Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • mei , 26°C
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Volop activiteiten voor kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.7
Aanrader247 beoordelingen

Miracle Resort

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op ca. 700 m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers (gerenoveerd in 2016) verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een 24-uursreceptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.
Het resort beschikt over 3 restaurants, een buffetrestaurant en 4 à-la-carterestaurants en 2 bars waar je drankjes kunt bestellen.
Binnen tref je het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligbedden zijn gratis bij het zwembad. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder tref je een discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, wasservice, kapsalon en doktersservice (sommige tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), een speeltuin en een speelruimte.

Hotelkamer:

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden) en wifi (gratis). Ook tref je een balkon met zitje. Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De familiekamer (min. 3 volw. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 ruimtes.

Voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling. Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt 2 dagen per week een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Winter 2019-2020: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30), ijs (12.00-14.00) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00 tot 02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, de Bridge bar, verse vruchtensappen, roomservice, de 2 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan) en alles na 02.00 uur.

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op ca. 700 m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers (gerenoveerd in 2016) verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een 24-uursreceptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.
Het resort beschikt over 3 restaurants, een buffetrestaurant en 4 à-la-carterestaurants en 2 bars waar je drankjes kunt bestellen.
Binnen tref je het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligbedden zijn gratis bij het zwembad. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder tref je een discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, wasservice, kapsalon en doktersservice (sommige tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), een speeltuin en een speelruimte.

Hotelkamer:

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden) en wifi (gratis). Ook tref je een balkon met zitje. Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De familiekamer (min. 3 volw. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 ruimtes.

Voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling. Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt 2 dagen per week een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
247 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 9.0
  • Service 8.7
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 8.4
  • Kamers 9.0
  • Kindvriendelijk 8.7
  • Wifi kwaliteit 6.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Oudenbosch, Nederland
7.0
Over Lara:

gggggggggggggggggggggggggggggggggeweldig goede vakantie gehad

Over Miracle Resort:

gggggggggggggggggggggggggggggggggeweldig goede vakantie gehad

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 7
  • Wifi kwaliteit 9
Rotterdam, Nederland
9.7
Over Lara:

Lara is mooi en lekker dichtbij het vliegveld! Strand is helaas geen zandstrand.

Over Miracle Resort:

Hotel is mooi en erg schoon. Lekker eten ook. Personeel mag echt wel meer glimlachen. Receptie mag zeker meer training krijgen in vriendelijkheid en klantenbejegening

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Elst, Nederland
10.0
Over Lara:

Prachtig....je hoeft haast niets te ondernemen, maar als je dat wel wilt, is er genoeg te kiezen.

Over Miracle Resort:

Fantastisch hotel, fijne kamers, super schoon, vriendelijke behulpzame medewerkers, heerlijk zwembad, uistekend eten, veelvuldige keuze, mooi aangelegd park, heerlijk strandje op loopafstand. Kortom, maximaal genieten.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Heino, Nederland
8.6
Over Lara:

Lara ligt dichtbij het vliegveld van Antalya, dus een korte transfertijd.

Over Miracle Resort:

Miracle Resort is een mooi hotel, goed verzorgd en schoon met (over het algemeen) goede en vriendelijke service, vooral in de lobbybar en het restaurant. Prima zwembad, maar wel vervelend dat je vroeg handdoeken moet leggen om kans te maken op een stoel bij het zwembad. De eerste dagen deden we dit principieel niet, maar dat betekende dat tegen de tijd dat we bij het zwembad kwamen (rond 10 uur) alle stoelen ‘bezet’ waren. Daarom toch maar meegegaan in deze vervelende (Nederlandse?) gewoonte. Ook jammer dat het hele zwembad (met uitzondering van het peuterbad) 145 cm is; onze jongste van 9 kon hierdoor nergens staan voor waterspelletjes. In het restaurant ook genoeg gezonde opties, fijn! De kamers waren groot en schoon met een dagelijks gevulde minibar (inclusief); we vonden de matrassen wel erg hard. Over het algemeen een hele relaxte en fijne vakantie gehad!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Alkmaar, Nederland
7.2
Over Lara:

Het hotel verdiend die 5 sterren, wat een service en schoon hotel.

Over Miracle Resort:

accommodatie was goed, kamers waren groot en schoon. Locatie was top!

  • Algemene indruk 1
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Amsterdam, Nederland
4.9
Over Lara:

Lara is een mooie stad vlakbij het vliegveld. Er zijn veel winkels in de buurt waar je kan shoppen.

Over Miracle Resort:

Hoe durft corendon dit hotel aan te merken als vijfsterren? Hotel heeft enorme onderbezetting. Eten tijdens lunch en diner is lauw en vies en hetzelfde. Wat een slechte kwaliteit. We aten het liefst buiten. Wifi is de gehele dag slecht zowel binnen als buiten. Mijn zoon van 9 met zwemdiploma A en B mocht niet alleen naar het binnenbad. Alleen met ouders omdat ze geen toezichthouders willen plaatsen. Diner begin 19.00. Om 18.45 staan meer dan 200 mensen voor de deur omdat ze honger hebben. Er is echt heel weinig keus overdag qua eten. Na Delphin en Titanic zijn we met dit hotel 50 stappen achteruit gegaan. Jammer.

  • Algemene indruk 5
  • Ligging 9
  • Service 2
  • Prijs/kwaliteit 1
  • Eten 1
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 1
Hoorn, Nederland
8.0
Over Lara:

Lara is een prima bestemming, dichtbij Antalya, een leuke plaats om te bezoeken.

Over Miracle Resort:

We vonden het een prachtig resort, vooral heel leuk voor gezinnen met jonge kinderen. Die waren er dan ook volop. Een volgende keer zou ik hier daarom niet meer naartoe gaan, aangezien onze kinderen al een stuk ouder zijn. De eetzaal was wel erg gehorig. De service was prima en de bediening zeer vriendelijk.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 5
Amersfoort, Nederland
9.1
Over Lara:

Antalya Lara blijft een aanrader! Altijd mooi weer en goede bereikbaarheid.

Over Miracle Resort:

Miracle is in vergelijking met andere 5 sterren hotels een minder groot hotel. Het voelt daardoor als thuis. Dit was de 3e keer. De prijs kwaliteitsverhouding is goed. Ik zal zeker terugkomen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Waalwijk, Nederland
9.0
Over Lara:

Gewoon goed........................................

Over Miracle Resort:

Goed................................................

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Ravenstein, Nederland
8.0
Over Lara:

We zijn niet van het resort afgegaan, maar vond het handdoek leggen van veel gasten behoorlijk irritant. Het was op het moment ook erg druk in het hotel, dit was zeker te merken tijdens eet momenten. Dit was jammer, betekend waarschijnlijk dat de prijs/kwaliteit goed is.

Over Miracle Resort:

Goed hotel, nette kamer. Niet heel veel activiteiten buiten de animatie bijv; “speelhal” was niet echt top, fitness zeer beperkt en gedateerd.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info