Last minute januari 2019

Last minute januari 2019

De feestdagen zijn weer voorbij en wat is dan lekkerder dan een last minute zonvakantie in januari. Op deze manier kunt u ontsnappen aan de kou en geniet u vaak van nog voordeligere vakanties. Maar waar is het warm in januari en waar schijnt de zon? Wij hebben het voor u uitgezocht!

Uitstekende last minutes in januari 2019

Waar kunt u naartoe in de wintermaand januari? Waar schijnt de zon? Wij hebben een aantal vakantiebestemmingen voor u op een rij gezet. We beginnen met ‘the smiling coast of Africa’, Gambia. In ongeveer 6.15 uur vliegt u naar Gambia. Hier vindt u tropische stranden met warm zeewater en wuivende palmbomen. Maar naast zon, zee en strand biedt Gambia u onder andere mangrovebossen waar meer dan 450 verschillende vogels leven. Verrekijker mee dus! Gambia telt 7 tot 8 zonuren per dag en de gemiddelde temperatuur is 32 graden. De volgende vakantiebestemming is Egypte. De gemiddelde temperatuur in januari is 22 graden en in nog geen 5 uur vliegen bent u in Hurghada. Egypte is een ideale strand- en duikbestemming maar kent ook een rijke geschiedenis en veel cultuurschatten, zoals de piramides. Bent u op zoek naar een luxe vakantie? Boek dan uw last minute vakantie naar Dubai. Naast luxe hotels en overdadige winkelcentra kunt u hier ook genieten van parelwitte stranden. De temperatuur ligt rond de 20 tot 25 graden. Wat denkt u van een Caribische vakantie naar Bonaire of Curaçao? Hier ligt de maximale temperatuur rond de 28 à 30 graden. Prachtige witte zandstranden waar u heerlijk kunt snorkelen en duiken.

Boek vandaag nog onze voordelige januari last minutes

De zomer is nog ver weg en na al die feestdagen heeft u geen zin om te werken. Een goede reden om een last minute zonvakantie in januari te boeken. Weet u al waar u naartoe op vakantie wilt gaan in januari.

Bekijk het volledige overzicht

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.