unlucky with the weather, coz was windy and chilly. We were not impressed by the corendon excursions, the sponsoring companies e.g. Jewelry and the leather shop took too much time.

Over Aska Lara Resort & Spa:

Aska lara is good, hotel is really big, good rooms and nice activities, maybe a bit far from the city center of Lara

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Dronten, Nederland
8.5
Over Lara:

In de zee zwemmen en paar dagen later sneeuw in Nederland

Over Aska Lara Resort & Spa:

Mooi hotel met goede kwaliteit eten en geweldige service

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Achel, Belgie
9.2
Over Lara:

We hadden pech met het weer. Dat is niet anders. Hotel lag wat afgelegen. Maar bussen reden iedere 20 minuten richting Antalya. Het zou goed zijn als de reisleiding meer info verstrekt over het busvervoer. Wij hebben op 8 ritten slechts een keer het echte tarief betaald. Dit is dus de bijverdienste van de gemiddelde buschauffeur aldaar. Op de buskaart staat helaas geen bedrag. Zo betaalden wij 7 ritten meer dan het dubbele tarief. Meestal gaan we naar Alanya. Daar heeft men geen buskaarten. Wel een bord waarop het tarief staat. Dat betaal je en zo wordt er daar niets bijgeklust.

Over Aska Lara Resort & Spa:

Aska Lara is echt een aanrader. Al het personeel is vriendelijk en niets is hen te veel. En wat ons zeer aansprak was het feit dat het management gewoon overal waar nodig mee aanpakt . Dat maak je in Turkije niet vaak mee. Wij komen hier zeker terug.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Arnhem, Nederland
8.8
Over Lara:

Prima bestemming dichtbij luchthaven. Mooi hotel. Bushalte dichtbijhotel.

Over Aska Lara Resort & Spa:

Service uitstekend, zeer vriendelijk personeel. Mooi hotel.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Leiden, Nederland
8.3
Over Lara:

Het was makkelijk om naar het strand te lopen en er reden regelmatig pendelbusjes. Je hoefde alleen maar een weg over te steken met goede stoplichten, dus goed te doen. Het strand was heerlijk en het zeewater lekker warm in deze tijd van het jaar (eind oktober)

Over Aska Lara Resort & Spa:

Een prima hotel met diverse plekken om 's avonds lekker te zitten. Het zwembadwater was helaas niet verwarmd en dat was best wel heel erg koud. De spa/wellness was lekker.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Aska Lara Resort & Spa

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info