Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • mei , 26°C
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Volop activiteiten voor kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.7
Aanrader241 beoordelingen

Miracle Resort

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een 24-uursreceptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.
Het resort beschikt over 3 restaurants, een buffetrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans en Mexicaans) en 2 bars waar je drankjes kunt bestellen.
Binnen tref je het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen zijn gratis bij het zwembaden. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder tref je een discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, wasservice, kapsalon en doktersservice (sommige tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), een speeltuin en een speelruimte.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden) en wifi (gratis). Ook tref je een balkon met zitje. Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling. Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt 2 dagen per week een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Winter 2018-2019: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00 tot 02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, de Bridge bar, verse vruchtensappen, roomservice en à-la-carte dineren (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw dat uit twee vleugels bestaat met liften. Er is een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

Voor je maaltijden kun je terecht in 5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans, Turks, vis en Mexicaans). In de verschillende bars kun je drankjes bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen tref je het binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en badhanddoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder tref je een binnen- en buitendiscotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er een miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), teenageclub (12-16 jaar), een minibuffet, speeltuin, speelkamer en een minidisco.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook tref je een balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een kamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (een standaardkamer met extra bedden, 2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen (materiaal tegen betaling en 's avonds verlichting tegen betaling), darts, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart en diverse watersporten aan het strand tegen betaling.

Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in 1 van de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
241 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 9.0
  • Service 8.6
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 8.1
  • Kamers 9.0
  • Kindvriendelijk 8.9
  • Wifi kwaliteit 6.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Tilburg, Nederland
9.7
Over Lara:

Lara heeft een mooi, schoon zandstrand. Veel winkeltjes en winkelmalls.

Over Miracle Resort:

Miracle resort is een uitstekend hotel. Is zijn 5 sterren meer dan waard. De kamers zijn ruim en zeer schoon. Het eten goed, veel keus. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Mooi groot zwembad. Voldoende ligbedden. Klein minpuntje: er zijn minder parasols dan ligbedden. Wi-Fi valt regelmatig uit. Je moet je elke keer weer opnieuw aanmelden.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Tilburg, Nederland
9.4
Over Lara:

Prachtige hotels op een rij in Lara, verder niets gezien. Puur voor een week zon/zwembad/strand geweest

Over Miracle Resort:

Prachtig hotel, heerlijk eten, heerlijk zwembad met genoeg ligbedden, kortom: GEWELDIG!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Aalten, Nederland
9.3
Over Lara:

Het resort ligt lekker dichtbij het vliegveld, kwartiertje in de bus en je loopt op het resort.

Over Miracle Resort:

Geweldig hotel! Alles was netjes schoon en alles zag er fris en fruitig uit. Daarnaast is het animatieteam zeer goed, voor zowel jong en oud!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Sittard, Nederland
8.8
Over Lara:

Lekker dicht bij de luchthaven, je zit een goed uur na de landing al in het hotel.

Over Miracle Resort:

Wij kwamen voor de 7e keer in Miracle resort, prachtige locatie, dicht bij luchthaven en alles goed verzorgd Op verjaardag van onze dochter in het A la Carte Restaurant gedineerd, fantaschische avond beleefd o.a. door geweldige verzorging van a la Carte Chef Tuncay Girgin.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Heerlen, Nederland
10.0
Over Lara:

Mooie omgeving en alles op loopafstand. Alles binnen handbereik

Over Miracle Resort:

We hebben een super vakantie gehad! Service was top, niks te klagen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Oss, Nederland
10.0
Over Lara:

In het nog prille voorjaar bleek de bestemming helemaal perfect...met 3 jonge kinderen op pad, er was van alles te doen en veel te beleven !

Over Miracle Resort:

Miracle is een tot in de puntjes verzorgd resort waar alles en iedereen klaarstaat om het voor alle leeftijden zo aangenaam mogelijk te maken...verwennerij in de overtreffende trap !

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Banholt, Nederland
10.0
Over Lara:

Lara heeft leuke winkeltjes. Ons strand was mooi maar naast ons lagen pieren die verrot waren. Dan maar naar links wandelen. Gezellige buurt.

Over Miracle Resort:

Zeer mooi en verzorgd hotel.eten was heerlijk. Voor elk wat wils er wordt veel vers gemaakt. Zeer mooie tuin. Ons verraste dat er zelfs een zwembad voor mensen met rolstoel was. Inclusief lift. Leuke restaurantjes in de tuin. En animatie niet te opdringerig.een geslaagde vakantie

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Deurne, Nederland
10.0
Over Lara:

het is een geweldig resort !zo genoten! vooral de annimatie was top!

Over Miracle Resort:

prachtig resort!heerlijk eten! alleen jammer van de rumoerige eetzalen ! echt een familiehotel!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service -
  • Prijs/kwaliteit -
  • Eten -
  • Kamers -
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Fijnaart, Nederland
8.3
Over Lara:

Prettige aan Lara is de transfertijd (slechts ca. 20 minuten). Verder is het geen bijzondere plaats. Meermalen geweest en - buiten een paar bezoekjes aan wat winkels - vooral op het resort gebleven.

Over Miracle Resort:

Fantastisch resort, erg schoon en goed verzorgd, prima faciliteiten. Fijne, ruime kamer troffen we. Eten was prima m.u.v. de versnaperingen tussendoor en rondom het zwembad. Die waren beperkt, erg ongezond (vet of zoet) en slecht van kwaliteit. Mooie, schone zwembaden met daar omheen prachtige tuinen (alles in bloei). Tegenvaller voor de kinderen waren de beperkte tijden waarop de grote glijbanen open waren, echt belachelijk. Wij zijn niet zo van het strand maar ook die was schoon en prima voorzien van voldoende bedjes, schaduw en vermaak. Misschien niet zo aardig maar wij vonden het ook erg fijn dat er vrijwel geen Russen en Engelsen waren. Al bij al een fantastische vakantie en dit resort, zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 6
Limmen, Nederland
9.7
Over Lara:

Lekker dicht bij het vliegveld. Dus niet lang in de bus zitten

Over Miracle Resort:

Ligging is perfect. Leuk en gezellig personeel . Heerlijk dicht bij het strand . Met een leuke vlonder en heerlijke zit en lig zakken !!!! Super zwembad met een paar leuke glijbanen

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info