Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • okt , 27°C
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Nederlandstalige kinderanimatie
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.5
Aanrader262 beoordelingen

Miracle Resort

Ligging:
Miracle Resort is direct gelegen aan het brede zandstrand van Lara en ca. 11 km van het centrum van Antalya. De luchthaven ligt op ca. 15 km afstand van uw hotel en hierdoor heeft u een korte transfertijd waardoor uw vakantie al snel kan beginnen!

Faciliteiten:
Miracle Resort beschikt over 692 kamers verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes. 5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans, Turks, vis en Mexicaans, in de winter 2 à-la-carterestaurants geopend), verschillende bars waar u drankjes kunt bestellen. In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen treft u het binnenzwembad met apart kinderbad (verwarmd tijdens de winterperiode). De ligstoelen, parasols, matrasjes en handdoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand. Verder treft u een binnen- en buiten discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er Nederlandstalige kinderanimatie: van 1 april - 31 oktober 2017 is er ten minste één Nederlandssprekende kinderanimator aanwezig in de miniclub (4-8 jaar). Verder een midiclub (9-11 jaar) en teenageclub (12-16 jaar), minibuffet, speeltuin en speelkamer.

Let op: van 7 oktober tot en met 14 oktober 2017 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Uw hotelkamer:
Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje, telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook treft u een balkon met zitje. Tegen een toeslag kunt u een kamer met zeezicht boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.
Gezinnen kunnen een quadkamer of een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.
Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:
Tijdens uw vakantie kunt u sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart en diverse watersporten (gesloten tijdens de winterperiode) aan het strand tegen betaling. U kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, binnenbad (verwarmd in de winter) en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma. In de winterperiode wordt een beperkt animatieprogramma aangeboden.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00 tot 02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in 1 van de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Verzorging Winter 2017-2018:
U verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, verse vruchtensappen, roomservice en à-la-carte dineren (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

LET OP:
In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans en Mexicaans) en verschillende bars waar u drankjes kunt bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen treft u het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en handdoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder treft u een binnen- en buiten discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar). Verder een midiclub (9-11 jaar) en teenageclub (12-16 jaar), minibuffet, speeltuin en speelkamer.

Uw hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje, telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook treft u een balkon met zitje. Tegen een toeslag kunt u een kamer met zeezicht boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een quadkamer of een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw vakantie kunt u sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling.

U kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Winter 2017-2018: Miracle Resort

U verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, verse vruchtensappen, roomservice en à-la-carte dineren (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v bovenstaande accommodatie omschrijving

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw dat uit twee vleugels bestaat met liften. Er is een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

Voor je maaltijden kun je terecht in 5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans, Turks, vis en Mexicaans). In de verschillende bars kun je drankjes bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen tref je het binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en badhanddoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder tref je een binnen- en buitendiscotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er een miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), teenageclub (12-16 jaar), een minibuffet, speeltuin, speelkamer en een minidisco.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook tref je een balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een kamer met zeezicht boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een quadkamer of een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), darts, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart en diverse watersporten aan het strand tegen betaling.

Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in 1 van de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Roomservice
  • Kluisjes
  • Conferentieruimte
  • Lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Radio
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
262 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.7
  • Service 8.5
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 8.1
  • Kamers 9.0
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 5.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Raalte, Nederland
8.4
Over Lara:

Het resort ligt ideaal dicht bij het vliegveld. Met een kwartier rijden van het vliegveld bent u er al. Buiten het Resort zijn diverse winkels.

Over Miracle Resort:

Wij hebben erg genoten van ons verblijf op het resort. Ze organiseren elke dag activiteiten bij de kids Club. Vriendelijk personeel. Het is ons erg goed bevallen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 7
Haarlem, Nederland
6.9
Over Lara:

Lara is altijd top! Dichtbij de luchthaven dus je zit zo in je hotel.

