Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • dec , 17°C
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Volop activiteiten voor kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.6
Aanrader233 beoordelingen

Miracle Resort

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans en Mexicaans) en verschillende bars waar u drankjes kunt bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen treft u het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en handdoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder treft u een binnen- en buiten discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar). Verder een midiclub (9-11 jaar) en teenageclub (12-16 jaar), minibuffet, speeltuin en speelkamer.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Uw hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje, telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook treft u een balkon met zitje. Tegen een toeslag kunt u een kamer met zeezicht boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een quadkamer of een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw vakantie kunt u sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling.

U kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Winter 2017-2018: Miracle Resort

U verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, verse vruchtensappen, roomservice en à-la-carte dineren (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v bovenstaande accommodatie omschrijving

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw dat uit twee vleugels bestaat met liften. Er is een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

Voor je maaltijden kun je terecht in 5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans, Turks, vis en Mexicaans). In de verschillende bars kun je drankjes bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen tref je het binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en badhanddoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder tref je een binnen- en buitendiscotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er een miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), teenageclub (12-16 jaar), een minibuffet, speeltuin, speelkamer en een minidisco.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook tref je een balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een kamer met zeezicht boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een quadkamer of een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), darts, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart en diverse watersporten aan het strand tegen betaling.

Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in 1 van de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Roomservice
  • Kluisjes
  • Conferentieruimte
  • Lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Radio
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
233 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.9
  • Service 8.6
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 8.1
  • Kamers 9.1
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 6.0
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Heerhugowaard, Nederland
9.4
Over Lara:

Mooie locatie van het hotel. Genoeg winkeltjes zodra je het hotel uit loopt. Dichtbij het vliegveld is een pluspunt. Antalya stad 20 min met de taxi.

Over Miracle Resort:

Fantastisch hotel. Ruim opgezet. Hele mooie ruime kamers en alles is goed schoon.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Schiedam, Nederland
8.2
Over Lara:

Ik ga soms buiten het hotel winkelen wel leuk maar verder kom ik ook voor mijn rust.

Over Miracle Resort:

Mooi en goed kom er al 3 jaar kamers kunnen iets beter onderhouden worden zeker nadat 2 jaar geleden alles is vernieuwd. O.a kit bij douche en zo los of schimmel wieltjes los van de schuifwand douche zo zonder al naar 2 jaar. Bed zij kant was minder schoon gemaakt zaten vlekken op van weet niet wat. Verder oke ik ben niet zo moeilijk maar zonder omdat ik er al een tijdje komt en dan zie je de verschillen. Maar zeker een aanrader goed hotel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3
Groningen, Nederland
8.0
Over Lara:

Prima gehad, eten was wat smakeloos, personeel vriendelijk en mooi buitenzwembad Vliegtuig reis was goed alleen erg krappe stoelen, te weinig beenruimte

Over Miracle Resort:

Prima gehad, eten was wat smakeloos, personeel vriendelijk en mooi buitenzwembad, kamer netjes, minibar ook goed

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Gorinchem, Nederland
8.0
Over Lara:

Omgeving Lara is goed, korte transfer tijd. Centrale ligging

Over Miracle Resort:

Miracle is een schone nette hotel. Alles word netjes bijgehouden, schone kamers. Minpunt slechte hoofdkussens. Ruime keuze eten, wel eentonige smaak.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Rucphen, Nederland
10.0
Over Lara:

Mijn vriend moest met de ziekenauto naar het ziekenhuis gebracht worden en daar ook een aantal dagen blijven, dit betekende dat alles omgeboekt en geregeld moest worden. We zijn goed geholpen door de hostess van corendon Sibee. Ze was een hele steun. Ook bij problemen bij de terugreis op het vliegveld heeft zij en de hostess op het vliegveld ons goed geholpen. Dit alles heeft ons erg goed gedaan want we kunnen zelf geen engels en weten niet wat we zllemaal moeten doen. Hartelijk dank voor alles

Over Miracle Resort:

Een top notel waar we volgend jaar weer opnieuw naar toe gaan. We zijn nu 7 of 8 keer daar geweest.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Teteringen, Nederland
9.3
Over Lara:

Heel schoon hotel,mooi strand en lekker eten en drinken en heel fijn personeel

Over Miracle Resort:

Mooi zandstrand voldoende bedjes aan strand en zwembad

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Mierlo, Nederland
9.0
Over Lara:

Prima hotel in de buurt niet veel te doen. Voor een ontspannende vakantie perfect.

Over Miracle Resort:

Fijn hotel waar je als gast wordt behandeld. De kamers zijn perfect met douches en eens een keer geen bad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Deventer, Nederland
9.0
Over Lara:

Wij zijn nu voor de negende keer in MIRACLE geweest!

Over Miracle Resort:

Een bewijs dat we het op het heel mooie resort heel goed naar de zin hebben gehad. We hopen de tiende keer volgend jaar te boeken.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Kapelle, Nederland
8.0
Over Lara:

De bestemming is wat je kunt verwachten van Lara (winkeltjes en grote hotels)

Over Miracle Resort:

Prima hotel met mooie kamers en goede service met vriendelijk personeel. Minpunten: te druk, vooral met avondeten chaos, overbezet. Teveel (goedkope?) arrangementen voor Turken ,die veelal voorrang krijgen en voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Ook weer teveel van die "uiterst beschaafde Iraniërs" aan wie je als westerling ontzettend veel plezier beleeft.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Rhoon, Nederland
9.2
Over Lara:

Lara is een leuke plaats. Veel winkels in de buurt.

Over Miracle Resort:

Heel goed hotel, mooie kamer en vriendelijk personeel. Het eten was fantastich. Wij gaan zeker nog een keer terug.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info