Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • dec , 17°C
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Volop activiteiten voor kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.6
Aanrader229 beoordelingen

Miracle Resort

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans en Mexicaans) en verschillende bars waar u drankjes kunt bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen treft u het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en handdoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder treft u een binnen- en buiten discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar). Verder een midiclub (9-11 jaar) en teenageclub (12-16 jaar), minibuffet, speeltuin en speelkamer.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Uw hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje, telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook treft u een balkon met zitje. Tegen een toeslag kunt u een kamer met zeezicht boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een quadkamer of een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw vakantie kunt u sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling.

U kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Winter 2017-2018: Miracle Resort

U verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, verse vruchtensappen, roomservice en à-la-carte dineren (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v bovenstaande accommodatie omschrijving

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw dat uit twee vleugels bestaat met liften. Er is een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

Voor je maaltijden kun je terecht in 5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans, Turks, vis en Mexicaans). In de verschillende bars kun je drankjes bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen tref je het binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en badhanddoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder tref je een binnen- en buitendiscotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er een miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), teenageclub (12-16 jaar), een minibuffet, speeltuin, speelkamer en een minidisco.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook tref je een balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een kamer met zeezicht boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een quadkamer of een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), darts, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart en diverse watersporten aan het strand tegen betaling.

Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in 1 van de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Roomservice
  • Kluisjes
  • Conferentieruimte
  • Lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Radio
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
229 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.9
  • Service 8.6
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 8.1
  • Kamers 9.1
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 6.0
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Heerlen, Nederland
8.5
Over Lara:

Buiten het hotel weinig te beleven. Nieuw is de dolfijnenschouw zeer leuk.

Over Miracle Resort:

Het eten was altijd koud. Uitstekende kamers. Vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Heinenoord, Nederland
8.7
Over Lara:

alles is dichtbij dat vind ik super ik hou van strand en de plaats te bezoeken en s avond is er entertainment ik zou hier meer keren na toe willen we hadden een artiestenreis en dat was fantasties goede artiesten Lara is ook een leuke plaats om te bezoeken een woord alles was fantasties

Over Miracle Resort:

Het hotel is prachtig en goed geen min punten het eten was goed je kon constant wel ergens eten drinken kon je ook overal kamers waren netjes en schoon die bediening was perfect en als er wat was werd het opgelost de koelkast werd constant bijgevuld enkel toen we snachts aankwamen was die leeg en de bar was dicht toen konden we niets drinken dat was erg jammer

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Hooge Mierde, Nederland
10.0
Over Lara:

Geweldig hotel,alles prima o.a.kamer,eten,zwembad,service. Enz

Over Miracle Resort:

Hotel miracle,is een aanrader goede service door al het personeel, en super schoon.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Schiedam, Nederland
9.7
Over Lara:

strand is oke het was super mooi weer mooie pier en bedden aan het strand

Over Miracle Resort:

zeker aan te bevelen aan vrienden en familie volgend jaar weer artiesten reizen

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Heerlen, Nederland
9.7
Over Lara:

Mooi hotel, jammer dat er in Lara weinig te doen is.

Over Miracle Resort:

Mooi hotel, kamer ruim en schoon, lekker eten, voor ieder wat wils.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Elshout, Nederland
9.3
Over Lara:

Zijn niet veel weg geweest, accommodatie was uitstekend. van alles voorzien.

Over Miracle Resort:

Zijn zeer tevreden. gastvrij, vriendelijk, goed verzorgd.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Veldhoven, Nederland
7.0
Over Lara:

Leuke winkels in omgeving. Korte transfer vliegveld

Over Miracle Resort:

Mooi hotel en schoon. Eten had meer variatie in gemogen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Kerkdriel, Nederland
6.7
Over Lara:

lara en de omgeving was goed maar de zangers waren zeer slecht voor dat geld

Over Miracle Resort:

het hotel was goed het eten was goed zwembad was zeer mooi

  • Algemene indruk 5
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 1
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Dordrecht, Nederland
9.0
Over Lara:

Leuke bestemming mooi weer lekker strand en winkeltjes aan de overkant.

Over Miracle Resort:

Mooi hotel lekker zwembad alleen eetzaal is wat chaotisch paar keer gehad dat wij eten waren halen bij buffet en bij terugkomst was ons tafeltje weer bezet terwijl drankjes op tafel stonden.Ruime kamers.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Tull En Het Waal, Nederland
8.3
Over Lara:

Schitterend schoon hotel met veel Hollandse vakantiegangers...lekker genieten!!

Over Miracle Resort:

Super de luxe hotel met veel variatie bij het eten...elke dag een ander thema.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info