Over Miracle Resort:

Miracle resort was prachtig, maar ontzettend druk, waardoor het personeel achter de feiten 'rende'. Wc locaties waren karig, dus elke keer was het rennen met de kinderen als ze naar de wc moesten. Ook over de bar locaties is niet nagedacht. Grote kamers en personeel was ook vaak behulpzaam. Goed hotel voor een leuke prijs, maar volgend jaar waarschijnlijk toch weer naar een Limak hotel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Almelo, Nederland
10.0
Over Lara:

Wij zijn een avondje naar het centrum van Antalya geweest. Erg leuk, maar we hadden geen idee waar we nu eigenlijk het best naartoe konden gaan. Het centrum is erg groot. Voor een eventuele volgende keer eerst ff informatie opvragen. We hebben ook een dagje meegereden met een jeepsafari, zeker een aanrader, prachtige omgeving.

Over Miracle Resort:

We hebben erg genoten van het hotel, het zwembad, het eten en uiteraard het strand. Lekker dichtbij. Ook leuke animatie. Helaas waren niet alle medewerkers even vriendelijk en voelde ik me soms bezwaard om iets te bestellen/vragen. Dit vond ik erg vervelend. Dit geldt natuurlijk niet voor alle medewerkers.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Helmond, Nederland
8.6
Over Lara:

Leuke winkelstraat in de buurt, verder weinig te doen

Over Miracle Resort:

Prachtig en net hotel, alles netjes bij gehouden en vriendelijk personeel

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Nl-Alkmaar, Nederland
8.6
Over Lara:

Hotel prima. Mag meer gedaan worden voor grotere kinderen. Avond animatie moet beter.

Over Miracle Resort:

Hotel is prima. Ondanks het volume alles gemakkelijk te bereiken.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 2
Eindhoven, Nederland
8.0
Over Lara:

Ligt vlak bij het vliegveld. Dus dat is wel gunstig. Je hoeft dan niet zo lang in de bus te zitten. Wij zijn niet van het park af geweest.

Over Miracle Resort:

Mooi hotel. Wel erg groot. Eten is geweldig goed. Alleen vroeg opstaan voor een bedje te krijgen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 8
Eindhoven, Nederland
8.0
Over Lara:

Mooi strand, en op loopafstand naar de vele winkels.

Over Miracle Resort:

Het hotel was super mooi en het eten erg goed, alleen jammer dat je om 7.00 uitslag naar beneden moest om een ligbedje bij het zwembad te krijgen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Rotterdam, Nederland
9.7
Over Lara:

Antalya is even geweldige stad,hotel Miracle ligt in de wijk kundu ,strand en de winkels waren ook super, We zullen zeker weer even keer terug gaan naar Miracle.

Over Miracle Resort:

Ik vond de hotel echt heel leuk,bedining,service,personnel,kamers,zwembad,entertainment etc.erg goed. We hebben meerdere hotels bezocht in Antalya en omgeving ,hotel Miracle valt zeker in de top drie We zullen zeker weer even keer terug gaan naar Miracle.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 5
Hoogezand, Nederland
9.1
Over Lara:

De omgeving is erg mooi, genoeg winkels om te bezichtigen. Overdag is het te warm om te gaan winkelen maar na het avondeten is het heerlijk om even te wandelen/winkelen.

Over Miracle Resort:

Hotel is erg mooi, genoeg keus qua eten als je elke dag maar niet het zelfde pakt dan is het ook niet eentonig. Vriendelijk personeel... handdoekje leggen bij het zwembad al om 6:30 u. Er staat een bord dat het verboden is maar als je dit niet doen heb je geen plek en IEDEREEN doet dit. Als je met een gezin bent van 6 personen dan doe je dit, anders heb je gewoon geen stoelen. Dat was het enige vervelende eraan.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 2
Den Bosch, Nederland
9.9
Over Lara:

weer terug naar dit hotel. 5 jaar geleden ook al geweest...het voelt als thuis komen! de kamers zijn super mooi gerenoveerd. het eten is top! het personeel is vriendelijk. mooie foto's laten maken door de fotograaf. een super vakantie gehad waar we met heel veel plezier op terug kijken!

Over Miracle Resort:

een familie hotel waar ook de kleinste worden vermaakt. ruim opgezet. een mooi strand met pier. in de omgeving een boulevard met winkels. dolmus om de hoek. 15 min van het vliegveld.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 7

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info